Ти какво сготви? Снимай, покажи! 47 тема

• 89 997
  • 665
  •   1
Отговори
# 585
Аелис,би ли ми дала линка на фокачата с газ.вода на Пепчо,гледах в рецептите и,но не можах да я намеря.А твоята е така изкушителна Hug

И аз на опашка за рецептата.  Flutter

# 586
Аелис,би ли ми дала линка на фокачата с газ.вода на Пепчо,гледах в рецептите и,но не можах да я намеря.А твоята е така изкушителна Hug

И аз на опашка за рецептата.  Flutter

Не съм пеп-4о, ни Аелис, но ето рецептата на  фокача-та с минерална вода за нетърпеливите.  bouquet

# 587
Благодаря ти labrex -че Hug

# 588
  • Пазарджик/Лондон
Кюбит ,ffr , заповядайте :

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,283.msg9402.html#msg9402

labrex -   bouquet!

# 589
Само да се запиша, че да не ви загубя. Simple Smile
Иначе днес пробвах за първи път Panna Cotta allo Yogurt, като си го преиначих и направих с праскови. И един разкошен гювеч с всичките му такъми.Ако ви бях намерила по-рано щях да ги снимам преди да ги ометат. Благодаря за страхотните идеи. Всички сте творци в кухнята.   bouquet

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 23:16 от elica676

# 590
Момичета, благодаря за рецептата на фокачата.   bouquet Бих я направила веднага, но имам 2 въпроса.  Blush

1. Не ползвам нито мас, нито олио. С какво да заместя - зехтин, масло или друго?
2. Водата трябва ли задължително да е газирана?

# 591
  • София

рени55,може ли рецептата на омлета с кайма,изглежда мн.мн апетитно и никога не ми е идвало наум да направя подобен омлет newsm78

Заповядай  Омлет с кайма

# 592
  • Пазарджик/Лондон
Кюбит , тя       pep-4o       най - добре може да ти отговори, но мисля че може маста / олиото/ да се замени със зехтин или масло.А водата според мен трябва да е газирана, струва ми се , че затова фокачата става така пухкава Wink.

# 593
  • В сърцето на живота!

рени55,може ли рецептата на омлета с кайма,изглежда мн.мн апетитно и никога не ми е идвало наум да направя подобен омлет newsm78

Заповядай  Омлет с кайма

Я и аз да си я запиша Whistling

# 594
Кюбит , тя       pep-4o       най - добре може да ти отговори, но мисля че може маста / олиото/ да се замени със зехтин или масло.А водата според мен трябва да е газирана, струва ми се , че затова фокачата става така пухкава Wink.

Аелис, за газираната вода си изключително права  Peace
За маста обаче - не. Както знаете има тестени изделия, дето без маста просто не са си те - като курабиите. Направени с масло са вкусни, но ония с маста са несравними  Heart Eyes
И аз не ползвам мас, освен два-три пъти в годината и също толкова за такива случаи като питката.

Но Кюбит, ако тя те притеснява - смени я със зехтин, не с масло; със зехтин съм правила и е добре.

Аелис, радвам се, че ви е харесала, страхотна питка е  Hug но рецептата не е моя, само съм  превела и направила първа  Laughing Laughing а после споделила с нет-а  Wink

Лабрекс, ти къде се изгуби толкова време?

# 595
Бени, първата ти пита изглежда доста вкусно  chef
И аз съм фен на фокачите, скоро ще пробвам тази.
От мен:
  зелена салата с кълнове        зеленчукова крем супа

картофи на фурна

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 00:15 от borianna

# 596
Аелис, Пепчо - мерси.   bouquet
Маста ме притеснява и то много. Вегетарианци сме. Ще сложа зехтин. Пък да видим. Само дето нямам газирана вода, за да я направя сега още.

# 597
разбрах те за маста  Hug.
Но газираната вода не заменяй - изчакай утре и си купи.

# 598
Сладунка Медунка, хареса ли ти Египетската тора?Аз пак ще я правя скоро Simple Smile

От мен днес:
Гъбена крем супа

Лютеница

# 599
За днес пенкейкс и лятна манджа.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 00:21 от Pety

Общи условия

Активация на акаунт