Отговори
# 75
Здравейте и от нас,

Златомирка, честито!!! Леко бременеене и прекрасно здраво бебче през април Hug.

Бубе, Hug Hug Hug Hug  Все не ми остава време, да качвам снимки, но тези дни ще сгледам да я свърша тази работа.

Роси, горе-долу съм добре, имам си едни болежки. Диа е ок, макар че заради 17-я зъб е криваааааа, не спи спокойно и не иска да яде Sad. И съм в едно гадно настроение, което се допълва от ужасното време тук. Няколко дни валяяя, сега пък е студено, "... идва есента...". Не знам дали искам или не, да знам какъв е бил съня. Но 99% няма да съм аз следващата бременна.
Как беше концерта?

Лека ви нощ!

# 76
Добро утро поспаланки!!!Хайде ставайте на кафенцето...

# 77
Като се върнах да прочета назад и забелязах, че сте решили да систематизирате полезни съвети относно здравето на децата.
Исках да споделя и аз нещо, което не знаех преди Йоана да се зарази със стомашно-чревния вирус и добре че свекърва ми е по-веща по въпроса та бързо овладяхме нещата. И тя в началото повръщаше и имаше обилно и рядко разтройство, и съответно нямаше никакъв апетит. Не можех да я накарам да яде варени картофи и ориз. Единственото, което слагаше в устата бяха сухари и солети, но по много малко. И естествено аз бях склонна да й дам нещо друго като супичка и т.н само и само да хапне нещо. Но свекърва ми каза, че е по-добре детето да не яде друго, защото така ще му раздразним стомаха и многото повръщане и разтройство ще го изтощят повече от глада. И че с по-малко храна може да издържи ден-два. Давахме и само преварена вода и вода от сварения ориз, освен лекарствата, които ни предписаха. Не зная дали това помогна да се оправи за ден два, но ми се искаше да го споделя, защото аз си мислех, че на организма му трябва храна, за да се пребори с болестта. А и така са процедирали с мен като малка.

# 78
Здравейте мили мами!

Лелеее, една седмица ви оставих и колко хубави неща са се случили  Hug.

Честито на Краси! Да е здравичка и усмихната малката принцеса Даниела!
И след пет страници разследване - Честито  на Златомирка! Лека бременност и красив финал!

Незнам за какво затишие става дума, но не мога да насмогна да ви изчета бе хора  newsm78. Още нямаме интернет ( надявам се другата седмица да го пуснат) и се вързваме към някоя добра душа в момента.

Ние сме добре, пътуването мина супер, като изключим тълпите турски гастарбайтери по границите. Майка ми и Дани също пристигнаха благополучно със самолета. Но тука е жегаааа. 42 градуса  Shocked. Не се живее направо. А да не ви казвам как се тренира в такова време....

Нагледах се на хубави снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Ще пиша повече, когато ми е по-спокойно.
Чакам отзиви от концерта.
Много  Hug Hug Hug

# 79
Здравейте!

Тони, прати малко от твоите 42 грауса. Тук е голям студ. Не е повече от 22 градуса. С дълъг ръкав и якета сме били днес. Бррррр....

Аз да ви подразня малко, видях малката Даниела на снимка. Одрала кожата на батко си. Да е жива и здрава и само да ги радва. Wink Хайде, Краси като влезе в ритъм да се включи! Simple Smile

Ох, тук някакъв ненормалник в 15.00 часа следобед слуша невъзможна чалга на макс. Кажете ми на кого да се обадя. Не се търпи.  Twisted Evil

Хайде да дам по едно фрапе, Еления да забърква коктейлите за довечера. Wink

До скоро!

Hug

# 80
Здравейте момичета,

ТОНИ, радвам се, че всичко е ок при вас...Много жега обаче, добре , че тук сервираме всежи коктейлчета  Wink

Алинка, покажи какво сте сътворили ... Hug

Еленитке, специално за теб... Hug Hug Hug

РОСИииии.....Разкажи за концерта, или още спиш... Mr. Green

Отивам да гледам снимките на Кокомания,  и се надявам на ДАРИЯ да и се е оправило настроението вече... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МЕРИиии  Hug Hug РАдвам се , че си добре вече, пусни малко снимки да ви видим...  bouquet Hug Hug Hug

# 81
Днес не съм ви сервирала от горчивото си кафе и се усеща раздвижване. Mr. Green
Кокич,страхотни снимки,наслаждавах се на всяка една HugЙоана е станала малка дама,а ти си много стилна Sunglassesи снимките са си супер качество,ако искаш да знаеш Sunglasses Wink
Бубе,мерси мило,ама ще се въздържа,че Стелка ни вдигна снощи в 5ч с повръщане и ми трепери под лъжичката ConfusedСкапания вирус #Cussing outтолкова се надявах да я подмине SadДано да и мине бързо както мина и при нас с баща и предния ден Praynig

# 82

Малко ме е срам да ви я покажа тая снимка , защото съм с най-домашните си дрехи и хич не изглеждам добре, но пък нали сме наши хора, ето я. Пък сега не ми се правят нови снимки, че тъкмо го испрах и изгладих и е готов да пътува за Търново утре - слинга.Не можах да преценя дължината в началото, но после го отрязахме слинга, горе долу до където е крачето на Ина. Много е удобно това нещо. Ако съм знаела по рано, щях да си ушия и за мен. Чак малко ме е яд.

Hug

# 83

Много е удобно това нещо. Ако съм знаела по рано, щях да си ушия и за мен. Чак малко ме е яд.

Hug

Не виждам защо те е срам... Thinking Много сте си добре даже.. Hug И ..не виждам и защо се ядосваш,
 като със второто ти детенце може да си ушиеш и за теб...
Пращай го ,със здраве да си го носи Алекс... Hug

Еления, дано е по-добре Стелка, и бързо да минава вируса... Hug Hug

Коко, снимките не е важно със какво качество са , вие сте важни на тях... Heart Eyes Разкошни сте... Hug
Свърши ли ми млякото... Rolling Eyes

# 84
Ей сега открих още една мама февруарка Milagros родила бебе Михаил. Да и е живо и здраво!

Hug

# 85
  • Sofia
И ние днес се прибрахме благополучно, друго си е да ви гледам картинките през компютъра вече.
Спахме като заклани във влака и 4-мата, а сутринта кондуктора като започна да тропа в 5ч по вратите да ставаме, мъжа ми му кресна "По-тихо, бе, ей!"  hahaha и онзи явно да си отмъсти каза, че имаме 3 минути да слезем от влака, тъй като искахме да слезем на гара Подуяне, че е по-близо до нас и ние се строихме като войници в коридора и като спря влака се изсипахме като чувал с картофи облекчени, при което нищо познато не виждахме на хоризонта си.
Една леля влачеше един куфар и я попитахме къде се намираме, а тя ни каза, че това било гара Искър и че сме имали 30 сек да се качим обратно на влака ако сме сбъркали  Crazy физ зарядката ни дойде много добре, аз толкова бързо не съм реагирала никога в живота си.  Mr. Green
На гара Подуяне вече слезнахме със замах тъй като го бяхме оттренирали вече упражнението малко по-рано, посрещна ни глутница от 5 кучета и ми стана ясно, че вече съм в София, мисля, че в този момент се събудих напълно.  Whistling
Повикахме си такси и го зачакахме в тъмницата редом с кучетата, дойде колата натоварихме се, потеглихме, минахме 100 метра и звъннаха от таксиметровата фирма да кажат, че колата ни чака пред гарата да излизаме  Laughing върнахме се обратно, разтоварихме, натоварихме на ново и потеглихме към дома.
В къщи ме посрещнаха мухлясали стени от наводнението което направиха милите ни комшии в деня на пристигането ни на морето и мухлясала храна в хладилника, някой някъде е блял и е забравил да я поизхвърли, третата форма на живот беше на лице имаше някакви плодове, които бяха останали само на костилки, не е ясно какви са били, не ми се разследваше, тъй като смрадта от млякото и маята ми насълзяваше очите.  Crazy
Равносметката е, че прекарахме разкошно и не ми се тръгваше от там, но вече се налагаше, резервирахме за догодина и сега ми е някак по-спокойно.  Laughing
Пламена е болна, но се надявам да се оправи тези дни и да не го налепи на Ева, която за сега държи фронта.
Снимките ги качвам в момента подред, като приключа ще пусна и линк, в тази връзка Коко, Йоанка е страшно пораснала!  Grinning
Алинка, аз до колкото знам слинга с халки е по-удобен за по-голямо детенце, за новородено препоръчват от другия вид, който е само парче плат, аз лично си ших за проба от една покривка, само да видя как ще стои Ева в него, плата не ми е подходящ тъй като не се разтяга на никъде, хубаво е да има еластичност, иначе е супер елементарен за изпълнение, може и от тензух да се направи и после да се оцвети.
А слинг някой тепърва започват да използват, махайки количката детето се поуморява и за да не ти се откъсват ръцете, мяташ слинга в чантата и си го ползваш при нужда.
Тони, добре сте пристигнали и вие, завиждам ти за жегата, мен вече ме хваща депресията, вчера бях на плаж, а тук в София си е жива есен, все едно в друга държава отидох.  Crossing Arms

