ПЛЕВЕН - 116

• 13 327
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Дикси,търсих снимка да ти покажа,но не намерих.Пържолника е един такъв уред като тиган с дръжка.Има похлупак и всъщност на похлупака са вградени реотаните.И преди да ми се изсмеете,че използвам врачански диалекти Laughing,да кажа,че същия пържолник съм виждала в един магазин за домашни потреби в Плевен,точно до ВиК на Сан Стефано,на него си пишеше артикул-пържолник. Flutter

# 46
Някой знае ли къде в Плевен може да се купят карти таро?

# 47
  • Плевен
Виждала съм в книжарница Сребрина прима.
Деси да не би да започваш да гледаш на карти hahaha ?

# 48
  • Плевен
Май съм виждала пържолник. Rolling Eyes
Дикси,  26 - 28 градуса си е супер време. Само сутрините ще са ви по-хладни. Кога тръгвате?

# 49
Аз карти на знам къде има, но в Пингвините има ръководство - http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=30499
Да си го вземеш и него  Grinning

# 50
Не са за мен  Laughing
Само това ми липсва

# 51
Обичам черни стени, както и черни пердета и без да съм хейтърка или Емо. Grinning
У нас една от стените ни във всекидневната е с черен тапет /зад тв-то, така по хубаво се гледа/. Имала съм и черни /феерични/ пердета.
Стаята на младежа определено ми хареса!

Пържолник съм виждала в зълва ми, аз нямам. Не му ли викат чудо? Тя пече много неща в него, от по-дълбоките е, удобен и функционален уред.

Косе, радвам се че кръвта не е от ушенцето на Хриси. Да оздравява бързо малката маймунка.
Аз отдъхвам. Изпрах и изгладих последните /засега/ бебешки нещица. След малко ще ходим в Кайлъка, че детето настоява. Не ми се мърда от нас, ама няма накъде... Tired

# 52
Обичам черни стени, както и черни пердета и без да съм хейтърка или Емо. Grinning
Те и лудите така отричат ама ги даруват с хапчета за по-сигурно. Само Дикси си призна и то почти не се брои зарад едните щипки. Laughing

Така, де, правиш се, че не ме разбираш  Laughing
Правя се ама това не ме прай все по-неуважена. Направо не помня от кога не съм била на ресторант, без деца и роднини, с бели роби дето да ми говорят на Вие. Дет вика Силви - находила съм се, обаче и върла селянка като мен иска някой път в цивилизацията. Може да обичам кулинарията, но гостите са един ангажимен свързан с много пот, мръсни чинии и обслужване. Sad

За картите Таро доколкото съм запозната само да кажа, че има различни видове колоди. За начинаещи, най-често се ползва класическата колода от 78 на брой карти.

Можеш да поръчаш Деси тук например - http://ezoterica.com/fengshui-taro22

# 53
Мерси!  Hug

# 54
  • плевен

Книжарница Пингвините,на входа на градската.Дори има и книги към тях.Аз вече имам Rolling Eyes

# 55
За щипки и простиране сте си говорили. И аз в отбора - по цвят и големина редя дрехите. И щипките еднакви, като свърши единия цвят почвам с другия. Имах и един период, в който редувах щипките по цвят. Нямала си баба работа - купила си прасенце.
Дикси да ти е хубаво времето!

# 56
Косе ,аз режа на Боби ноктите през два  ,някой път и през ден , и вече става все по-трудно ,изпускам някое ръбче явно понякога ,защото веднага след процедурата се дерва . В ушичките му остават мънички корички ,които изглеждат като мръсни уши и като ковна да изчистя ,става кръвчица.

Боби днес си разби  горната устна и половината му устничка е надута ,след това го сложих в коритото ,за вечерното къпане, обръщам се за момент и докато се усетя ,той се надигна и си нацепи носа на ръба на плочките ,днес си потроших детето   bash добре ,че е в настроение .

Гледам тук от няколко дни темите за Таро , много взех да се зарибявам ,нкрая ще си начеша крастата и ще си купя едни.  Правих си руни преди една - две години от речни камъни,но много са ми трудни за разбиране,немога да ги чета , може би и за тях трябва книга или нещо такова. Картите изглеждат по-лесни.

# 57
# 58
  • плевен
Картите изглеждат по-лесни.

Няма да те отчайвам,но никак не са лесни.И аз така си мислех ама не е така!!!Има си значение комбинацията от заобикалящите карти,трябва да  ти работи интуицията,да си навържеш тълкуването с проблема и тн.Успех ти желая  Peace

# 59
Само Дикси си призна и то почти не се брои зарад едните щипки. Laughing

Призната лудост- половин лудост  Laughing

Грета, мерси!  Hug

Проверих си ЕГН-то. Казва, че съм родена в регион София-град, а това не е така. Но то наистина е софийско, защото навремето имаше жителства и моето беше такова. Защо обаче не знам.

Хайде чао от мен! Ще се "видим" след седмица. Атракция съм я предупредила да ме чака, на Дивиана й е прекалено рано, така, че ще съм спокойна  

Общи условия

Активация на акаунт