Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 981
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Пазарджик
Добър ден.Да почерпя,че днес имаме годишнина от сватбата.

# 616
  • Русе
maria1986, честита годишнина! Желая ви много щастие и любов!   bouquet

# 617
maria1986,честита годишнина!Желая ви много здраве и любов!То бива, бива почерпка, ама твоето,....преядох Grinning. На диета съм, ама щом е за ваше здраве ще си похапна още Grinning.
Хей петъчната агитка, като прочетох  как хубаво сте си изкарали, направо ви завидях. Искам и аз, ама малката реве, когато изчезна за по-дълго ooooh!
natali81, Алекс е страхотен в този костюм, ще му изям босите крачета! Искам да те попитам в самолетите предлагат ли нещо по - специално за деца, като например, по - широко място за майката и бебчо?
Аз и Яна няма с какво ново да ви се похвалим. Чакаме да се позатопли малко времето за да си покажем носовете навън. Яна става все по - подвижна и едва сега разбирам какво значи да останеш без кръст и без ръце Laughing

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 15:35 от bisislava

# 618
Писах, писах и коммп. ми се изключи изведъж, как тръгна после и аз незнам, та...
Натали, Алекс е голям бонбон.  Heart Eyes
Мария, много любов и разбирателство желая  Hug
Дони и другите момичета, страхотна среща сте направили, и ние замисляме излизане в петък вечер на пиано бар, но май ще е семейному Simple Smile
Айде и аз имам да черпя. Първо, защото си взех успешно изпитите, признавам доста трудно ми беше и с грижите край бебо, дори ми се случваше и в банята на тоалетната  чиния да уча  Crazy Важен е крайния резултат, който е много добър дори и за мое учудване  bowuu което всъщност не, че има някакво значение понеже моята професия ще си остане с графата "нереализирана"  Joy

И другия повод е, че моя дундъо днес става на 9 месеца, да ми е жив и здрав и все така луд  Mr. Green

Еееех, сега като се замисля как 9 месеца растеше в мен и как го чаках с нетърпение, а сега отново 9 мес. по- късно спинка сладко в кошарката си  Heart Eyes Ох, момичета, колкото и на моменти да не издъжаме с цялата домашна работа това са ни най- хубавите моменти- с бебоците ни  Heart Eyes

# 619
  • София
Мария- честита годишнина, желая семейно щастие и още дълги години да се обичате  bouquet
Сиска8607- браво за изпитите и четита месечинка, да е все така прекрасен дечко Heart Eyes, напълно си права за това, което казваш за дечицата Hug

# 620
  • София
Добро утро мами!
Всяка сутрин нашето слънчице ни буди преди 6 часа, по цяла нощ не спиме помагайте, то е едно крънкане, едно реване, през 1-2 часа се буди цяла нощ, а през деня може да спи по 3 часа без прекъсване.
Установих, че е гладна, защото пие само Фризопеп сега заради алергията, която получи преди 2 дни и той не я засища, отгоре на това едвам не го повръща, защото си бяхме на Фризовом, а той е по гъст.
Та мами казвайте какво да давам преди лягане та поне 3 часа да поспим след къпане.
Мислех си попарка с вода ама знам ли Thinking
Приятен и успешен ден, дано днес поне не вали! Wink

# 621
а бисквита да слагаш към млякото, не може ли ? от какво е алергията ?
и попара става, може да даваш нещо засищащо за вечеря (каквото е позволено да яде) и млякото при заспиване.
аз понякога давам плод като вечеря и после (след, час-два) млякото. след месец мисля да е супата за вечеря и млякото за заспиване.

# 622
Добро утро.
Сиси - честито. Аз не бих се навила да чета за изпити и да гледам бебе - това си е геройство на квадрат.
Таника, ужасно е това с неспането. Марти по цяла нощ суче и вече окончателно тати се пренесе в другата стая. Аз спя с него и на моменти си мисля, че е гладен, а друг път виждам, че иска само да има биберон в устата.
Не мога да те посъветвам за АМ, питай в подфорума за АМ и захранване.
Аз давам супата да яде за обяд, вечерята е от нашето ядене и мляко.

# 623
   Честита месечинка на днешните сладури.
Ние днес правим 9месеца почерпете се за наше здраве.Ели честити ви зъбчета...Мария1986 честита годишнина на патерица желая ви любов и сем . щастие...Таника и ние сме така през ноща  педито ми каза да му слагам бесквитка  но ние пак сме си така слагам но не продължава да се буди .Доничесно казано нямаше чрд аз съм объркала явно датата като съм правила лентичката и на мен това ми направи впечатление но ще му направа друга.
Да ви кажа вчера моя палавник какви ги върши докато аз бях за уж на бързо в....... а майками в кухнята напъхал се под сушилнята.

# 624
Здравейте вие видяхте хубаво време и всички навън  smile3521

Ние също бяхме, но сме един малък /ГОЛЯМ/ ужас непрекъснато мрънкане и мърморене , избива ни 4-тия зъб и страшен киселаж, и отново одисеята с неядене е налице по този повод, е оплаках ви се сега казвам чао.

Танитка, аз не бих могла да те посъветвам за АМ , / нали сме с естествен кожен биберон/, и ние се будим през нощта някой път , но предполагам, че е от зъбките.

Иначе вечер преди къпане ядем супа или попара със сиренце и масло.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА   bouquet  bouquet  bouquet

БЕБЧЕ разби ме с тая снимка и ние вчера цял ден кръжахме около простора с дрехи , те не изсъхват 3 дена с тая влага и без парно.

# 625
  • Пазарджик
Честити месечинки на всички,които съм пропуснала.  bouquet
Честити зъбчета на всички озъбили се.
бебче Страхотна  снимка.

# 626
  • София
Здравейте и от мен,
Бяхме днес на консултация, ЙоЙо е пораснала с 300 грама /от 9 450 на 9 750 грама/ и е дръпнала с 2 см, и е 72 см Grinning, и нашат алекарка каза, вече да й въвеждам вечеря newsm78...тя досега ядеше кашата и преди да заспи пие АМ с две бишкоти...
Данче, Елена, Сиси8227- гледам, че вие преди млякото давате и друга храна за вечеря, освен и аз да започна така да правя newsm78
Честита месечинка на всички бебоци за днес Hug

# 627
Здравейте милички!!! newsm08
Минавам само да се отчета набързо,нямам време напоследък да пиша,защото ходя на шофьорски и курсове по френски,уча и гледам малката!Да е жива и здрава маика ми!моята шушумига от скоро много имитира,кои какво казал какво направил,умирам от смях!От непознати реве та се дере,20мин.после свиква!Като сме на гости иска само в мен да седи и да кротува Grinningкоето е супер!Скъсва се да се буди нощем-направо ме побърква,като пеленаче спеше по цяла нощ,а сега дори иска да бозае всеки път щом я взема!Чеше си венците в млекоцентралите JoyИначе кошарата я обикаля по 100 пъти и се пуска за секунди и пада!Кляка и сяда вече почти успешно!Това е от нас,пожелаваме ви много слънчеви дни,и по-малко плач,заради зъбките!!!!!До скоро!!! Че 1crib ме викат newsm20 ,а и че трябва да smile3529

# 628
  • София
Добро утро! Страхотни сте мами благодаря Ви!
Разбрах вечер ще вечеряме нещо по-така и после млекцето Фризопепа, че да ни засити повече и ако спиме по 4 часа след това ще бъде рекорд. Защото сега имам чувството, че гледаме новородено през 2-3 часа сме будни.
Мами, които кърмите още възхищавам Ви се и на всички мои приятелки дето вече почти година кърмят БРАВО! Така се отглежда здраво бебе!
Ние се кърмихме до 4 месец с дохранване и едвам имаше по малко. Сега единствения ни проблем е това спане и нощното будене със силен рев, който стряска всички аз получавам сърцебиене при всяко такова будене, ама ще търпим с надежда да мине и тоя период.
Важното е че сме здрави и имаме страшеееен апетит Wink
Приятен и успешен ден!
Ей мами влязох си в панталоните  Laughing

# 629
  • Русе
Здравейте!

Минавам само да се отчета набързо,нямам време напоследък да пиша,защото ходя на шофьорски и курсове по френски,уча и гледам малката!

Това е страхотно! Поне си сред хора. Понякога се чувствам адски депресирана от еднообразието и липсата на социален живот. Неразхождането напоследък ми се отрази зле, нооо днес мисля да се коригирам. Дават 18 градуса на обяд и веднага щом се наобядваме, улиците са наши!! утре от 13:30 пък сме на консултация. Вчера звъннах на педи да ми даде час за четвъртък и тя ми казва: "ами вие сте записани за днес.." Голям срам- нито аз, нито Венци си спомнихме, че сме се уговорили от предния път  Mr. Green
Купих на бебка овесени ядки. Мисля днес да й сваря следобед вместо каша. Чудя се само с АМ ли да ги смеся или да добавя и малко банан? Намира ми се и 1 киви, но май е рано за въвеждането му..ще почета и ще видя. Иначе скъпият снощи си хапваше кисело мляко и малката го гледаше "жадно". Той й даде 2 пъти по 1/2 лъжичка и тя искаше още..а уж само сладко яде! Не му разреших да й даде повече, защото още не съм въвела киселото мляко, а и самата марка не е от подходящите според това, което съм чувала и прочела. Току що наготвих обеда на беба- картофче, парче домат, чаена лъжичка ориз и малко лук. Те такъв буламач още не съм спретвала, но може да ме изненада и да го изяде. Любимата й следобедна закуска пък е пасиран банан с 60мл. АМ и 5 бисквити CICIBEBE бананови.
Стига толкова за манджурляци. Снощи направихме второто си падане. А бяхме 3 души в стаята- аз, тати й и майка ми. За щастие не се удари много сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт