Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 663
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Честита дъщеричка Поли!   Hug Hug Hug

Много съм развълнувана и аз, молех и бях сигурна че всичко ще е наред с вас! Продължавам да се моля Паола да расте много здраво и много щастливо дете. Батко Иван много да я обича и да се грижи за нея.
Ти си прекрасен човек, много се радвам че вече сте четирима  Hug

# 1 486
  • la Città Eterna
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕТЕ ПОЛИ И ПАОЛА! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ИЗПИСВАНЕ! ПОЖЕЛАВАМ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ОТ ТУК НАТАТЪК! ДА СЕ ОБИЧАТЕ, ДА СЕ СЛУШАТЕ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ПРЕКРАСНОТО В ЖИВОТА!    bouquet   bouquet   bouquet

Чак се разплаках, като разбрах! Браво, Поли! Бях сигурна, че ще успееш! Вярвах в теб! Стискам палци, миличка! Сега можеш да ревеш, да се смееш, да се радваш.... Живи сте, в безопасност сте! Семейството е цяло и имате две прекрасни дечица - две малки слънчица!
  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 1 487
Добре дошла малката Паола!!!
Честито на мама Поли, тати Делян и баткото Иван!
Пожелавам скорошно възтановяване на мама, бързо наддаване на принцесата и щастливо завръщане в БГ!!!!!!

# 1 488
ЧЕСТИТО ПОЛИ

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ

bouquet  bouquet

# 1 489
Паола, мъниче сладко, добре дошла! Пожелавам ти много вълшебства в голямото пътуване Живот!
На мама Поли - честита радост, майчице! Да ти е жива и здрава Паола, с Иван да растат здрави и безгрижни! Бързо възстановяване и дано скоро видим щастливата ти усмивка и грейналите очи!
Татко Делян и батко Иван, честито, момчета! Да са ви здрави дамите, да се грижите добре за тях, да ги глезите, да се обичате, хубави и благословени дни на цялото семейство!

# 1 490
Прегръщам ви момичета!
Поли, стискам палци всичко да върви гладко занапред и бързо възстановяване и укрепване и на двете ви!
Браво, Поли!! Пребори се!

# 1 491
Благодаря на Бога и на лекарите, че и двете сте добре!!! Прегръдки и ви чакаме у дома  Hug

# 1 492
Мила Поли, ако знаеш колко се радвам!  Hug Hug
Честито ви бебче!
Знаех, че ще се преборите!

# 1 493
честита рожба,мило семейство
  тази нивина донесе хиляди усмивки по света Simple Smile

# 1 494
  • София
ЧЕСТИТА РОЖБА,

МИЛА ПОЛИ!

Бъди жива и здрава;

пожелавам ти хармония и любов в семейния живот!

# 1 495
  • София
Освен да се присъединя към пожеланията на момичетата - Поли, честита дъщеричка Hug И бързо възстановяване на теб Heart Eyes

# 1 496
Браво, браво  Hug Вие сте герои   bouquet

Бързо възстановяване на Поли, а Точицата да расте здрава и обичана  Heart Eyes

# 1 497
Честита рожбичка на мама Поли и тати Делян  Hug  bouquet!!!
Нека да е живо и здраво бебчето ви, да расте много щастливо, обичано и безгрижно.
Браво Поли, вие успяхте, дай Боже от тук нататък само хубави неща да преживеете заедно четиримата. Бъдете щастливи!!!
Всички много се вълнуваме, и аз настръхнах и се просълзих, четейки новина. Дано всичко да е наред и Поли и малката Паола!

# 1 498
  • София
Боже, страхотна новина! Насълзиха ми се очите от радост!

Добре дошла на Бял свят малка борбена Паола Heart Eyes
Пожелавам и много здраве, безгрижно детство и само радост да носи на мама, тати и бати!
Мила, Поли ЧЕСТИТО! Справи се перфектно! Ти си силна и борбена жена и нито за миг не се отказа. БРАВО! Желая ти бързо възстановяване и скорошно завръщане на родна земя!

Не съм писала до сега в темата, но всеки ден следях какво става с Поли. Влезнах на сайта да видя какво става с Поли и попаднах на тази страхотна новина Grinning

# 1 499
 newsm51  Бъдете много здрави и щастливи.Прегръщам ви.

Общи условия

Активация на акаунт