Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 988
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
maria1986 много ти благодаря.Утре да се надявам че няма да вали да може ме да излеземе на разходка и ще ги потърся. Най съм доволна че ще и разнообразя менюто относно каши те  newsm44

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 15:58 от bubata5

# 241
Здравейте добрах се до компа, че тия дни подготвяме кръщене за неделя и вчера беше едно обикаляне за дрехи, де що детски магазин е имало от нас е посетен. Е най-накрая се сдобихме с дрешки и в неделя ще покажа снимки.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА  И НА ИВКА СЪЩО И ЕДНА ГОЛЯМА   love001  ОТ ГАБИ.
Бубе, радвам се,че пишеш редовно  smile3501.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ,КОИТО СА ИМАЛИ ТАКЪВ.ще пропусна някого , ако започна да изброявам.
Радвам , се ЕСПА Е ВЕЧЕ В РЕДИЦИТЕ НИ.Много ни липсваше.
Деска какво правите вие с тези зъбки  Shocked.

Ние си имаме вече втори зъб, от неделя, пък до 8 има да чакаме.

Много са сладки бебешките гънки на Божи, леле   Heart Eyes.

Еспа сега видях малкия моряк и теб много сте сладки и двамата.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 16:19 от sisi_8227

# 242
bubata5 , не си ме обидила, не се притеснявай!  Hug  Само исках да уточня  Wink

# 243
Честита осма месечинка на Дивна и Ева

Момичета, благодаря за добрите думи.  Hug
siska8607, бързо оздравяване. Дано бързо премине този вирус. Обаче Божи колко съсредоточено седи върху гърнето Laughing! Браво на момчето Hug
Patilinке, страхотни снимки! Не знам защо не виждаш снимките ни, в my page са, може би имаш някакво затруднение с този сайт. Все забравям да те питам, Дани почнали да хапва повечко пюренца, че помня че се оплакваше?
Доника, много хубаво предложение за разнообразяване на темата.
Моят мъж ми предложи на 3 тия ден от запознанството ни, като каза, че едва издържал толкова дълго, но не искал да ме плаши, ако прибърза Laughing. Но инак и ние не сме се взели официално пред закона. Направихме си само церемония за нас си и си разменихме халки на една скала над морето – точно така както си представяхме, че трябва да стане. Честно казано с или без брак не виждам никаква разлика, подписа е нещо съвсем формално. Може би някой ден, като поостареем и детето порасне ще си направим официална церемония и ще съберем всички приятели на купон

За гърнето, не знам защо но на мен ми се вижда рано и за сега ще изчкама с това, май просто не ми се занимава
Деси, честито ново зъбче! Пъпешчо е рекордьор!
bubata5, аз също давам само безмлечни каши и мисля да продължавам така – за сега съм давала ориз на Милупа и елда и овес на Хип. Планувала съм да взема Седем зърна на Милупа и мултизърнеста на Хип или Пшеничената на Био Бамбини и евентуално овесената каша с круши и пълнозърнестата на Био Бамбини – зависи кое зърно кога ще въведа. А Ивето е голяма сладурка

Днес и вчера малчо е добричък, пупу, буди се често нощем, но поне денем успява да се самозанимава с играчките си поне за по час-два и дава възможност на майка си да свърши нещо. Ще трябва съвсем скоро да почна да бачкам доста сериозно и направо не знам как ще се организирам. За сега поне мисля да работя от вкъщи, докато малчо няма заместени кърмения. Много ми се искаше да си остана в къщи доста по дълго време – даже за 3 години съм си мечтала, но май няма да стане.

Все забравям да питам, вашите малчовци и малчеки танцуват ли като чуят музика? Мойто чавенце почва да се клати като обезумяло напред назад и да маха с крачета веднага щом чуе музика или какъвто и да е ритъм – много е смешен. Трябва да го снимам с камерата, че все забравям.

Много се разписах. Хубава и спокойна нощ  bouquet

# 244
Добро утро.

Честит 15 септември на всички ученици! Да имат много успехи и да се наслаждават на всеки миг от ученическите години!

Аз много харесвам този ден - макар, че отдавна не съм ученичка, се чуствам едно особено  Heart Eyes.

Деси, с тези зъбки направо сте супер.

Марти още си суче по н- пъти нощем. Съвсем е окупирал нашето легло. Все е на ръце това мойто дете  Tired. Просто всичко правя с една ръка, а него държа в другата  ooooh! /да не ви казвам как се белят домати, или как се бърше прах/. Иска той да гледа всииичко, което правя и не мисля, че кръстът ми ще издържи още много. Заиграва се за кратко, но види ли че нещо става /демек съм заета и ангажирана/ почва да реве неистово /кога се научи на този номер  ooooh!/, да протяга ръце за да го взема. На компютърът сама не сядам, вечерям с него на крака ми /той пък манджа да не изпусне  hahaha/, понякога и в тоалетната е с мен. Е оплаках се.
Вчера в градинката за пореден път ми направиха лек намек, че детето трябвало да има лигавник. Аз лигавник така и не купих. Давам му да яде без да слагам лигавник. И изобщо не се втилясвам, ако омаже нещо или капне някъде. Карам го малко джаста-праста - нали има прах за пране. "Ама щял да се научи на чисто" - е аз не я вярвам тая работа, пък да не помислите че съм мърла някоя - просто не  тормозя детето да го бърша и мия докато на него му е забавно да се храни и да бърка из лъжиците. Както и да е, мразя някой да ме занимава с несъществени неща и да ми прави бележки.  Друг е въпросът, че Марти никога не плюл храна нито слюнки.
Хайде приятен и лек ден.
Наистина скоро няма да изпишем тая тема /току виж до края някои януарчета станат батковци и каки  Wink/.

# 245
Добро утро и от мен Hug
Влизам на бързо и тук да се похваля с новата си придобивка - http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09038123  bowuu . За който не е разбрал, де  Whistling
Елена и моят синковец е същия като твоя Tired Като залепени сме  Crazy А пък от няколко дни не иска и да го разнасям, а да го водя да ходи, което е още по -гадно  ooooh! И аз с кой акъл му показах, че може да рита топка, че сега няма отърване  Whistling Любимите му играчки са дистанционните и телефоните - в тази къща нито едно от споменатите няма да оцелее дълго  Close И като не му ги дам и почва да реве и да се налага - ужас просто. Тотално ще го разлигавя, защото не търпя да ми реве, а той вече много добре знае как да постигне своето Rolling Eyes .
А за лигавниците какво си се притеснила ?!? Щом не се лигави и цапа детето, какъв ти е проблема? Аз слагам по простата причина, че ако не му сложа, ще трябва да го преобличам на всеки 10 минути Crazy .
Еспа моя като чуе музика / и е на кеф разбира се, защото правим всичко единствено и само, когато сме на кеф / започва да пляска с ръце  Joy
Хайде лек ден, че се размрънка Hug

# 246
Не съм чела всичко, но преди няколко дни прочетох за на Сладурчеста крака. Милата, бързо да се възстановяваш и дребчо да не те изморява  Praynig
Видях, че и Еспа се е включила и се зарадвах  Hug Поздрави на Сами  Heart Eyes
Ние сме добре, Петя от няколко дни хапва много добре, дано така да продължава  Praynig Вече се научи да се изправя почти по всички мебели (преди можеше само в кошарката) и не се спира. Отваря чекмеджета, събаря шишета, а най-любимото и е да пълзи през препятствия (прескача столчето за храна, завира се под масата). От всичко това страда само главичката и, толкова често се удря  ooooh! Направо сърцето ми се свива като я чуя, че отново се е ударила, не я спирам обаче, защото се надявам, че рано или късно ще се научи да се пази самичка Praynig
Дони, на моя мъж му отне 5 години да ми предложи брак (след като 3 години бяхме живяли заедно и си бяхме купили апартамент). Предложи ми в деня, в който видяхме, че строителите са построили нашия етаж от блока  Joy, предложението ми го направи на поляната до строежа на блока-на колене с пръстен в ръце  Heart Eyes Сватбата ни беша сравнително малка, семпла, но красива...точно както си я представяхме, с много цветя, хубава музика, най-близките приятели и роднини. Ето и малко снимки (надявам се и други се включат)
Предложението, на връщане от морето минахме, за да проверим докъде е стигнал блока (доста уморени изглеждаме)

Първа целувка в ритуалната:)

Вече женени:)

Тук сме  с малката шаферка (бъдеща леля)

# 247
Аууу, Доника каква тема е предложила....много има де се пише по нея Laughing

С моя мъж живяхме заедно 2 години преди да се оженим. Бракосъчетахме се, когато бях бременна в петия месец с каката и сватбата беше много малка - ние, родители и кумове. Но аз не мога да си представя голяма сватба с много хора, някои от които си виждал веднъж (далечните роднини например Grinning). Така че, сватбата беше точно по мой вкус Mr. Green
А разлика между съжителство с подпис и без....има, но това са разлики в практичен смисъл - различни фамилии, уреждане на имуществени въпроси и т.н. Но сега в новия семеен кодекс май са уредени тези неща.

А и един въпрос - откъде да си купя бурканчета за детската кухня1 че ми искат 30 бурканмета от 190гр. и 60 капачки  Shocked, а аз нямам, много ясно....

# 248
pavlina_k , капачки има по 10 ст на пазара в Люлин  Joy Предполагам, че сега покрай зимнините навсякъде има...Бурканчето обаче... #Crazy...освен да си купиш 30 пюрета Ам-ам или Малечко (плодовите им ми се струват доста добри)

# 249
  • Русе
Здравейте, дами! От 2 дни Кари се научи да се изправя на кошарката и съм много щастлива. Ще е още по-хубаво като се научи и да се пуска сама. Ужасно я е страх и се държи докато омалее, после започва да мрънка и накрая да реве истерично, докато отида да я смъкна и познайте какво - веднага започва да се катери  Crazy И така по 20 пъти докато заспи. Ще ни е трудно на всички на зима, като спрат и разходките. Днес купих предпазители за контакти на Чико 10бр. Ще трябва и с други уреди за безопасност да се обзаведа.
Относно нашата сватба: Венци ми предложи брак след 6м. връзка на рождения ден на един приятел. Преди това се познавахме около година - работим в 1 и съща фирма. Бяхме сгодени още 6 месеца и живяхме заедно. Сватбата ни беше средна- около 70-80 човека - близки, приятели и колеги. Получи се дабре. Беше весела. Сега ще проверя за снимки..
http://lubito80.snimka.bg/wedding/nashata-svatba-30-04-06.421954

Заповядайте!

# 250
  • Варна.....
Хехе, страхотни снимки сте постнали!!
Еспа, Преслав също друса дупе като чуе музика  Mr. Green
Ние май сме на приключване с кърменето- снощи и днес вечерта, след като го бях кърмила и от двете гърди детето изяде снощи 120 гр АМ, а днес 180мл. И заспа без да плаче като  друга вечер. Изглежда не му стига вече.  Сякаш той е готов да се отбива, а по- скоро аз не съм психически готова.
И да питам по колко АМ трябва да давам на бебето?? На кутията на НАН пише 210 гр. след 7 месеца. А вие четох, че давате по 180-190.

# 251
  • Пазарджик
И ние сме на НАН и давам 170мл.Педито каза ,че формулата е 10 и между тях месеца в които сте.Т.е. ние сме на 7 месеца и затова пием по 170мл.Ох,дано си ме разбрала tais.

# 252
В крайна сметка ще има ли среща утре пред Народния театър? Никой не потвърди, а времето ще е само за разходки  Crossing Arms

# 253
Изпуснала съм о това предложение за среща  newsm78 Утре съмна зъболекар и ще звънна на Кокосчето, за да се разберем (няма да мога да проверя тук дали ще има среща)

# 254
Здравей те мили мами  newsm44

Искам да ви се похваля понеже на 15.09.2009 ми се роди племеник който тежи 3.950 и е дълъг 51 см. Исках да ви кажа по рано, но преди малко се прибрах ме и сега мога да седна да напи.   ylinfant

Иначе Ивето прави огромни крачки кажи речи шпагат, о то детето ще се научи    jumpuu

Приятна вечер от мене и лягам да поспя понеже ми се събират 3-4 часа сън за 24 часа и едвам гледам.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 14:47 от bubata5

Общи условия

Активация на акаунт