Звездни компромати - 49 част

• 83 509
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Просто съм потресена... ooooh! #2gunfire
Как може такива извратени жестокости да са им традиции?(Няма по-опасни същества от глупавите хора).
Все едно да има традиция да отрежат ушите, някой пръст или нещо друго на малките момчета със стъкло,нечисти ножчета и други.Гадост.Настръхнах...

Ами по Нешънъл Джиографик бях гледала епизод от поредица за странните култури и ритуали. Та там се разказваше за момиче, което сега ходи на училище, но е в пубертета и започват да й растат гърди. за да предотвратят това, с цел да остане в училище, иначе трябва да се омъжи, майката и бабата практикуват следния ритуал - нагорещяват дървен прът в жарта и с него притискат силно гърдите на момичето така, че да спрат растежа, а и един вид ги "натъпкват"- беше ужасно... Cry А него го боли, но го приема, защото не иска да се омъжва....

Изобщо поредицата на Нешънъл за ужасяващите ритуали може направо да ви разбие нервната система, аз затова не гледам... ужас! Close

И аз съм го гледала поредицата се казва :"табу"

# 91
Гледах го това с нагорещените прътове. Sad Просто ми се свива сърцето да гледам подобни изтезания над деца.Някои са по на 9,10 години... Confused

# 92
  • някъде там
Ужасен ритуал , направо да настръхнеш...

# 93
Всяко посягане на целостта на човешкото тяло без информираното съгласие на човека е направо престъпно, в т.ч. и обрязването на момчетата. Лично мнение. И супер офф дъ топика.

# 94
Ужас Shocked
Аз не можах да издържа да го гледам.

# 95
# 96
  • София
Компроматите взехте, че ги обърнахте на ужаси  Confused

Бионсе
Мадона в Румъния вече е почти на ръка разстояние  Grinning
Шаная Туейн изгуби ми се тази жена от полезрението. Ще се омъжва повторно, след дългогодишен брак, последван от развод.
Сара Джесика Паркър
Гери Халиуел с дъщеричката си на Сардиния
Кейт Бекинсейл
Ана Курникова шапка й свалям как 10 години не си смени прическата  Mr. Green
Сандра Бълок на премиерата на новия си филм
Гуен Стефани със сина си
близначките Олсън

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 22:43 от tonkabonka

# 97
# 98
# 99
  • София , Монтана
Това е от списание "Ок".Не е компромат.Домът на ДесиСлава.
Много ми харесва дизайнът.Изчистено и не се набива на очи.
Всичко в дома и ми хареса освен кухнята,прилича на тези които са ги слагали по панелките когато са строени.И аз съм и фен,или поне харесвам песните и .

# 100
# 101
# 102
  • Пловдив
На тази снимка обърках Алисия за Скарлет Йохансан  Blush

http://www.slava.bg/images/content/15358/alisiq_5.jpg

Не знам защо, но това момиче ми става все по-антипатично Whistling

Да, минала е покрай Скарлет, само може да си мечтае.

И на мен Алисия ми става антипатична, а едно време беше много сладка.

# 103
  • Пловдив
Снимки на най-новата попфолк звезда, казва се Djordjia Confused

Самият ужас и безумие  #2gunfire Тези ненормални чалга-продуценти ! Поредната с к.....о излъчване, всъщност прилича на трав....т Shocked Потресена съм почти колкото като четох линка за женското обрязване  Rolling Eyes Кога ще се отиде тази мода с напомпаните устни и цици, с отворените по курвенски маниер джуки, всички си приличат, пълна унификация, ужас, ужас.

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 11:33 от svetla

# 104
  • сусурлево
Снимки на най-новата попфолк звезда, казва се Djordjia Confused

Самият ужас и безумие  #2gunfire Тези ненормални чалга-продуценти ! Поредната с к.....о излъчване, всъщност прилича на трав....т Shocked Потресена съм почти колкото като четох линка за женското обрязване  Rolling Eyes Кога ще се отиде тази мода с напомпаните устни и цици, с отворените по курвенски маниер джуки, всички си приличат, пълна унификация, ужас, ужас.
докато се продава няма да изчезне
а се продава определено http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=195&photo_id=1493&
а травестит бих нарекла тази фолк дива  http://signal.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=195&photo_id=1495&  по груба жена от нея не съм виждала

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 12:49 от juliana_p

Общи условия

Активация на акаунт