Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 981
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Е-хо , нали не сте ни забравили  Simple Smile
Погостувахме на бабите в България и се завърнахме  отново преди няколко дни в щатите.
Влизала съм по малко да чета какво става при вас ,.... и при нас е като  при вас  Laughing ,същите номерца ми върти и Алекс .
Реших да приключа с кърменето , просто малкия човек си искаше да суче когато му падне и  ако не му дам да суче изпадаше в истерия  .Заведох го  на село при майка ми ( да не съм до  него)  и за около няколко дни вече беше забравил за кърменето. Не иска да пие адаптирано мляко, за това пък обожава киселото . Пие рано сутринта около 200 мл. и  вечер преди лягане същото количество.
Постоянно иска някой да го държи за ръчички  и да ходи , а аз искам нов кръст  cry .

Сладурка ,съжалявам за контузията ти , важното е ,че сега си добре  Hug

Бърборанка,  нацелувай Петинка и успех с операцията  Heart Eyes Hug.

Всички сополиви и болни да оздравяват . Доника ,приятни  емоции  Hug

Много са ни хубави  бебетата , качвайте по -вече снимки .

По- късно ще кача снимчици   и аз  Hug

# 601
Хайде аз да разясня на неразбиращите за срещата снощи  Mr. Green Няколко лични хубавици се събрахме с цел ядене пиене и раздумка. Някои бяха по-накипрени и нагласени като за кръчма (тук визирам Орландовската агидка  hahaha  Доника, Бубченцето и Виолетовото ангелче), други средно накипрени (изгубилата се много време Иники) а някои по като от парка дошли като моя милост  Joy, други пък с блузки разкриващи всички прелести (това е Алекс  Wink ). Копривата дойде за малко, но Аница я повика с рев по тел-а още със сядането и горката ще не ще, отиде да укротява дзверо. Специално за нея ще организираме друга среща след като сготвим една вкусна винена попарка на Анчето да не реве за цицата на мама  Twisted Evil Малка, но вече с характер, горката и майка  ooooh!

И такааа.... Седнахме на сладка хапка, пийка и приказка. Дори по едно време угасна тока за да направят обстановката по-интимна Wink Голям смях падна и стигнахме до извода, че януарските майки се алкохолизират - някои повече, другит по-малко  hahaha То се разбра кой как преживява зимата (с колко алкохол)  Joy За да не си помислите нещо, аз се държах мъжки само на вода  hahaha (чакам сега веднага да ме опровергаят, ама докато не видят, нека поддържам такова реноме)  Laughing

След пицарията Орландовските пепеляшки отлетяха точно в 24ч. Тук ми идва наум вицът за пепеляшка и тампона-тиква, който пак научих вчера наред с другите простотии  Joy, но тъй като съм възпитана, няма да го пиша на всеослушание  Rolling Eyes Аз, Алекс и Иники довършихме вечерта в едно приятно клубче и се прибрахме навреме да видим чие дете ревало, реве и плаче за майка си  Whistling Само моето май се оказа спало като пън докато ме нямаше  Rolling Eyes Другите все са решили да побъркат бащите си  Mr. Green

Този толкова дълъг пост едва ли някой ще има нерви да чете, затова спирам до тук  Sunglasses

ПП. Писах бавно, че ме занимаваха през това време с приспиване, хранене, готвене... Wink

# 602
  • Варна
Ееее, много се радвам, че се забавлявате, а Варненки са за бой. Веднъж се събраха и то без мен Crossing Arms /по моя вина Blush/

При нас новото е двата зъба долу наведнъж, първите ни, не каза гък това дете, ей...отивам да я черпя едно мляко:)

# 603
Добро утро.
Браво много хубава среща сте си спретнали майките-алкохол....... Laughing/майтап/
Много е хубаво заглавието ,което е дала Бубченцето, как съм се смяла.
Обаче без око да види -ръка да пипне/в случая няма как да стане/, не вярвам, че е имало алкохолизъм,чакам си снимковия материал/ще си остана сигурно с чакането нали?/
Много ми интересно от кърмеците  ,с по-колко почеприхте бебоците след купона.
Аз достигнах на годишнината от сватбата  ни до две бири , ами вие?

# 604
добро утро !!!тези дни нямам време да ви чета.вчера бяхме на рожден ден на малък юнак който наварши една годинка.и да похваля моето бебче от една седмица спи в чувалче Laughing хубав ден на всички  bouquet

# 605
иха, коксче, пренесе ме в атмосферата на вчерашната среща  Crazy

# 606
Много сладко описание Кокос  Laughing.
Добро утро.
Радвам, се че сте изкарали весело /завидях даже/.
А Дони, ако можех бих дошла на оперета и аз. Преди да родя, ходех всеки месец на опера тук, с една колежка. Изгледах почти всичко на Варненската опера. Много се зарибих и сега наистина ми липсва културния живот.
Да не говорим, че нямам време да погледна една книга, камо ли да я прочета.
Ще кажете, че вися в нета, но искам нещо културно и аз. Малко просвещение, че съвсем ще затъпея  Tired.
Но от чистене, пране и занимавка с детето, не остава време за мен. И което ме е най-яд, ако имам малко време, го прекарвам тъпейки по форуми и ферми  ooooh! /настоящият е изключение   bouquet/.
Ако варненки пожелаят може да организираме и ние една среща, но бих предпочела дневна и ако може някъде където не се пуши /без Макдоналдс, че там много мирише  Sick/.
Хайде до скоро.
Натали показвай снимки, чакаме.

# 607
  • София
Добре си се получи срещата. Не си спомням от кога не се бях смяла така от сърце. За бебета говорехме само в колата-за заблуда на мъжа на Ангелчето hahaha И после....малиии. Не бях излизала по женски - с ядене и пиьенье от 3 години...Сега да не си помислите, че сме някакви алкохолички - за настроение, дет са вика. Решихме да повторим другия месец. Да не зачестяваме, че мъжете няма да са много навити hahaha
Елена, то и аз рядко ходя, че сме вързани със смените на мъжа ми, но 3-4 пъти в годината ми се връзват-да не е съвсем без хич. Сега обмислям посещение на Сатеричния театър - има ли желаещи. Може да направим културно-масово мероприятие. Първо културно и после някъде масово Joy
Натали, айде покажи снимки, като не ви видяхме на живо  Wink

# 608
Сега да не си помислите, че сме някакви алкохолички - за настроение, дет са вика.
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 609
Ето  обещаните снимчици :

С вуйчо и мама

В самолета ( замеряше пътниците с дрънкалки )

С бате

С вкусната торта

# 610
  • София
Здравейте и от мен,
Момичета, радвам се, че сте си изкарали добре Heart Eyes, Мила, страхотно описание Hug
И аз нямам културни мероприятия и излизания от доста време насам, и се чувствам затъпяла, преди покрай работата се ровех в разни анлгийски сайтове, поддържах си речника, сега елементарни думи се чудя как се пишеха Tired, ама така ще е, не ми остава време и за това...иначе новото покрай нас е, че от вчера ЙоЙо се научи, че като й кажа браво, трябва да пляска с ръчички Crazy, аз от доста време я учех на това и тя все не искаше, но вчера изведнъж го направи, много й се израдвах Laughing, реших да и направя каша от ръжени ядки, за мое учудване я хареса и тъкмо реших, че има малко слънчице, опаковах я със зимното яке, шапка, ръкавички, качулка, и излязохме и то все да пръска и по бързата процедура се прибрахме Crossing Arms, днес не посмях да я извеждам.
Еспа, Ели-благодаря ви за милите думи за ЙоЙо Hug
Натали - радвам се, че се разписа, страхотни снимки, Алекс е истински бонбон  bouquet
Мим- честити зъбчета tooth

# 611
  Привет и от мен момичета.
Радвам се че сте си изкарали добре...Дони ако приемаш бабини рецепти на нас последно ни мина от лайка щипка сол после в около 30;40 от отварата слагаш една ампула вит. С и през два часа му капеш в нослето...Наталимного сладък Алекс с къв костюм само пу пу да не са му уроки...
и сега за нас растът ни горните зъбчета и е нещо страшно реве горкото през деня пак добре но през ноща непитаите и гушкане не го успокоява

# 612
  • София
Бебче, може и да пробвам, макар, че съм го оставила на спокойствие малко. Ти май вчера си имала рожденик, айде да ти е жив и здрав Simple Smile
Натали, страшен пич е Алекс в костюма - пупу

# 613
  • Русе
Хелоу! Май активността не е много голяма въпреки лошото време. Браво на софиянки за срещата, изглежда добре сте си изкарали. Натали, много сте сладки всички. И вуйчо голям симпатяга -не ме е срам. Blush
Аз да се похваля - най-накрая купихме на буба зимно спално чувалче и снощи я пробвахме. Поизнерви се понеже не можа да се изправи от първия път и се разплака. Наложи се тате да я приспи на ръце. А на сутринта успя да се изправи с чувалчето и дори не мрънкаше много. Дано за напред е още по-добре.
Ох, от четвъртък не сме излизали на разходка и до сряда няма изгледи. Чак тогава го дават да спре да вали. А в Русе за разкош има и мъгла.
Хайде, целувки от нас и приятна седмица!

# 614
Мацки, здравейте!
Ама наистина в това гадно време къде се губите, то не че аз съм много активна де  Laughing, мързелуваме си ефективно в къщи с беболина, че скоро пак ще залягам над книгите за поредния изпит  Sad.

Ей, софиянките, браво на вас, много оправни и инициативни жени бе, ама и мъжете ви да похвалим, че са гледали децата  Wink. Само дето няма снимков материал Crossing Arms Naughty

Любито, браво на Карина, че е свикнала така бързо с чувалчето. Ние ползваме такова още от лятото и Александрина бързо свикна. Сега не сме купували зимно, ама тя така се поти нощно време, та спим с едно леко одеалце в памучен плик.

Натали, много е сладък Алекс, ама и ти си много чаровна и готина  Wink

Дониии, така се смях на културно - Масовото ти предложение  Laughing, супер идея. Аз също обичам да ходя на театър, че тука у наше село такива екстри като опера и оперета няма, но докато бях ученичка в Благоевград ходех с удоволствие на такива събития. А на " масови" как обичам да ходяяяя, ама не съм ходила откакто бебче се е родила, с изключение на летните месеци, когато и ходехме с нея по кръчми и ресторанти  Wink.

Абе аз похвалих ли се, че 3 зъба ни избиха на един път  newsm78 Ако не съм ей го на - хваля се  Mr. Green. Обаче долните са по-незабележими за разлика от горен ляв, който направо си се вижда, и освен това бебка май е открила да какво служат макар и скромни като размери за сега зъби и ме хапе, вчера направо изпищях от болка, а то хап и се хили зверчето Mr. Green.

Ние също не сме излизали с количката на разходка вече 5-ти ден, но пък ходим с колата насам-натам, а вчера и на гости в Севлиево при едни роднини. Довечера сме на гости на една колежка, малко да сменим обстановката, че горкото дете само мен се налага да гледа по цял ден  Laughing.

Приятен, макар и дъждовен, ден на всички  Hug!!!

Общи условия

Активация на акаунт