Звездни компромати - 49 част

• 83 503
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Елица има страхотни чепичкииииииииии Shocked

# 466
  • Бургас
Ще я тунинговат, и тя ще почне да се носи като кич-павилионче, чакайте да мине малко време.

# 467
На новата изгора на Динев и прилича повече да му е дъщеря не любовница  Tired Каква им е разликата, сигурно поне 20 год.

# 468
...Каква им е разликата, сигурно поне 20 год.
Е, това е стандарт в тези среди. Лошото е само, че жените остаряват, а парите - не.

# 469
# 470
# 471
  • София
Колко по- добре изглеждат естествените малки гърди в сравнение с напомпените силиконови!  Peace
Мадона подобри собствения си рекорд Shocked

# 472
Ето ви няколко снимки на новата приятелка на Динко Динев, без да е фотошопната и гримирана за списание :

http://www.marica.bg/show.php?id=11406

За мен ,това си е чиста педофилия  ooooh!

# 473
  • Варна
Колко по- добре изглеждат естествените малки гърди в сравнение с напомпените силиконови!  Peace
Мдааа, като цяло колко по-красиво е естественото тяло.
Ей, недей да ни стряскаш така, ще получа някой сърцетуп.  Mr. Green

# 474
Динко Динев е роден през 65-а, което прави 44 години. Мария да е на 22, 23.Честно казано , разликата в годините между Зара и Ицо 100-те манекенки е по-фрапираща , май?!

# 475
Miss Playmate Мария Цветкова пред Горещо - не съм го гледала цялото предаване, ма тая ме шокира на моменти  Mr. Green Направо ми стана интересно да й чуя всичките бисери  Rolling Eyes

# 476
всеки път като я видя тази ме отвръщава и буди много сериозно чувство на срам- колко ли ще ни изложи на Мис свят  Whistling добре някой е решил да продава конкурса поне да не беше на толкова урудлива кандидатка. ето предишната мис Юлия Юревич пак си беше купила титлата, но поне имаше някакъв чар... а тази грозотия  Sick

# 477
# 478
# 479
Чувала съм, че я намират много секси (Деси Тенекеджиева) Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт