Ти какво сготви? Снимай, покажи! 47 тема

• 89 997
  • 665
  •   1
Отговори
# 555
  • Пазарджик/Лондон
Бърди , ето ти линк : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.60

Аз направих сироп от 1 ч.ч. вода и половин ч.ч. захар , варих го 5-6 мин. и с него напръсках обилно баницата - това по съвет на Pety Heart Eyes.Сиропа беше студен, баницата топла.

# 556
  • София

Лина, как ми се доядоха локумени сладки...... отдавна не съм ги правила, а твоите изглеждат фантастично!
Аелис, твоята баница изглежда много апетитна ( онзи ден правих за пръв път, но на триъгълничета). Много е вкусна!
Днес нямам желание за готвене.....направих омлет с кайма

и салатка

# 557
  • София

Бърди , ето ти линк : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.60

Аз направих сироп от 1 ч.ч. вода и половин ч.ч. захар , варих го 5-6 мин. и с него напръсках обилно баницата - това по съвет на Pety Heart Eyes.Сиропа беше студен, баницата топла.

Аелис, би ли ми казала като си напръскала баницата със сироп не прилича ли повече на баклава, или пак си е суха като баница?

# 558
  • Пазарджик/Лондон
рени55 , то не стана много сок, напръсках я по обилно с помощта на една супена лъжица , без обаче да прекалявам, дори една супена лъжица сок остана, не посмях да го използвам да не стане прекалено водниста newsm78.За това дали прилича на баклава ще ти кажа довечера, тогава ще я опитам и ще ти дам подробна информация Heart Eyes.

# 559
рени55,почерпи се виртуално,душко!!!Или я по добре се развърти и направи и ти локумките,стават бързо и лесно.  Hug
Аз си вземам от твоят омлет,чудно изглежда.
И тази баница с халва - пак идейка добра!!!Аелис,браво!!!  Hug

# 560
  • София
Lina dm откак пусна снимката на локумките ги търся ...  Crazy Не мога да намеря рецептата  ... Пусни ми линк моля, че просто страхотно изглеждат, ужасно ми се приядоха  ooooh!

А за баницата на Аелис какво да кажа Simple Smile И нея ще направя!!! Баничка с халва, мммм...

Момичета страхотни сте! С кеф ви разглеждам!

# 561
Вивиан,много съм "боса" в пускането на линкове.Търси в Любими рецепти,локумките на баба на stasi76.С една забележка само - аз сложих захар в тестото,а в рецептата няма.

# 562
  • София
Мерси много!   bouquet
Намерих ги!!!  Whistling

# 563
За днес от мен един страхотен боб със свинско месо.

# 564
  • Sofia
Страхотни сте , момичета!
Не мога да ви прочета само, камо ли да се задълбоча...

От мен - една содена питка с масълце, че се оказа, че нямаме хляб миналата вечер  Whistling

# 565
  • Sofia
enamorada,

твоя боб + моята питка = ВИЛ (какво ще кажеш да се сватосаме, а?)

# 566
Привет от новодошлата!  bowuu
Големи вкусотиииии виждам тук.

Аз скромничко да се запиша с вечерята:

мързеливо: наденичка на фурна с домати за салата

и

питка  Peace

П.С. Много ми хареса баницата с халва в неделя смятам да я пробвам

# 567
Нашата вечеря - сьомга и зеленчуци на скара + картофки на фурна:

# 568
  • В сърцето на живота!