честит празник и на моя роден град Сливен с пожелание скоро да му ремонтират улиците
П.П. За правописните грешки- ми то и аз често правя ама от не знание, а не от не внимание
Желая приятен и усмихнат ден на всички.

Фотокнигата е страхотна! Снимката на татко и син под одеалото най- ми хареса! И с китарата също! 

иначе миналата година се бях запалила и правих доста неща, ама сега си ги имам още отпечатани където не трябва.

, ти за мен си и ще бъдеш винаги един прекрасен и деликатен човек
, както и Криси разбира се 
. Данче, тази маса е уникална просто! Взе ми очите и акъла
. Другата на Чико нещо не ме впечатли толкова. Иначе за подарък ние също си мислехме уолкър да вземем или някакъв конструктор за бебета
, но е доста голяма помощ. Даже той готви по-често от мен
. Ама няма как - той е в състояние да извади каквото има останало в хладилника и да направи нещо толкова вкусно, че да си оближеш пръстите, пък аз....
на мен ми трябва рецепта, всички продукти и по възможност ел.везна, която да ми отмери 140 гр. захар например
. И на всичкото отгоре аз като готвя накрая просто става за ядене
Е как го прави това и идея си нямам..
. Е, трудно ще ми бъде, като се имат предвид кулинарните ми умения, но пък нищо не пречи да се пробвам, хем мъжо ще се поглези малко (ако се получи нещо
).
.
На мен ми е доста трудно Митко като го няма, т.е. като е на работа!
, пък ти по цели дни и нощи... уфф, много е гадно, пожелавам ви скоро да се измъкнете от кризата, поне толкова, колкото да не ви се налага да се делите за толкова дълго време! (то и на нас май ни предстои нещо такова, но... това е друга тема

-mas: Аз несмятам да правя кой знае колко сладки още повече сестрами се изнася началото на месеца и оставам сама с едно диване в къщи през деня.Може само когато и мъжа ми е почивка да спретна нещо набързо.Попринцип не съм от жените които умират да седят в кухнята, аз ако мога само да мина покрай нея ще ми е най добре.Обичам да правя бързите манджички.
Храни Ивето, преобувая от време на време, играят си много вечерно време и само той я къпе. На мене чесно казано ми стига когато той се занимава с нея аз си върша всичко останало.Даже когато говори с родителите си преди да приключи разговора винаги му казват да се занимава с детето да си почивам аз!Междо другото един ден беше почивка Цецо и аз като се прибрах той беше сготвил мусака, пържени картофи и кюфтенца.Много бях щатлива от тази изненада.