ПЛЕВЕН - 116

• 13 323
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Аз пък бях на разходка+гости Heart Eyes Mr. Green Blush,минах през Манията и напазарувах доволно за без пари страхотни неща.
Като се сетя само че идва есен и трябва пад да вадя и прибирам дрехи,да пера и гладя с дни лошо ми става.А килера ми е все още непроходим,трябва стилажи да сложим,за да мога да го подредя.Дано стане преди да застудее Praynig
Хриси спи много неспокойно и денем и нощем,вчера,докато рева видях по едно ръбче от долните кучешки зъби,а горните 4/без първата двойка резци-незнайно защо не се показват/ са почти готови и те.ПОне няма Т и разни други зъбоникнещи симптоми,даже си яде с апетит детенцето. Peace

Някои хора видимо липсват из форума,сигурно се крият под дебела сянка и пият бири,ами нека поне едно редче да драснат.Че и телефонът им все изключен седи...........Mr. Green

# 121
Сега поне изчетох и тази темичка и предишната. ))))

Ерота, хубави са ви снимките, много добре изглежда комплекса. ))))

GaBiTuu, добре дошла при нас. )

nomadka, ти още в предната тема си писала, ама аз сега четох. )) По повод коментарите ми за тортите и т.н. Не смятам, че се превземам и далеч не е това. Детето ми има веднъж в годината рожден ден и е нормално да искам определени неща. Това, че в БГ всеки си кара както му дойде, а не си върши работата качествено е ясно. Просто повечето хора се задоволяват с това, а не трябва да е така.

Муза, ще излязат скоро зъбките, но явно ще видите зор. Въоръжи се с търпение и чакай. ))))

# 122
Ами Музе аз освен да ям торти и да ги коментирам друг наклон в сладкарството нямам. Laughing Обаче твоят опит е доста сполучлив, дано ти спори и когато ти трябва.  Peace
Мира от ЕГН-то е. И аз преди години се палех в повече, като нямах за нещо угодия по мярка. Просто е въпрос на възможности, но и на баланс на характера. Права си, че претенции се покриват или по-точно сполучливо биха били с покритие, когато човек си плаща. Струва ми се прекалено обаче да изисквам повече отколкото могат да ми предложат, а ако нямат способности, капацитет и специалисти? Човек знае и 2 и 200. Тия обобщения за БГ-то са излишни. Мисля, че повечето си вършат работата за колкото им плащат, а могат колкото са научени. Това в общия случай, в частния случай винаги има повече от няколко варианта за разрешаване на проблема.

# 123
Мога да дам и аз пример за обслужване. В Бриколаж съм, да си избирам цветна мивка. Има изложени 6-7 модела и всеки модел евентуално го има в десетина цвята. 10 минути издирвам кой отговаря за този сектор на магазина. Поне 5 човека попитах и всеки казва че не е той. Най- накрая се появи девойката и казва, че трябва да провери в склада дали от модела който търся има моя цвят, ама ако точно сега провери, а аз дойда следобед или на другия ден да я купувам може да свърши. Затова като съм готова да купувам тя щяла да провери. Аз реагирам винаги спокойно , и никога не "притеснявам" продавачи и консултанти, но този път леко превъртях.  Само като си представих как в пека бутам количката от единия край на града до другия и някаква девойка, която я мързи да гледа не иска да си гледа работата ми кипна. Учтиво я помолих все пак да провери, тя ми изсумтя и нещо измърмори че трябвало да рови, и колко хора има които само питат а не купуват. И тръгна . Само че я спрях и исках да говоря с управителя, след като на нея не и се занимава с мен.
Същия ден. Дотътрила съм се до Техномаркет. Избирана. Разгледах каквото имаше за гледане. Разучих на всяка фурна какво пише на табелката. Но имах конкм си фурретно питане. Отново трябваше да се правя на детектив и да издиря от десетината подхилващи се и пощипващи се младежи и девойки кой ще се занимава с мен. Зададох си питането и той се нагъзи и започна да ми чете дословно какво пише. Че и аз съм грамотна , и не съм отишла да го изпитвам него дали може да чете. И какво стана прибрах се, отворих си нета, открих каквото ми трябва.
Че аз ако работя там и отговарям за фурните ще знам кое къде е подредено, ще положа малко усилия да намеря информация и да съм полезна максимално на хората. Колкото и да ми плащат , щом съм се съгласила поне елементарно усилие бих направила.
Малко дълго стана, обаче  3 седмици с майстори и консултанти и ми дойде множко. И в повечето от случаите возя Натали, която използва всеки момент на разсеяност от моя страна за да докопа нещо от рафтовете.
И странно защо няма никъде бели фурни за вграждане.

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 18:20 от Silvipl

# 124
Много малко сте писали днес!

Аз се занимавам с тортата за прощъпулника. Голям зор, дано да стане! Че и питка ще правя във вторник! За пръв път ще меся аз, не хлебопекарната и ми е малко притеснено! Та, ако знаете рецепта за питка, която ще стане хубава, голяма и вкусна-казвайте!

Силви, напълно съм съгласна с теб! Винаги в тези магазини е така! Особено в Техното на Дружба! Много не им се занимава! А, във варненските съм попадала на страхотни момичета! Обясняват, обясняват...чак досадни! Явно е до човек, не до заплащане!
Иначе, лично аз, каквото и да ми трябва, първо питам чичко гугъл, тогава търся тук!
Мисля, че Нади–миши имаше бяла печка за вграждане в страхотната си бяла кухня! Wink

# 125
  • Плевен
Kak ги правите тези торти? Като снимки от списания са. Уроци ще ни давате. Grinning Майсторки сте вие.
От кога се каня да питам - Нади, как се справяш с подържането на бялата ти кухня?
Ерота, чудесни снимки. Морето си е море - хубаво си е там и това е, независимо къде.

# 126
Ани,аз за сефте месих в чужбинско,точно за прощъпулника на едното от децата,които гледах.Питката за ядене не ставаше,но за търкаляне беше екстра.Ще ти кажа аз как правя-елементарно е.Маята,брашното,водичка/може и мляко/може и яйце.И месиш,и биеш в масата тестото все едно те е яд на някой и така.Става.Пробвай няколко пъти и ще сполучиш накрая.Но мога да питам и майка ми за рецептата на нейната страхотна погача,ако желаеш Hug.
Номадка,ела ми утре на гости да демонстрираш тези си способности.Има върху какво Laughing
Видях на Милен/на Силви/ стаята.Уникална красота.А Хриси изпробва червения пуф и го одобри Blush.Милен/да го похваля/ е мнооооого грижовен батко,така се заиграва и с двете деца,и те си го слушат.Мечта направо Laughing Heart Eyes
За обслужване няма да отварям уста,че съм голяма драка и когато ми накривят шапката ставам мнооого лоша. Laughing Mr. Green Blush
А Хриси как се е зачервила пак,и пак дриска яко ooooh!Мене ме боли като я гледам Cry.Дано изникнат поне по-бързо зъбките,че вече нямам сили така да я гледам.Иначе е жизнена,весела,ама заболи ли я,пищи,та се чува из целия блок горката.
Лека ви нощ.отивам да си гушкам половинката Heart Eyes Blush

# 127
силви, подкрепям всичко написано от теб Simple Smile Не знам защо ги наричат " продавач- консултанти" Crazy.Те нито продават, нито консултират ooooh! Повечето защото хич не знаят за какво отговарят  и какво иде реч..... Като съм на кеф, мнгоо обичам да ги юркам Twisted Evil
Не знам кмакви претенции имаш за фурната, ама да ти препоръчам моята- един от малкото бели модели за вграждане Simple Smile И аз бая търсих и открих- http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_154_102&products_id=10469 На страшна промоция е до утре Peace и е с безплатна доставка Wink

# 128
Аз спонтанно реших да сменям и уредите и обиколих целия град. Като не намерих бяра купих единствената черна (без нищо иноксово) която видях. Тази е , а дръжката на живо е матирана и дори леко кафенее.
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037772
Аз моята питка за прощапулника я омесих в пекарната. Стана добре.
Цитат
Лека ви нощ.отивам да си гушкам половинката 
Аз пък като няма кой да гушкам, гледам торти из нета  Simple Smile

# 129
Хайде Мами ставайте,мен вече ме събудиха  #Shocked ... а като се има в предвид че съм спала само 4 часа....
Мога да дам и аз пример за обслужване. В Бриколаж съм, да си избирам цветна мивка. Има изложени 6-7 модела и всеки модел .......
[/color]Е аз пък,отивам да си купя стерилизатор за малката и беше към 9ч и тръгвам да влизам в технополис(или техномеркет не помня точно,още бях бременна) и охраната(един ДЯДО)като се развика "Ей къде тръгна я се връщай не работи не виждаш ли smile3513"и аз му казвам че явно не съм видяла щом съм тръгнала.. smile3515. ебаси човек да не тръгне да им дава пари ...  newsm25
вместо да обясни като човек той зее като луд ...  smile3512
сякаш съм тръгнала да крада нещо   33uu

# 130
Ехе,и ние сме будни отдавна,ама си траем Laughing
С риск да ме навали пак ще изляза из града,така че изчезваме за малко,пък на обяд пак ще сме на линия Peace

# 131
Музе, то по-вероятно ако се задържиш вкъщи, да завали. Поизлез, да не те мисля  Mr. Green
Божидар от утре е на градина  Whistling

# 132
Охх и аз днес съм на пазар ... памперси,мляко,шишета..... ooooh! а е студено...бзз ! Я кажете някой найстина добър кожен лекар  newsm03   smile3547

# 133
Я кажете някой найстина добър кожен лекар  newsm03  
2ДКЦ - д-р Калинка Недушева  Peace Мисля , че е всеки ден, до към 14ч. Обади се и питай.

# 134
И ние ще излизаме по центъра като се оправим дано да не завали дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт