ПЛЕВЕН - 116

• 13 363
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАРИ!Тесс,честит празник  bouquet
Честит имен ден на Симона,както и на всички именници  bouquet
Ние цял ден нямахме ток ooooh! преди малко го пуснаха,имало профилактика ,тва му е лошото да си на село Crossing Arms,гледам и кабелната нещо я няма   Whistling

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 15:46 от desisladka

# 211
Десисладка да не сме съселянки, че нещо и нашата кабелна цял ден се губи, само сателитните програми вървят?  Rolling Eyes
Косе сигурно ги има по бебешките магазини, но не съм търсила, всеки случай цените вече и в нета, и в магазина се покриват, макар че изборът на  първото място е по-голям. Peace Взимай па после ние ще дойдем да ви бутаме като вземем да ходим и понеже ни се пада около нова година долу горе, ще си поръчам вместо уолкър "космодиск". Laughing Между другото магазин "АЗ бебето" има телефон та Ани Дани може и да ги пита от разстояние щом и е така спешно - 064/ 804 423.
Мале адаш толкова ли ти наближила и на тебе работата, ами давай стискай кълки и ти.  Laughing
Диди ти коя зодия трябва да го докараш?
Абе нещо Джина се губи дълго?

# 212
Косе, аз като ти обяснявах за това колко е яко, ти викаше "НЕ,неискам и да е кола!" Ние взехме на Дани такова и е супер. Струва 40лв от Джъмбо!
За отливките-никъде няма. Crossing Arms
Номадке, що не ми говориш, бе душа?

# 213
Ми не исках,ама вчера игра с на едно момиченце колата и направо я приватизира. Laughing Mr. Green Blush
Джина ония дни я засякох из центъра с децата.
Дикси и ДеЩо ги няма,сигурно толкова им е готина на почивка,че не се и сещат за нас Heart Eyes Crossing Arms
Номадка,чакай да те питам аз теб-ти за каква ме имаш? ThinkingАз може да съм направила една торта като хората и ти веднага до майстор сладкар ме издигна.Благодарим ти за гласуваното доверие,ама тия китки дето ми ги пращаш да ги гледам освен яко слюнкоотделяне,друго не мога да направя за тях Laughing Mr. Green

Номадке, що не ми говориш, бе душа?
Не ти говори,щото оня ден Дани си игра с Хриси Mr. Green Heart Eyes

# 214

Дикси и ДеЩо ги няма,сигурно толкова им е готина на почивка,че не се и сещат за нас Heart Eyes Crossing Arms

Диксито отмаря пълноценно. С дете  Mr. Green Времето им било чудно, пече снага под Албенското слънце  Peace

# 215
Косе има подобно на центъра ,питай в магазините ,някъде покрай СИтито имаше магазин за играчки ,там съм виждала . Пак са по 40 лв .как ме светна за това . Ще поогледам и аз.
Тесс  , Ерота,да са ви живи издрави мадамите.

# 216
Косе за ентусиаст предимно. Laughing Никой не се е родил научен, ма на мен ми бе доста интересно да гледам такива работи и без да изпитвам желание да правя торти. Mr. Green
Ани не знаех, че така правя, но ще поправя грешката - Ани какво хвана Дани на прощъпулника?
Блек_чери вървят ли очните?
Валенце как ви е първия ден? Градския транспорт изнерви ли те?
И друго се сетих Ани_ дани що не си направиш меко тесто от сол, брашно и вода и като заспи да му вземеш отпечатък на малчото? Едно време с това правехме формички за гердани и после се пече във фурната и го оцветяваш като изстине.  Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 19:41 от nomadka

# 217
  • Плевен
Добър вечер!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СИМОНА!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАРИ!!!

# 218
Теси, да ви е жива и здрава Кари! Heart Eyes
erota, честит имен ден на Симона! Hug
Миленка, везни ще е бебето.
t_i_t_i , съвсем е наближило. Нема да се плашиш.
Няма да ви се оплаквам, но не се чувствам човешки хич. Чакам с нетърпение да мине 1 седмица от 9-тия месец, броя дните като за уволнение. Blush

# 219
  • София
nomadka ,мерси за загриженността. Heart EyesПървия ни ден мина много добре,като изключим завършека му.Досега взимах Бубка в 16часа и избягвахме трафика.Обаче сега има важни часове от 15 до 17часа и направо хващаме най гадното време.Все си представях трафик,все си представях...ама такова чудо...И кое е най лошото знаеш ли.Че се качих с двете деца в претъпкан автобус,в който 80процента бяха млади хора,не старци и Бубка рева 15минути,ама рев,че не и се стои права и никой не стана.Не са длъжни,разбира се.Но повечето бяха младички жени и майки.Как пък на една не и се сви сърцето,аз не бих издържала.Ще я взимам явно 15мин по рано ,за да избегна трафика.
Иначе Бубка днес се  е държала много добре,според учителката и е свежарка и с нови сили започва учебната година.Научили са буквичката А. Heart Eyes

# 220
Все по-рядко отстъпват място младите хора и за деца, и за бременни. Ставаме като западняците, уви, Валенце...
Вчера се наложи да чакам няколко часа на опашка в Общината, като присъствието ми там /бях със зет ми и детето/ беше наложително. Една възрастна жена се обърна към мен с думите: умишлено ли съм се довлякла бременна /цитирам я дословно/, мислейки си, че ще ми отстъпят ред и ще минем бързо, без да чакаме? Shocked Не можах да повярвам на ушите си. Стана ми и болно, и изключително неприятно, възрастна жена /майка!/ да говори така.

# 221
Здравейте и от нас. )))

След обед бяхме в Градската градина, отдавна не бяхме ходили там. Всичко ок, до един момент....в който някакво дете реши просто като си минава да оплюе Калина. Е направо побеснях, но онова просто избяга нанякъде, а беше дете на 7-8години, момиченце.
Не разбирам вече що за деца са това и какви родители имат...

Валенце, кофти това с трафика, като знам в Плевен какво е в тези часове, направо не мога да си представя в София какъв е ужас.
Неприятно, че не са ви отстъпили място, но вече всеки се прави на луд.

Дивиана, ти защо не и отговори подобаващо? То бива, бива простотия, но чак пък толкова...
А като ти гледам линийката, аз тогава родих, в 32г.с. )

# 222
И това чудо мина и замина! Дани хвана 2 парчета от питката,почна да ги яде и хич не се интересуваше от другите предмети! hahaha След 10 мин обикаляне-а тук, а там и с малко помощ от моя страна- си хвана колата, после статоскопа и портмонето! Дано това да не означава шофьор на линейка! Joy
Ето я прословутата питка(не беше хубава на вкус,аи доста изгоря) и тортата http://anidanid.multiply.com/photos/album/17/17#photo=2

Номадке, имах предвид защо не ми говориш директно, ама от бързане не съм се изяснила! Сори!

# 223
Номадка,не сме съселянки Mr. Green Славяново не е ли град?
Ани Дани,хубава е питката Peaceмай сте държали детето гладно а?пък може и хлебар да стане Mr. Green
Бремелинките, много мина, малко остана,на финала сте  Peace
Колкото до обществото......е просто нямам думи,колко съм чакала и аз по опашки с големия корем не е истина,че даже и в една аптека ме бяха предредили,все едно ме нямаше  на опашката ooooh!

# 224
АниДани, много са ти хубави творенията  Peace
Див, и ти кво на таз госпожа? Трябва да си много нагъл и безмозъчен да рекнеш това.

Общи условия

Активация на акаунт