Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 135
  • 751
  •   1
Отговори
# 750
Добро утро!
Ей заговорихме за аките и хоп темата ни така се активизира, че имам подозрения, че следващата ще се изпише за няколко дни  Wink Е, те това е моята тема, с много никове, наредени над нея, с много хумор, готини мацки и искрено забавление  Wink Mr. Green.
Виолетке, Рафа е невеоятен красавец. Такива очи, такава светлина има в тях. Страхотен е  Heart Eyes! Разбира се и Аничка на Копривка не му отстъпва, голяма кукла е и тя! Копривке, я кажи как се отбихте? Не че съм решила още, но когато дойде момента да знам, в смисъл пи ли някакви хапчета. Понеже моя близка след вземането на такива беше като парцал поне 10-на дни, много зле и понесе, а се налагаше да спре с кърменето заради връщането на работа , а и детето и вече беше на 1 година и 10 месеца.
Данинче, ще я изям тази прекрасна Йоана, такава бонбона е, голяма слабост ми е тя. Целувки от нас!
Гери, радвам се, че се включи, надявам се, че при вас всичко е наред. Ще чакам после да пишеш повече.
Мини и Иники вече се включиха,, сега и Лорини да се появи и всичко ще е като в доброто старо време  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

# 751

Общи условия

Активация на акаунт