Ти какво сготви? Снимай, покажи! 47 тема

• 89 997
  • 665
  •   1
Отговори
# 495
Хайде да ви почерпя, че моето голямо момче става днес на 7год Crazy......Торта Династия,другата му торта ще е в петък.За първи път я направих повлияна от Доро.....мисля че се получи супер,като за първи път Crazy....само ми е малко сладка и другия път ще намаля захарта и ще направя цяла доза/тази е половин/..... bowuu
парче.

# 496
berina да ти е жив и здрав юнака и много да те радва  nbirthday
А тортата е супер   smile3501

# 497
  • In a surreal moment!
Момичета , заповядайте да видите какво правих в последните седмици на август за сватбата на милото ни момиче
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427321.0
Много не съм готвила , то каталясах сама , но имам енергия ...така , че давайте сватбиии Simple Smile
В ресторанта се поизложиха , заснех , но ...изтрих снимките да не се сещам...най-сладко и хубаво е да си направиш всичко сам , ама не винаги е възможно...

# 498
viara.an ,винаги оригинални аранжировки на салатките ти правиш,изглеждат много апетитни.
vesi_nn  моля те кажи какви продукти ползва и трудно ли ти беше да ги направиш кокосовите баунти блокчета,че аз също се пробвах наскоро,но при нанасяне на шоколада самата четка се пълнеше с кокосови стърготини и не успях да направя покритието добре,не знам защо така,но и в рецептите на Йоли в коментарите прочетох,че и други момичета са имали същия проблем,но няма все още решение на проблема,затова моля обясни ти по подробно.

# 499
  Берина,да ти е жив и здрав рожденика и да ти носи много радост! newsm59 newsm59 newsm59
  Тортата изглежда много вкусна! Grinning

# 500
Миг незабравим страхотно си се справила  smile3501 да са ти живи и здрави младоженците  txtloves

enamorada спазих точно продуктите на Йоли, но понеже нямах време ги оставих, не 2 а може би 5-6 часа в хладилника, преди да ги залея.  За глазурата използвах млечен шоколад, от най - обикновения, този в сините опаковки фин млечен 3 броя от големите. Разтопих го в микровълновата и после, понеже нямах четка го мажех по блокчетата с една лъжичка,  Embarassed малко си поизцапах ръцете, но никак не беше трудно и кокоса не ми се е ронел може би от по - дългото стоене се е втвърдил достатъчно. Та това е - станаха много вкусни  newsm10

# 501
  • Пазарджик/Лондон
Ето това сготвих за обяд днес :

Супа с грах и шунка:

berina , да ти е жив и здрав рожденика, много да те радва и обича  bouquet!

Миг незабравим , много хубавко изглежда всичко, аз в темата ще те питам за рецептата за фунийките Heart Eyes.

# 502
berina да ти е жив и здрав роженника, щастие и успех в живота му пожелавам :h

# 503
Миг незабравим щастлив семеен живот на младоженците bouquet

# 504
  Ала-Бала,благодаря за рецептата на талятели!  bouquet

# 505
  Margafuci,добре дошла в най-вкусната темичка!  Grinning Hug

# 506
  • В сърцето на живота!
Берина,да ти е жив и здрав рожденика  Gift
Миг незабравим щастлив семеен живот на младоженците.
newsm04

# 507
  • При елфите ...
За днес оризови кюфтенца и салата.

Pety, харесвам оризови кюфтенца, би ли споделила рецептата. Предварително благодаря!   bouquet

# 508
Aredhel, заповядай.

Оризовите кюфтенца ги правих по тази  рецепта на Берина,но аз малко я промених като добавих зелен лук,царевица и магданоз,а не сложих копъра.Кюфтетата не съм ги пържила ,а съм ги пекла на сух тиган.

http://berina-berina.blogspot.com/2009/05/blog-post_04.html

# 509
  • забравих си мисълта...

Аз правих тутманика по рецепта на Labrex, която се изгуби някъде...     newsm78

Много вкусен и пухкав става,     bouquet    за рецептата!   

Kраси.мира,  разкошен тутманик си направила  smile3501. Би ли ми дала линка за тази рецепта?

Общи условия

Активация на акаунт