Ти какво сготви? Снимай, покажи! 47 тема

• 89 997
  • 665
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ти, не знам какви са в оригинала на marulka_s видях само снимката в албума й, затова импровизирах. Мойте топчета са от сирене размачкано с малко масло и оваляни в нарязани на ситно рулца от раци.  Wink

# 346
Благодаря ти, не знам какви са в оригинала на marulka_s видях само снимката в албума й, затова импровизирах. Мойте топчета са от сирене размачкано с малко масло и оваляни в нарязани на ситно рулца от раци.  Wink
Благодаря.  bouquet

# 347
Rumya, beniii, рецептата за банановия сладкиш я има в оригинал под първата снимка. Направих превод, който може да видите под втората. Абсолютно лесна и бърза за изпълнение.  Grinning

# 348
  Кюбит,добре си се завърнала! Hug
  Да не си била на сериозна диета,че не ни правеше компания толкова време? Simple Smile

# 349
   От мен една вече разчупена мекичка питка със сирене и масло.

И много елементарни запечени тиквички с домати.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 18:52 от Селма

# 350
Селма, мерси!  Hug Не, не съм била на диета.  Stop Аз няма какво да свалям, даже трябва да качвам малко.  Crazy Нямах желание за готвене и снимки. Но пък ви четях редовно.  Mr. Green
Много ти е хубава питката!  Peace

# 351
Селма,аз нищо не виждам. Thinking
Илрай представи рецепта на пълнен заек,стъпка по стъпка на рецептата и снимков материал,поздравления за което още веднъж!  chef  bouquet

# 352
Селма, мерси!  Hug Не, не съм била на диета.  Stop Аз няма какво да свалям, даже трябва да качвам малко.  Crazy Нямах желание за готвене и снимки. Но пък ви четях редовно.  Mr. Green
Много ти е хубава питката!  Peace
  Благодаря,Кюбит! Flutter
  Не е лошо човек да си прави почивки от време на време,да сменя "вълните",така да се каже. Simple Smile

Цитат
Селма,аз нищо не виждам.
  PURE ELIXIR,явно трябва да се изчака малко..... Thinking
  Мерси за подробностите за Илрай!Браво на нея още веднъж! Hug Пък тя защо скромничи толкова?! Wink

# 353
Селма,аз нищо не виждам. Thinking

И аз. Rolling Eyes

# 354
  • Варна
От мен гювечета и мини локумни с бутер тесто. Извинявам се за качеството на снимките, но нямам фотоапарат тези дни.

# 355
Аз на Селма и виждам само невероятно изкусителната питка,тиквичките -не Thinking

От мен днес:
Мнооого вкусен боб Wink:

И един приятен сладкиш със сини сливи по рецепта на Биляна

# 356

И един приятен сладкиш със сини сливи по рецепта на Биляна

Съдейки по твоята снимка,тази рецепта не е за изпускане! Wink  yes
    И.....мерси за милите думи! Blush

# 357
И аз мерси Hug Наистина не е за изпускане Peace

# 358
  • забравих си мисълта...
Пуешко месо със готов сос от  Knorr, макарони и моркови за гарнитура.

За десерт - торта с кисело мляко и ягоди.

# 359
Венета, може ли рецептата на тортата с кис. мляко и ягоди?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт