Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 824
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Тъй, по леглата са и вече малко да седна и аз...
Мим, аз лично ползвам едни готови немски бои, но се използва и боя, направена от белтъци. За да омекнат меденките се слагало парче ябълка в кутията. Или просто ги правиш по-рано Wink
Бубичко, какво да ти кажа - моя спи в къщи, но питай го колко вижда децата...Я се събере 1 час седмично, я не
Ягодке, смееш се, но я виж колко важен е този екзистенциален проблем Joy И честита придобивка.
За правописа - последно зачеквам темата и после само някой да е посмял Twisted EvilБях подтикната да напиша коментара отчасти и от предаването БТВ репортерите - за неграмотността на българите. Ами изплаших се от фактите - не знам дали сте гледали...То си е и за плашене. Защото именно форумите и интернет допринасят за това. Смешно ми стана само колко "гузни негонени бягат" hahaha Бубичко, и аз ползвах съкращения, но вече гледам да ги избягвам...Днес установих, че съм забравила да пиша на ръка - трябваше да напиша едно заявление и се върнах в 1-ви клас...Където в далечната 86 година учителката ни заплашваше - ще пиша двойка на всеки, който ми каже запетайка. Казва се ЗАПЕТАЯ. Такива учители вече са на изчезване!!!
Бебче, а ето как аз експлоатирам детския труд Joy

От днес телефона ми звъни коледно Laughing

П.С Утре и в Тази сутрин щели да дискутират неграмотността - ама сме актуални Hug

# 721
Здравейте банда!
Голямо раздвижване тези дни в нашия форум Wink За правописа само ще кажа, че и на мен ми е трудно на моменти да чета някои неща и след няколко поредни грешки от един тип започвам да се чудя аз ли нещо не съм внимавала в час по бълг. Език или какво. Такива от невнимание определено се различават от тези от неграмотност, но толкова по темата.

Данче, ето аз те отразявам  newsm10 Вдигате ли кръвното на невротичната съседка и влизате ли и в частната собственост? Пачо и Начо какви ги вършат?  Mr. Green  Много хубави идеи за подаръци. Аз ще чакам бабите да се развихрят и да му подаряват неща, на които ще се радва само моментно  Mr. Green

Да взема и аз да се направя на незабелязана ли?  Flutter Защо никой не пита къде съм и как съм като не пиша, аааааааа? Бързо да се поправите Wink

Еспа (ти винаги казваш за всеки по нещо, нека сега и от нас за теб),  стискам палци мъжът ти да се оправя  бързо!  Praynig

Елена (и ти да си отразена), аз останах впечатлена от начина на хранене на Марти  Whistling Направо се размечтах и моето чаве да се храни толкова безпроблемно Wink А на готвенето и на мен това ми е проблемът – многото ползване на съдове и съответното миене. Де да имаше желаещи за тази работа...  hahaha А и с моите две леви като нищо да направя някой крах в кухнята или да разруша нещо  Joy Тогава една къщичка на Таис, че не била станала ще бледнее пред моите произведения Wink
Обаче вчера правих божествения тиквеник на Селма, на който се точих още от бременна, но уви родих преди да стигна до него.  Дали съм нанесла психическа травма на Вики от факта, че съм точила толкова лиги по тиквеника, а така и е останал само мечта? ))))))))))))

Стига с тези рецепти, че както съм вързана в ръцете, така съм развързана в лигоотделянето и мога да бия бебетата по този критерий Wink Ябълков пай съм харесала да правя. Пак на Селма рецепта. Да видим дали ще му дойде ред Wink Научиха ме на един много интересен начин за готвене на пара без съответните уреди,а само с подръчни материали и смятам да пробвам. За заинтригуваните ще питам дали мога да разглася начина и ще казвам Wink))

За помагането на мъжо вкъщи
.. помага, когато не работи/ не рита/ не играе на компа (последните две си ги е ограничил до възможният му минимум, за да може да съществува пълноценно  Mr. Green ).... Обикновено през седмицата се прибира след като Виктор е заспал и тръгва на работа 15 мин след като се е събудил  Crazy Достатъчно да му бръкне няколко пъти в носа, устата, ушите и да се покатери няколко пъти по него с цел хвърляне от леглото надолу с главата  Joy Ако имам малко повече късмет и удържа малкия звяр да не разруши къщата, защото му се спи, се случва 2-3 пъти седмично да го изкъпе и да имат своите 15 мин по мъжки  hahaha Събота и неделя (ако не работи или другите гореизброени) помага, къде ще ходи  Rolling Eyes Не че няма желание, ама време няма. Иначе като  започнат да си играят двамата се забравят  и аз чак падам от смях с тях. Мога и снимкова материал да покажа, ама само ако някой си поиска Wink (и без това постът се очертава дъъълъъъг) Wink

Една събота имах неблагоразумието да кажа, че искам да се изкъпя дъъълго и после половин час никой да не ме занимава, а само да си полегна и да си почина. Отговорът веднага беше: „А аз кога ще си почивам? Като тръгна на работа ли?” Малко се позасегнах, но се разбрахме, че след като Вики тръгне по мацки, тогав ще има почивка за нас  smile3521  В крайна сметка никой не си почива и Вики беше щастлив, че светът се върти около него  Crazy  Joy

Ягодке, и как е там някъде на запад?  Laughing Аз на Вики му готвя като за големи, пък той ако иска яде (пюрирано разбира се). Правила съм разни зеленчукови супи и съм слагала и лук, и грах, и зелен боб... Всичко, което имам в наличност, отива в тенджерата   chef  hahaha От скоро го пробвам с гозби на фурна дали яде. Примерно картофи, броколи с пилешко на фурна. Ама малко по-сухо става, та трябва вода за разреждане Wink Иначе няма кой да готви че за него, за мене, за баща му... Всички накуп и в количество да има за 2 дни  Joy

Никой не е дал отговор на питанката за мъжете на снимката, която Доника показа  newsm78

След този кратък пост мисля да ходя да правя едни полезни неща - да спя!!!  Joy

# 722
Доника,Оу,ама сте сладки в тази проходилка.
Е, те тук четат из форумите какво е актуално и какво не, няма да се излагат, Я...
Това за мелодията е идейно, толкова много ми харесва на Maria Carey - All I want for christmas, най накрая ще мога да си я сложа отново.
Пък все още не съм измислила коледния подарък на малката newsm78

# 723
Ха добър вечер и от нас. Нямахме нет няколко дни и то човек не може да ви прочете, гледам сте се поскарали.Браво на вас ,малко да тръгне темичката Mr. Green
Ние сме добре, акаме през ден , понякога и през два може и през 3 зависи какво е яла Габи. Понякога акото и е зелено ,понякога оранжево ,но доста често си е нормално бебешко ако Twisted Evil (това за да не забравим все пак за какво се бяхме събрали, нали Grinning)
Иначе днес бяхаме на консултация и сме +500кг, и 1см( което на мен ми се вижда малко ,ноо каквото такова)
За помоща на мъжа ами.... какво да кажа, през повечето време предпочита да седи на компютъра, само като почна много да мрънкам и се поправя за 1, 2 часа и после пак по старо му.. ама аз съм си го избирала ooooh!
Да ви кажа в Англия ми липсваше социалния живот, ами то сега каква е разликата като изляза някъде с приятелки и не мога да се видя с тях , че малката не ме оставя на мира  Crossing Arms с мъжа още не сме се наканили да излезем сами вечерта, защото Габи ясно ми е показала че не иска никои друг вечер освен цици ( и мен ако може да ме няма), и няма на кого да я оставя. Thinking
Ау , голяама депресия верно тъи като е студено, няма вече разходки, сега вечер ми останаха само, спокоиствието, биричката и нета Laughing
Ами,тва от нас
За ваксините, аз съм за всички задължителни а за противогрипните,твърдо нье.  bouquet

# 724
Малеее колко ме е яд,писах романи и дадох "Back" и хайдее,всичко в киреча. #Cussing out
Добър вечер!
Гледам,че живна темата и да се разпиша и аз. Mr. GreenСега по-кратко,че детето заспа,а аз мъж  имам за уважаване Mr. Green
ВСИЧКИ МИТКОВЦИ И ПРОИЗВОДНИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКИ ПОКРАЙ ТЯХ!
Еспа,мъжа ти бързо да се възстановява и скоро да си е при вас! Praynig
Усмихнатото,дано не се разболее Калата.Представям си колко е неприятно.Йоана не е боледувала до сега (да чукна на дърво),но ако някой от близките е болен,веднага я тъпча с вит Ц и Осцилококцинум и съм на тръни. ooooh!
Бубченце,сърцето ми се къса и искрено ти съчувствам.Сигурно ти е много трудно и самотно. Sad Дано скоро се прибере мъжа ти при вас Hug.Честито за колата,със здраве да си я караш. Hug
И аз от днес официално съм собственик на нова (стара) кола. Mr. Green Баба  и дядо цял живот събирали парици хората и решиха да дадат на мен и на брат ми по 5000 лв. да си купим коли.И така вече имам полицейска Астра,но черна Mr. Green Да са живи и здрави баба и дядо,сменихме старата трошка с по-нова Mr. Green
За Коледа и ние от снощи с мъжа ми се ровим по сайтове за подаръци за Йоаница.Искаме да са отделно за Коледа,рожден ден и Йоанкин ден,та и ние гледахме снощи подобна маса,само,че тук: http://www.mothercare.com/Learn-and-Groove-Learning-Table/dp/B00 … 2031&mcb=core, но още не сме решили окончателно.Всички сте дали много хубави идеи,за което благодаря. Hug И аз съм в трепети и размисли за рождения ден на Йоана,даже сънувам разни филми hahaha,но искам да е с много деца (не само с възрастни роднини),песни,танци,но ще го доизмисля по-нататък.
Мини,пак ни зарибяваш с яките вкусотии.И аз ще се пробвам с меденките,ама къщата ще я "срутя" 100 %.като знам каква съм схваната за такива пипкави работи hahaha
Ваксини само задължителните съм слагала,че нали сега борим и атопичен дерматит,съвсем съм се спекла откъм опазване да не развие някоя друга алергия.
Мъжа ми адски много ми помага.Не готви,но в домакинската работа равен няма.С детето се справя безупречно,много е търпелив,говори й,пее й,абе всичко. Hug
Правописа!Адски много се дразня като гледам неграмотно писане.Не говоря само за тук и за малки грешки или толкова за главни букви,колкото за наистина неразбираемо писане,което да е толкова грешно,че чак да се чудиш на какъв език пише.Това говори за ниска култура. Peace
Хайде за финал снимка на Йоана:
Лека и мека!
П.С. Дони,Гогата яко е яхнал метлата hahaha Голям сладур,много ми прилича на теб Heart Eyes

# 725
Охххх мног смешно ми стана с това множествено число  Joy Някои неща казани в трето лице, мн.ч. просто звучат  hahaha

Ние по принцип акаме всеки ден! - И ТРИМАТА!  Mr. Green (аз, мъжо и Вики). И нашето ако не зависи от това какво е ял Виктор (само неговото си) Laughing

Ще ме прощавате, ама наистина не се сдържах....  hahaha

# 726
  • София
Я кажете - тая тема я пишем точно 2 месеца...Новата есенна или коледна да я правя  Rolling Eyes

# 727
Мим, това е белтъчна глазура, оцветена с боя за сладки
но хората ни улесниха живота и вече има такава в тубички, предлага се в Метро, стават по-красиви и равномерни фигурки
рисуваш в деня преди официалното им представяне

меденките е хубаво да престоят ден- два, но пък и много като стоят не е хубаво, не са като онези, които се правят поне месец по-рано
Честито на всички именници, живи и здрави бъдете, късмет и щастие да ви съпровождат!

# 728
Добър вечер  дами, мадами и изкукали и не съвсем мами...

Скандал+кулинария и аз съм на линия  Wink Wink Wink

И за да си защитя никнейма ще се изкажа мъдро по въпроса за правописа... bowuu
който не иска, да не чете(емотикон "забранено за обидчиви мами")

Да, тук не сме на урок по български, но явно  някои хич не са внимавали в часовете в училище и пишат безобразно. Говоря за елементарни познания, неща, които се учат в 3-4 клас...Срамота.
Българският език е прекрасен, имаме си азбука. ЗАщО НЯКОИ ОТ ВАС СМЯТАТ ЗА УМЕСТНО ДА СМЕНЯТ ХУБАВИТЕ БУКВИ Ч И Ш С ЦИФРИЧКИ???
Хич не ми пука дали някой ще ми се обиди. Ако  някоя от вас  се припознае в думите  ми би трябвало да се замисли върху това, че има и деца да възпитава...

Тук не говоря за допуснатите в бързината технически грешки. И аз самата често правя такива.
Аз лично почти спрях да пиша тук именно заради еднообразието и скуката и заради неграмотността. Гледам пораздвижи се малко темата и това е чудесно!!!

По въпросът  за коледните изкушения, тази година мисля да наваксам за миналогодишното си лежане.
С Калоян ще правим традиционните коледни сладки, ще направя и къщичка, щолен и разбира се ТОРТА.
Къде без торта...

За подаръци още не съм мислила...

Дони, благодадря за поздрава към моят мъж и честито на останалите Митковци на момичетата  в темата - Смайлинг!!!

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 23:39 от доня КОПРИВА

# 729
Кокосче  hahaha hahaha hahaha

# 730
Ние по принцип акаме всеки ден! - И ТРИМАТА!  Mr. Green (аз, мъжо и Вики). И нашето ако не зависи от това какво е ял Виктор (само неговото си) Laughing

Еййй,аз днес не съм ooooh!,а Данчо трябва да питам  Thinking. Добре,че Йоана се отчете и за трима ни Joy
Мила,липсваше ми. hahaha Hug Както ми липсва Иники,Мери голд,Виолетовото ангелче,Сладурчето и други звезди Mr. Green

# 731
Пак съм аз...
За да не съм съвсем извън бебешката тема ще ви занимая с Аница и ще ви разкажа малко за нейното ежедневие

Ани е на гърне от близо 2 месеца, използва го по предназначение почти винаги като се сетя да я сложа  Embarassed

Яде всичко без шоколад, на детска кухня е от месец

Сега е болна, изкара гаден вирус с висока температура, но вече е почти добре

Ходи все по стабилно придържайки се за здрава основа, уокъра още само го гледа

Отбих я!!!

Проблемът обаче е, че не желае АМ и я лъжа с айран, който не винаги изпива. Много е рогата мойта щерка...

# 732
Mr. Green ние и трите страдаме от затруднена дефекация, аз за това избягвах да пиша, че сред толкова акащи се депресирам  Rolling Eyes

# 733
  • София
Mr. Green ние и трите страдаме от затруднена дефекация, аз за това избягвах да пиша, че сред толкова акащи се депресирам  Rolling Eyes
Да разбирам ли, че само свата няма проблеми с изхождането newsm78 В това отношение ние сме добре и четирмата...Свеки чак завижда, защото тя само с някакви билки бива ощастливена...
Ей, никой не даде отговор ни на загадката, ни на питането за темата newsm78

# 734
Баси, осрахте темата.  Sick (освен Мини, която се опитва, но има затруднения)

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 23:51 от qwert

Общи условия

Активация на акаунт