Ти какво сготви? Снимай, покажи! 47 тема

• 89 997
  • 665
  •   1
Отговори
# 90
оооох и аз много обичам лазаня, ама в къщи   Naughty

пак аз с  още една доза Боровинкови мъфини, този път на  на Петя   bouquet

# 91
  • В сърцето на живота!
оооох и аз много обичам лазаня, ама в къщи   Naughty
Защо не в къщи?

На мен страшно много ми хареса и ще я правя по често Mr. Green

# 92
защото само щерката я яде, мъжете - не.

# 93
  • Bulgaria-Italia
отново много вкусно и красиво тук.За всички добри домакини   bouquet

От мен Брускети от патладжан

# 94
Бързам да се включа и аз (че до сега имах проблем и не можех да качвам снимки). Та значи ястия от тези дни:
бутерки
[urlhttp://www.facebook.com/photo.php?pid=145464&id=1669032469#/photo.php?pid=145465&id=1669032469]чушки бюрек[/url]
бъркани яйца
телешко в гювеч
панирани сиренца
сладкиш и парче  Heart Eyes
Благодаря на всички отговорили на въпроса ми за сладкиша   bouquet . В крайна сметка го направих така: 1/2 пак.натрушени бисквити Закуска (окло 100-120 гр)  смесих с  около 90-100гр масло и разтелих на дъното на малка тавичка. Отгоре е покрито с 200 гр. зак. сметана +200гр. теч. шоколад. Много вкусно  Crazy.....................всъщност на другия ден блата беше лако омекна и беше още по-  Crazy , но вече беше останало само едно парче  Mr. Green

# 95
От мен един кекс за днес . Simple Smile

# 96
Енаморада, страхотни неща си заформила за рожденика. Поздравления  bouquet
Аз тези дни си починах малко от готвене. Ето само за отчет:
Дюканският тутманик, който пусна Ралфиета. Страхотен е и вече го правя няколко пъти .                 
бонбони, по рецепта подобна на скаличките, но с малки промени.
Лека вечер на всички!

# 97
borianna - радвам се, че Дюканският тутманик ти е харесал  Hug

kasier - много интересна идея за брускети

Пепи - Виe тези дни много мъфини похапнахте Wink

Момичета впечатлена съм от прекрасните ви ястия и невероятните маси, които приготвяте с много вкус. Извинете, че няма да Ви изброя, но всички са се постарали и не искам да пропусна някого.

От мен само едни Мини плодови тарталети с шоколадов крем

# 98
Ralfieta точно се настаних с кафето пред компа , да се поразровя малко из темите и като видях твойте " одки и гени с кем и минки"  Laughing иииии се оказа , че вече нямам нужда от кафе  #Shocked. Изглеждат невероятно, не се съмнявам , че вкуса им е същото толкова прекрасен.
 Blush Аз както винаги недоразбрала, ама тези готови тарталети купуваш ли ги  и ако да от къде ?  Blush Благодаря прадваритлно.

Успешен ден на всички !!!

# 99
  • където има любов
Здравейте момичета,чета ви често и черпя вдъхновение от вас!
Та днес си харесах едни брускетки от патладжан,но не намерих рецептата SadКаsier би ли я споделила,моля Praynig

# 100
За всички страхотни готвачки,които не се плашат ни от жега,ни от криза!
 smile3501 smile3501 smile3501
Страхотни ястия,маси,десерти... 
При мен Пиле по китайски

# 101
nadeto_sp,Tannita,Ralfieta,felicidad17,enamorada, поздравления.....чудесни ястия и десерти  smile3501

delicate,Селма,благодаря  Blush

пеп-4o,продължаваш да ме изкушаваш с тези мъфини и едва устоявам, да не си забъркам едни набързо

У дома кюфтенца с маслини

# 102
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
днес решихме да се поизлежаваме и вместо закуска имахме brunch Wink
та и обяда отпада.

менюто:

блини  Crazy с ягодово сладко.
направо мечта  Crazy

# 103
  • Варна
Привет мацки! Не съм ви забравила, нито пък вкусните ви гозби. Повече хойкане и по-малко застояване в къщи е причината да не се вясвам тук, а не че съм престанала да готвя, просто това няма как да стане... Mr. Green
Поздравления за всички красоти в тази тема, няма да споменавам поименно, че сте много.
Ще отбележа само прекрасните лютенички, които сте сътворили, че само те са ми слабост през тази бременност Wink
И може ли рецептата за Филийки с яйце в средата, покрити с кашкавал, звучи супер интересно.
До скоро Hug

# 104
  • Свиленград
Ето една питка за закуска  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт