Звездни компромати - 49 част

• 83 520
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • сусурлево
не съм толкова запозната с фолк дивите та да кажа коя е по -груба юнона , мунона или някоя друга "звезда"

# 121
  • София
Като сме на вълна груби и кобилести, на мен много ми е симпатична ето тази актриса от "Джоуи" и "Професия блондинка".
Дженифър Кулидж  Peace
Едра е, с видими пластики, но пък прави готини комедийни роли и ми е симпатяга.

# 122
  • Пловдив

Ами съществото до нея, което гледа така сякаш огромно ципокрило извънземно .... Адски груба физиономия.

И аз щях да го напиша- едва ли се е родила така грозна, както се е направила с некадърни манипулации и с липсата на естетически вкус. Да се родиш грозен не е за осмиване, обаче да го постигнеш сам, няма по-голяма гавра със себе си и природата. Харесвам естествената женска красота и като видя някое такова "недоразумение", направо ми се доповръща, а тази Джорджиа направо счупи летвата  ooooh!

# 123
Анелия със сигурност не е съвсем без никакъв грим на снимката,на лицето и има фон дьо тен на 100 процента и е барната леко в очите Peace

# 124
  • Пловдив
Аз обаче изобщо не вярвам, че на тази снимка е естествена и не е играл фотошопът. И фотошоп, и лек грим има.

Даа, споделям. Прекалено са й изписани очите за без грим. И устните й са някак оцветени.

# 125
  • София
Ами съществото до нея, което гледа така сякаш огромно ципокрило извънземно каца зад дясното рамо на тъмнокосата и дружка, за съжаление извън кадър. Адски груба физиономия.
Тази джукестата до Емануела не е ли приятелката на Китаеца, която е бременна в момента??? Виолета ли беше...
Славчееее, казвай  Whistling

# 126

Тази джукестата до Емануела не е ли приятелката на Китаеца, която е бременна в момента??? Виолета ли беше...

тя е,като травестит се е докарала  Tired

# 127
Ами съществото до нея, което гледа така сякаш огромно ципокрило извънземно каца зад дясното рамо на тъмнокосата и дружка, за съжаление извън кадър. Адски груба физиономия.
Славчееее, казвай  Whistling

Hug
Рени ме е изпреварила.
Тя иначе Виолета отдавна си е така издокарана, не й е от скоро. Mr. Green

# 128
# 129
баш травестит  Peace, а май е била хубава Sick има страхотни очиSimple Smile

# 130
# 131
Да видите поне, че има по-противни от Мария и Андреа. Laughing

# 132
# 133
Това е Виолета на Китаеца  Laughing http://www.pikantno.eu/viewnews.php?id=2389

# 134

тя е,като травестит се е докарала  Tired
на мен пък на тази снимка без грим Анелия ми прилича все едно е с мустаци  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт