ПЛЕВЕН - 116

• 13 316
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
... на отхапана слива ?!?!?

# 31
... на отхапана слива ?!?!?
Ооо, никак не е отхапана  Embarassed

# 32
А Добър ден и от нас
Викинце спинка и аз използвам да седна да ви прочета
За простирането и аз така с еднакви щипки и реда дрехите по големина Joyдобре че свекъра ми беше началник на цех за пластмаса та там ги направиха имам червени и зелени  hang та и аз луда
Ама извинявам се ама то е грозно да погледнеш към някоя тераса и да видиш нахвърлени дрехи(мойто свеки така простира)ужас

# 33
Добре, че живея на 8мия етаж и няма кой да ми гледа грозно метнатото пране.  Simple Smile
Сина ми предпочита стените да са черни, добре че постигнахме компромис.
Днес ходих в данъчното да си вадя бележка за данъците, извеаднъж ми се появиха 13 коли на които дължа данък за 3 години. Не че не ги оправиха, но за това че не са си свършили работата както трябва преди години ме изнервиха докрай.

# 34
  • София
Силви,не знаех,че имаш толкоз много коли,къде ги държиш Laughing?
Стаята на младежа е чудесна,но аз нищо не разбирам от мъжки стаи и съответно съвети не мога да дам.
Днес отхвърлих доста работа-извадих доста есенни дрешки на децата,да ги изпера и да са готови в гардеробите за обличане.А не е истина колко багаж изхвърлих.По точно съм приготвила за изхвърляне.Два голуми чувала с дрешки,които ще оставим долу до контейнерите.В един друг квартал видях,че вече има и контейнери за дрехи,то не са контейнери,ами едни като мънички ламаринени къщи.Това е добра идея,но около нас няма.Ще зарадваме някое ромско семейство.

# 35
Валенце, що не зарадвате някой дом? Можеш да се свържш с ДБМ..
И що така рано с тия дрехи, ще повикаш есента  Laughing

тъкмо съм си купила едни мн яки сини сливи....  Laughing

# 36
  • София
Деси,аз каквото става за домовете съм го приготвила и съм го дала отдавна.Това са дрехи,които са или ужасно стари,или с петна ,или нещо скъсани,тоест такива,които не бих занесла в дома. Peace
То есента ако мен питаше щеше да дойде още на първи септември,ама на...

# 37
То есента ако мен питаше щеше да дойде още на първи септември,ама на...
Алоууу...не така, молим. Нека да е след 5-ти поне, ако смяташ да правиш някакви ритуали за повикването й  Laughing

# 38
  • София
Обещавам,мила ми Дикси.Ритуали ще правя,дааа.Ще изляза на терасата на 11 етаж и ще вия срещу луната като вълк.Най-гадния ми месец е август през лятото,и март....не знам защо...като че ли някак ми писват жегите в първия случай и студа във втория.
Между другото следващата седмица го дават сериозно разхлаждане...не че нещо лично към тебе,ама така пише в сайта от първа страница. Flutter

# 39
Ходихме днес и при Педито,тя я прегледа,няма кръв,но възплаено ухо и гърло.Прати ни на УНГ специалист за мнение.Човека каза,че гърлото е проблема,ушите били по бебешки мръсни.Няма кръв и рани.Страхотно внимателен и грижлив лекар.Обра ми точките.Каза да меря днес Т и утре да идем пак да види как вървят нещата.Предупреди,че може да видим зор със зъбите ooooh!
Прането си простирам така:на първи и последен ред подреждам по нещо голямо и на вътрешните е както падне.За да не ми гледа никой "намятаното".Щипките са без ред по цвят и големина Laughing Mr. Green
Най-накрая си купих и аз моделиращата маса.Не е на Илчовски,някаква турска е.До боичките в Метро не стигнахме,че на момата й се доспа,естествено вкъщи се разлудува,но сега е в леглото с опция за заспиване сама Praynig
Стелче,нокти нямаме/успях да й ги изрежа онзи ден след поне час борба/,а и не съм я виждала никога да проявява интерес към тях Tired
ДеЩо,и аз си купих формичка като на майка ти,тъкмо ще я ползвам за тортите Mr. Green
Ееее,много се увлякох.Отивам да си намятам прането и да готвя.А как ми се спииии ooooh!

# 40
Сина ми предпочита стените да са черни, добре че постигнахме компромис.
Навярно е почитател на Дарк Уейв субкултурата с тук там примес хейтър, а като гледам прическата има уклон и към Емо. Laughing Мен зебрата ме кефи, може би защото животът е пъргав като зебра.  Crazy

Дикси да те питам - като викаш на готовата храна неприлична, начи наричаш ресторантите неприлични? Mr. Green

# 41
  • София
Дайте ми рецепти за скумрия във фурна ,моля.Досега все я пека в пържолника,обаче днес искам на фурна.

# 42
  • Плевен
Дайте ми рецепти за скумрия във фурна ,моля.Досега все я пека в пържолника,обаче днес искам на фурна.
Най-елементарно е с доматен сос. Скумрията,доматите и във фурната.

Аз пък търся рецепта на някакъв десерт с праскови.

# 43
Имах една рецепта на какс с праскови и шоколад.Ще я изровя Peace
Аз скумрията я тача на скара или пък на фурна с маслини и лимон.Отстрани може да се сложи и дом. сос
Дайте идея какво да готвя Crazy

# 44

Между другото следващата седмица го дават сериозно разхлаждане...не че нещо лично към тебе,ама така пише в сайта от първа страница. Flutter
Сайта от първа страница не го знам кой е, ама хич и не искам да го виждам  Crossing Arms
Гледай тук какво време ми предвиждат хората - http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/BU … r_topnav_business
 ПрИкрасно  Party А и нямам място за дебели дрехи. Ааа....

Дикси да те питам - като викаш на готовата храна неприлична, начи наричаш ресторантите неприлични? Mr. Green
Така, де, правиш се, че не ме разбираш  Laughing Неприлично ми се вижда да ги гощавам у нас с готова храна. Като да не съм се постарала лично за тях, да сложа тук там щипка английска сол в манджата, капка пот  и други подобни пинизи, няма да ги издавам сега  Whistling

Аз пък не знам какво е пържолник  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт