ПЛЕВЕН - 116

• 13 342
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • плевен
Честит рожден ден на Кари!
Пожелавам и много здраве и щастливо детство.

Чета ви редовно но нещо не ми се пише.След 1 месец отпускя от днес съм на работа и ми е кофти. Още повече че на Марио градината не се знае кога ще започне,защото вместо от 1-ви август ремонта им е започнал вчера.Направо ми се плачеше като разбрах онзи ден. Сега ще го вземе на една приятелка майка и в нейната градина за известно време,че мен отпуска не ме пускат. То кой ли ще го и пуснат два месеца в отпуска. Ама така съм се ядосала на този кмет. Трябваше вчера да му заведа детето да го гледа.

# 226
Честит рожден ден на Кари! Да расте здраво и будно дете!
Тес, честит празник и на теб 

И ние днес имаме годишнина Wink

Тази вечер пробвахме да измием зъбите на Бети Wink
Не й хареса изобщо, мрънкаше и не искаше да си отвори устата. Вие как процедирате при по-малките при тази процедура

# 227
  • плевен
Да ти кажа Марио чак от втората година почна да си мие зъбките.Сега го прави всеки ден.

# 228
Здравейте,

Честит празник на всички празнуващи   bouquet
Номадке да знаиш днес трябва много да са ти горели ушите Laughing.

Музе зариби ме с тия торти а не ни пращаш рецепти а  Heart Eyes

АниДани поздравления за питката и тортата.
Тити, Атракция, Дивиана на всички Ви стискам палци, когато и да е момента. Peace
И да се отчета ние вече сме 6 500кг., и сме дълги 68 см., даже и баткото го консултираха/с мерки и теглилки/

# 229
  • Плевен
Честит рожден ден на Кари  newsm59  
Честит имен ден на Симона  newsm18
vesy1 , аз доста по-рано бях започнала да й мия зъбите, но не я насилвай,че ще се откаже съвсем. Михаела и сега не си ги мие с удоволствие.
И аз днес правих една торта като първи опит. Снимки утре.
АниДани, ти готови блатове ли ползваш или ги печеш? И какъв крем правиш? Много са хубави и тортата и питката.

# 230
 vesy1 Честита годишнина   bouquet, ние вчера /цели 12 г./ Embarassed

# 231
О, Валенце тия 15 мин. едва ли ще те спасят от трафика.  Confused
За съжаление хората се обезчовечиха. Аз също не помня някой да ми е правил ред за каквото и да било и при двете бременности. Една жена обаче направи в тролея скандал, че стоя права и никой не се сеща. Само веднъж си позволих да прередя опашка в това състояние в една банка и ме омърмориха яко. Най-много обаче ме нервираха учениците по транспорта - супер, мега, хипер невъпитани и нахални...
Ванита ушите ми са наред, ама въшките в главата яко ме набъбнаха. За какво ли сте ме клюкарствали, аз торти въобще не мога да правя Laughing Laughing Laughing Иначе хем браво, хем честито за издръжливостта брачна.  bouquet
Диди ти знаеш простотията не ходи по гората, и въобще не я жали тая тъпа крава. И ако тя е изкукала от възрастта или просто представите и` са такива за нормалност в живота, една млада майка на детската площадка ме бе потресла ужасно много, чак не ми се разказва какво.
Ани_дани чудесна торта и питка. Чувствам, че ще правим плевенския клуб на сладкарките.  Laughing Laughing Laughing

# 232
Ани,питката е първект,ама си забравила да намажеш слънцето със защитен крем Laughing Mr. Green.Я кажи,ти ли прави буйките и как,че много ме изкефиха,или са готови?
Нади-Миши,пресрами се,ние ще те похвалим. Hug
Номадка,горели са ти ушите вика Ванита,щото иска да се запознае с целокупното ти семейство.Най-държи на Аня,за снаха да я взима bowuu
Аз днес щях да бия една ватманка.Качвам се от първата спирка на 7цата/срещу ОМВ/.Вдигам количката сама и тя-паф и затваря вратите,детето на стълбите,аз долу....Качих се,овиках я естествено.После слизам на пазара.Тя тоя път защипа мен и количката,как не я счупи незнам,пак й викнах,може да нямам килограми,ама глас намирам Mr. Green.Тя ми дига рамене на огледалото,свалих детето,свалих после едното въже на тролея,и тя като слезе....Леле,жална й майка беше....Насъбрахме тълпа на пазара,ама не  ошамарих,повиках,повиках,пък си тръгнах. Peace
Дивианка,аз не бих мълчала на такова животно,щото редовно и на мен ми правят бележки всякакви непознати...И аз си отсипвам.Но пък когато ми помогне някой,благодаря учтиво и дарявам усмивка Laughing Heart Eyes

# 233
# 234
  • Плевен
Аз днес рано, рано да питам, че по-късно през деня все отлагам и съответно забравям. Някоя от вас може ли да ми даде координати на детегледачка за почасово гледане на бебе на 1 година? Ще съм ви много благодарна, тъй като положението е спешно.

# 235
Здравейте, уважаеми  Laughing
За първа сутрин да стана рано и да се измъкна докато мъжете ми още спят. Да пия и аз едно кафе на спокойствие най-сетне.
Даже ви изчетох и преди да падне батерията да драсна някой ред.
Синоптиците не ги знам какви синоптици са, но времето е страхотно. Нищо общо с прогнозите им. Слънце, слънце и пак слънце  Grinning
Само дето един път не случихме досега на кристално море - всеки ден вълни. Митко ги прИборва със сетни сили и една дъска, която прилича на малък сърф, ако се сещате. Голяма борба е, заспива на обяд изтощен, а следобяд сме на басейна.
Всичко е под контрол като изключим хленченията от сорта "Искам товааааа, искам гоооо, сегааааа, уаааааааа......" smile3514
Честит празник на Кари и Симона ( дано не пропускам някой)! Да са здрави и щастливи!   bouquet

Тити, леко раждане!  Hug

Музе, много хубава торта, наистина!
Правете торти, не се жалете, че събирам идеи за февруари и април  Laughing

Хайде чао от мен, сигурно ще ви чета отново чак като се приберем в Плевен.

grinning039

# 236
  • Плевен
Аз днес рано, рано да питам, че по-късно през деня все отлагам и съответно забравям. Някоя от вас може ли да ми даде координати на детегледачка за почасово гледане на бебе на 1 година? Ще съм ви много благодарна, тъй като положението е спешно.

Добре дошла  Hug Включвай се по-често.

Понеже прочетох Дикси,че Митко иска разни неща, другите деца така ли са? Като излезем  Михаела само приисква. Иска едно, второ трето . Само се обяснявам,че не може постоянно да се купува,но тя си знае нейното.

# 237
  • Плевен
Честит рожден ден на Кари! Тесс, да ти е добричка и да стане красива като майка си.
Ерота, честит празник и на Симонка!
Ани_Дани, големи красоти твориш. Как направи обувките, страшни са?

# 238
  • Плевен
Добре дошла  Hug Включвай се по-често.
мерси  Hug

# 239
Добро утро!
Благодаря за комплиментите! Ох,има още доста да се уча!
Нади, готови блатове са,а кремът на тази беше Оле(ванилия) на д-р Йоткер м/у едните блатове, а м/у другите- 400мл заквасена сметана, 400мл течен шоколад и желатин.Сложих и един ред руло 7 days и стана супер!
А за обувките-можеше и по-добре, само че тестото ми е несъхнещо и много се гънеше. Шаблонът е това http://anidanid.multiply.com/photos/hi-res/13/16?xurl=http%3A%2F … 2F13%23photo%3D16.

Общи условия

Активация на акаунт