Звездни компромати - 49 част

• 83 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
казва се Djordjia
Гергина, демек  Joy

"Толкова съм хетеро, че водя предаване само когато няма мач."  Joy
Ох, Васето кърти мивки. Да ви кажа, заклет фен съм му откакто го мернах в ВБ. Не мога да повярвам, че аз го казвам това  hahaha

# 76
# 77
# 78
# 79
# 80
# 81
# 82

Ама си я обича човека и не я оставя, за разлика примерно от брат Динев.  Mr. Green

# 83
Българина-новобогаташ е друга губерния Sick-важно е да го виждат с нови и млади момичета, дреме му за жена му. Даже не знам дали тия хора са способни да обичат някого, освен себе си. Confused

# 84
Питам се защо нямаме такива папарашки снимки и на бг звездите ,както е пълно по сайтовете с: "Джей Ло на почивка", "Бритни отива на фитнес", "Кристиано Роналдо в нощен бар" ..  защо нямаме примерно "Глория щракната в колата си", "Слави отива на работа", "някой забелязан по Витошка" и така нататък.. все пак и те са звезди, но български!  newsm78 newsm78

# 85
  • на пистата
Питам се защо нямаме такива папарашки снимки и на бг звездите ,както е пълно по сайтовете с Джей Ло на почивка,незнам си коя отива на фитнес,Кристиано Роналдо в нощен бар..защо нямаме примерно Глория щракната в колата си,Слави отива на работа,някой забелязан по Витошка и така  newsm78 newsm78
ми кви звезди са нашите та ще ги снимат.

# 86
И кой ще спечели от това да снимат Глория на плажа например?В света професията папарак е скъпо платена.А тук най-много да дебнат да щракнат някой политик по поръчка.

Пък и някои от родните звезди сами си предлагат снимките в нета Laughing

# 87
# 88
Просто съм потресена... ooooh! #2gunfire
Как може такива извратени жестокости да са им традиции?(Няма по-опасни същества от глупавите хора).
Все едно да има традиция да отрежат ушите, някой пръст или нещо друго на малките момчета със стъкло,нечисти ножчета и други.Гадост.Настръхнах...

Ами по Нешънъл Джиографик бях гледала епизод от поредица за странните култури и ритуали. Та там се разказваше за момиче, което сега ходи на училище, но е в пубертета и започват да й растат гърди. за да предотвратят това, с цел да остане в училище, иначе трябва да се омъжи, майката и бабата практикуват следния ритуал - нагорещяват дървен прът в жарта и с него притискат силно гърдите на момичето така, че да спрат растежа, а и един вид ги "натъпкват"- беше ужасно... Cry А него го боли, но го приема, защото не иска да се омъжва....

Изобщо поредицата на Нешънъл за ужасяващите ритуали може направо да ви разбие нервната система, аз затова не гледам... ужас! Close

# 89
Звучи ми като филм на ужасите.

Общи условия

Активация на акаунт