ПЛЕВЕН - 116

• 13 364
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Трябвало е да напишат- на 30-тина стъпала от морето. Laughing
Ние ходим всяка година, всъщност, защото свекърва ми има апартамент в този комплекс /сградата над ресторанта, до басейна с вълните/. Аз издържам около седмица-10 дни, след това ме стяга каскета.
Имаше ли оси?

Тони, ще стане. Важното е да си упорита. Grinning

Дивиана, страаашеен аватар  Mr. Green  Peace
Отговаря ми напълно, точно така изглеждам и се чувствам от няколко дни. Mr. Green

# 106
Трябвало е да напишат- на 30-тина стъпала от морето. Laughing
Права си  Laughing
Нямаше оси.
На басейна с вълните му бях навита ама детето имаше друго мнение-искаше истински морски вълни,а не изкуствени  Mr. Green Въобще не искаше да стои в басейните.

Атракция,и аз се бях затъжила за морето-2 години не съм ходила-едната бях бременна,другата-с бебе на 8-9 месеца и не се навих.

# 107
Здравейте момичета от мен. )))
Попрочетох 1ва и последна страница, после ще се връщам назад. )

Завърнахме се от Рибарица, че минахме и през Ботевград на връщане да видя една приятелка с бебче. )
Хубаво беше, не ми се тръгваше. ) Калина един ден беше добре, един ден мрънкаше, но в общи линии беше поносимо. )
По-късно снимки. )

# 108
Ерота,срещичката ще е утре.Диването още спи,а заспа малко след 14 часа. #Crazy
Аз до сега творих торта.Откакто Хриси заспа,чак до преди малко.Ей,зор видях накрая.Само да кача снимките и ще ви се похваля.На мен си ми харесва,има много за доизпипване,ама накрая вече оплезих език.
П.П.На Атракция и Дивиана давам адрес на ЛС,ако им се дояде bowuu
Ето и снимките:
Синьото всъщност е светлозелено,но снимах с камерата Blush
http://www.album.bg/sweetheart_bg/images/17112844/102007/

# 109
Музе, това първи опит ли ти е? Много хубава тортата! Уроци даваш ли? Да се влкючи и Ани, че май ще се навия да направя аз тортата на Иван за РД-то.

# 110
Ето малко снимки на който му се гледа.  )))

Музе, много хубава ти е тортата, браво. ))))

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 10:27 от Mirama

# 111
Грета,много е лесно.За сефте ми е.Отблизо се вижда,че не съм изравнила крема и други дефектни,амаааааа ще я изядем и така.Ще ти обясня как става като се видим из града.Трябва време,че блата и крема са ми на д-р Йоткер от готов пакет за шоколадова торта,аз правих украсата,то това и исках де-да се пробвам.Пипкава работа е-4 часа кажи речи без почивка #Crazy.Ама си заслужава  chef bowuu

# 112
 Laughing Laughing Laughing Joy не,все още не сме воиници!А и тя малката е на 3 мес!Просто от любопитство питам .....  newsm78   За сега живеем далеч(не много де) от Плевен но скоро ще се местим и затова.Извинявам се ако вупроса ми е неуместен  Embarassed

# 113
Музе, как има  търпение да изръцкаш толкова цветенца  Crazy Поздравления за което  Peace

# 114
EEEE Косе , супер ,. Като знам ,че на мен ми отне цял ден . Е пекоха се двойно повече блатове . Супер е станало. С какво писа , шприц...? Цветята са много готини.  Сигурна съм ,че за РД ще обереш точките.

Много са ви хубави снимките , добре завърнали се Нещо ми се прияде ,отивам да си гризна нещичко.

# 115
  • София
Laughing Laughing Laughing Joy не,все още не сме воиници!А и тя малката е на 3 мес!Просто от любопитство питам .....  newsm78   За сега живеем далеч(не много де) от Плевен но скоро ще се местим и затова.Извинявам се ако вупроса ми е неуместен  Embarassed
О,не нямах предвид,че въпроса ти е неуместен,просто кажи какво по точно те интересува за градините?
Музе,страшна е тортата!

# 116
Привет,

Ние днес се завърнахме от балкана, бяхме четири дена на Априлци, после още три на Рибарица, абе с бебе и батко си е голямо приключение, багажника не стига Mr. Green.
Мирама ние бяхме в една виличка под тази станция , в която сте били и Вие.
Ерота много хубави снимки, и аз се бях наточила натам/още от миналата година/ и имаше изгодни оферти но уви не ме огря #Cussing out.
Валенце и аз имам такъв пържолник, свеки ми го подари, купила го е преди 20 години/за снахата/ Laughing и сега го ползвам от време навреме.
Музе браво на теб за тортата, много е хубава.
 tony25  честит ти голям юнак, по между другото с теб сме малко колежки Laughing
Хайде сега да се върна да чета наред.
Лека вечер.

# 117
Атракцийке,не ме питай.Каквато съм пипкава в ръцете,това си беше цяло изпитание.Ама го преодолях bowuu
Стелче,със едни Шрифтове,пак от Метро,до боичките стоят.Ама трябва да се пишат големи букви WhistlingВъв малко по-големи тубички от боичките са Peace
Габито,предполагам,че ще искаш да записваш детенце тук на ясла,според мен наплива не е толкова голям,ако това те притеснява. newsm78
Отивам да нападам тортата,че мъжо ме води с 10ина минути преднина,най-много докато си пиша тук да не е останала и трошичка Laughing Mr. Green Blush

# 118
Няма значение ...  Stop  мерси все пак   bouquet Peace

# 119
Ехе, голяма пустош в темата...)))

Днес ходихме на детски рожден ден, в малкото клубче "Дъга". Наистина е много малко вътре, буквално няма къде да се обърнат децата. На вън обаче двора е хубав и е много приятно. )

Общи условия

Активация на акаунт