първо да Честитя днешния празник на имащите такъв, със здраве да си носят името!

и по темата - Дони (много са убави младежите, ей), глей сега какво ме накара да се замисля що нямам главни букви, амахъ, нямаше ли си друга работа
И да, определено е скучно (мен рядко ме отразяват, но както се вижда не съм от обидчивите и си пиша
та който каквото иска да си пише, стига да не нагрубява обстановката, пък дано наистина се съживи общността и да стане приятно и забавно

Таис, ще потърся линкове с подходящи подаръци, имам идеи, у нас нали е като в детски кът
Темата за Коледа ми стана любима точно от форума, това да правите сладки (и после искам снимки, ей!), разкрасяване на къщата, подаръци и т.н. вдига страхотно настроението.
п.с Цветка, форума е за всички, имащи Януарчета 2009 (някои избързаха и са Декемврийчета 2008
), на които им е приятно да общуват тук. от мен - чувствай се Добре дошла!всъщност, за всички които им е приятно, и за Декемврийчета, Януарчета, Февруарчета ... че и за Майчета 2007, нали понякога споделям и за другото си чаве ...
ох, много се отплеснах, ставам да правя попара

. Напълно излишно е да се спори тук. Данче, това, че никой не те назовава, не значи, че не те четем. Мен също рядко ме споменават, но и аз си пиша
.
. Може би ако Веселин повече се занимаваше с детето, щях да се хвана. Но той все нещо прави на компа
. В тоя ред на мисли - помагат ли ви достатъчно мъжете за отглеждането на децата? Оня ден например ми се обадиха за една среща на бивши колеги и не успях да отида
. Излишно е да констатирам факта, че преди време, особено когато бременеехме, една тема се изписваше за ден, два, сега май, май за месец, два
.
. Благодаря в аванс

...добре че отворихте тема за коледа та малко да се разсея
. Верно е, че е ориентир за това как е детето, но... малко в повече ми идва и на мен. И спирам до тук, за да не каже някой, че се заяждам, понеже аз принципно съм си много миролюбив човек и в никакъв случай не искам да накърнявам чувствата на когото и да било. Пийс, дето се вика 

, аз съм смятала, че правенето на такива неща е нещо много сложно, но и ние вчера с мъжа ми се хванахме и направихме едни курабии, по-диетични, с пълнозърнесто брашно, не очаквах да стане нещо, но за моя изненада се получиха
, ама тия етимологически размисли си ги оставям за мен, малко по-късно днес, че в момента съм на кулинарна вълна