Да де и честито бебе Михаил на Milagros, да и е жив и здрав!   bouquet

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 17:10 от Valeria

# 86
Здравейте,

много благодаря на всички за пожеланият и стиснатите палци.  Hug  bouquet
Вече сме вкъщи, а аз съм невероятно щастлива, че пак съм мама. Препоръчвам ви пак да го изпитате.  Laughing Забравила съм какво е да имаш малък бебок, но постепенно ще влеза в ритъм. Пламен засега се чуди как да реагира на бебето, тя е доста кротка и само суче и спи (пу-пу).
Мен още ме боли операцията, но гледам да се движа повече, че ако се застоя никога няма да се оправя.
Връщам се да ви чета, докато бебетата спят.
Ето малко снимки от нас:
http://alex99.snimka.bg/baby/dani.416094

Много прегръдки на всички.  Hug

# 87
  • Sofia
Е, няма да редактирам повече.  Laughing
Алекс, пу каква е сладка куклата, да я нацелуваш от нас!  Hug

# 88
alex99 страхотно изглеждате всички. Малката е една страхотна сладка принцеса, много целувки и от нас. Пиши винаги когато имаш време. На мен малко ми остана. Днес официално влязох в 9 месец по всички термини(имам си 2 защото), накупила съм си всичко необходимо....(в розово като не видяла както казва таткото) само трябва да ги изпера и да подредя кошчето и съм готова за нови подвизи. Crazy
На Лео му излизат кучешките зъби и като за капак ми се умилква постоянно и сам ме съблича да си вади циците Simple Smile Сърце не ми дава да му откажа, макар малко да се притеснявам да не предизвика раждане по рано. Много ми е интересно как ще приеме новото човече в къщи. Дано всичко е наред и няма ревност или там други подобни. той спи в отделна стая, но сутрин идва да се гушкаме в нашето легло и се притеснявам да не иска да спи с нас като види че бебето е при нас. Ей такива мисли ми се въртят в главата.....облизвам се само по коктейлите които пускате и си казвам..е какво пък още 1-2 години кърмачески период нищо няма да ми стане  Mr. Green
Valeria добре дошла в реалността както се казва:) и какво сте се за оплаквали софиянки от 22 градуса. Ние на 22 градуса се събличаме и пълним басейна в градината....не е толкова страшно , вие чак и якета извадихте.
малко снимки от последната ни фото сесия в къщи:

# 89
  • София
Привет на всички!
Честит Имен Ден на всички Александровци и Александри! Да са ни живи и здрави!  bouquet
Концертът беше супер..... нямам думи, яко шоу! Ние бяхме в Голдън Съркъл, което е на метри от сцената. Изживяването е велико, особено, когато е в компанията на Кралицата на Попа. Видях Мадона в близък план - шапка й свалям! Heart Eyes Пее, танцива и се мята, а е на 52 г. А какво тяло има...... Whistling ooooh! Страхотна е!  Peace
Освен, че ме боля кръста неистово, понеже сме на стадиона от 6 часа, всичко друго си заслужаваше. Peace
Чао до писане от мен! Hug

ПС: снимките на всички са прекрасни! Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 18:10 от GoldenEyeful

Общи условия

Активация на акаунт