Мим, аз лично ползвам едни готови немски бои, но се използва и боя, направена от белтъци. За да омекнат меденките се слагало парче ябълка в кутията. Или просто ги правиш по-рано

Бубичко, какво да ти кажа - моя спи в къщи, но питай го колко вижда децата...Я се събере 1 час седмично, я не
Ягодке, смееш се, но я виж колко важен е този екзистенциален проблем
И честита придобивка.За правописа - последно зачеквам темата и после само някой да е посмял
Бубичко, и аз ползвах съкращения, но вече гледам да ги избягвам...Днес установих, че съм забравила да пиша на ръка - трябваше да напиша едно заявление и се върнах в 1-ви клас...Където в далечната 86 година учителката ни заплашваше - ще пиша двойка на всеки, който ми каже запетайка. Казва се ЗАПЕТАЯ. Такива учители вече са на изчезване!!!Бебче, а ето как аз експлоатирам детския труд

От днес телефона ми звъни коледно
П.С Утре и в Тази сутрин щели да дискутират неграмотността - ама сме актуални
Вдигате ли кръвното на невротичната съседка и влизате ли и в частната собственост? Пачо и Начо какви ги вършат?
Защо никой не пита къде съм и как съм като не пиша, аааааааа? Бързо да се поправите 
Направо се размечтах и моето чаве да се храни толкова безпроблемно
Достатъчно да му бръкне няколко пъти в носа, устата, ушите и да се покатери няколко пъти по него с цел хвърляне от леглото надолу с главата
В крайна сметка никой не си почива и Вики беше щастлив, че светът се върти около него

)
с мъжа още не сме се наканили да излезем сами вечерта, защото Габи ясно ми е показала че не иска никои друг вечер освен цици ( и мен ако може да ме няма), и няма на кого да я оставя. 

Дано скоро се прибере мъжа ти при вас 

(освен Мини, която се опитва, но има затруднения)