Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 381
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 875
  • в сърцето на един мъж...
Ей, хубава работа, ама българска Sad

Спрете се вече Peace Поли не дължи на никого никаква информация за личния си живот. Когато стане ясно как е Паола и кога я изписват, ще ви даде отчет за средствата и за всичко останало около кампанията. За това какво прави, какъв въздух диша или кога си ляга вечер, не дължи на никого информация. Дръжте се малко като нормални бели хора, а не като журналисти от жълти вестници! Достатъчно написа за семейството си и дъщеричката си тук, в темата. Моля ви, уважавайте правото на личен живот Peace

Поли, страхотно е, че малката сладуранка яде вече по толкова. Знам колко ти е трудно и как всеки изпит милилитър се превръща в една огромна крачка към успеха. Днес 50, утре 60... крачка по крачка тя ще стане едно прекрасно малко момиченце! Hug

naiiiiia, какво му е по-специалното на това мнение? Никой не се е нахвърлил, но поне малко да се уважава желанието и личния живот на Поли. Не вярвам на теб да ти бъде приятно да четеш такива неща за себе си или някой да те пита например ти днес колко пъти пика... Имайте малко мярка...

# 1 876
Някои хора тук явно са възприели всичко като някакво реалити шоу.
"Шоуто" свърши дами.Краят е щастлив.МОжете да смените канала.

# 1 877
Шоуто си го правите сами и превръщате хубавият форум в кокошкарник. Другото не е шоу, а житейска драма, която представете си може и да съм преживяла някога и по някакъв начин.
Но ще замълча - явно тук мнозинството има винаги право.

# 1 878
Радвам се, че бебето и майката са добре!
Личният живот на хората не ме интересува и не искам никакви отчети да ми се дават!
Не разбрахте какво имам предивд изобщо!
Следя темата внимателно и отначало и това което ме издразни, беше друго....
Самия отглас от поста ми, беше много повече ала " не мога да повярвам! " отколкото моята публикация!!!!!
Както и да е!
Не се хабете да пишете повече по мой адрес, а си ценете времето и емоциите по избирателно...  Peace
ПС: Ако това започнеше отначало, пак бих помогнала, дори с повече пари.Разочарованието ми е другаде!

# 1 879
Поли  браво на малката Паола    Hug Hug Hug

# 1 880
  • Лондон/Пловдив
Важното е Паола и Поли да са добре ,а инфо смятам че Поли след като се успокоят нещата ще даде и снимки и всичко останало .Не забравяйте ,че малката бонбонка е още в болница .Мен ме интересува единствено дали са добре нищо друго Peace

# 1 881
celuvka, напиши конкретно какво те разочарова!? Може пък някой да е в състояние да изясни ситуацията.

# 1 882
Мен ме интересува единствено дали са добре нищо друго

Според мен точно затова става въпрос.

За мен няма нищо ненормално, некоректно и определено няма нищо общо с нездравото любопитство, хората, които са съпричастни с Поли и кампанията, които седмици наред се молеха и мислеха за Поли и бебето, да задават въпроси и да се интересуват от това как са те с Паола.
Не става въпрос нито за ровене в битовизми, нито искане на отчетност, а за нормална съпричастност и съвсем човешка загриженост.

Не става въпрос и за търсене на благодарности - всеки, който е имал сърце, душа и възможности, е помогнал с каквото и колкото може. Не се търси благодарност или отплата, нито става въпрос за отчетност. Хората, които са съпреживявали и продължават да мислят как са Поли и бебето, търсят информация за тях, а когато попитат срещнаха студен отговор "Кампанията приключи. Не ги занимавайте повече. Оставете ги на мира. Ще ви отчетем финансите."

# 1 883
Мамма, не си права в случая - Поли написа тук в темата как са с детето. Написа, че е успяла да наддаде, да пие по 50 мл мляко... Какво повече да каже?
Не знам колко от тук четящите и пишещите знае какво е детето ти да е в кувьоз или в интензивното и да чака, да се моли, да се надява да излезе от там. Как всеки един ден е разграфен на часовете за хранене, за свиждане и на борбата да се увеличи с още поне 5 мл. млякото, което бебето ти ще изпие. Аз знам какво е - моето бебе беше 1 месец в болница. Така че не бъдете нетърпеливи, зли и недоверчиви. Когато тя си поеме глътка въздух - ще ви напише, ще ви каже, ще сподели. Освен всичко друго тя има и още едно дете, за което да се грижи.

# 1 884
  • тук
Поли, поздрави от нас,  Hug и  smile3501 на Паола

# 1 885
Не става въпрос за това Поли да пише непрекъсното по три пъти на ден.
Приемете, че не всеки има възможност да чете всички мнения.
А има и много хора, които са съпричастни, но не влизат тук, а търсят синтезираната информация в сайта, който вече не се обновява.
Вместо "сопкане" можеше просто да се цитира поста на Поли например.
Не става въпрос за изисквания към Поли, а за отношение към хората, които се интересуват и наистина са загрижени. Не обвинявайте тези хора, че искат да се ровят в личния живот и проявяват нездраво любопитство, че са недоверчиви или зли. Напротив. Нормално е, щом човек е приел дадена кауза, щом е съпричастен с нея, да продължава да се интересува какво се случва.

# 1 886
Ами няма лошо, но не и да се пише, че са разочаровани и едва ли не излъгани. Ами хората тук са участвали доброволно, не са на хонорар и са се съобразили с желанието и молбата на Поли. Какво значи това, че поведението на г-жа Василева е надменно????

# 1 887
оле, олеее какъв ужас
тук в клюкарник ли се превръща
дано Поли да няма време да чете темата, защото ще й призлее

оставете хората да дишат!

# 1 888
Приемете, че не всеки има възможност да чете всички мнения.
А има и много хора, които са съпричастни, но не влизат тук, а търсят синтезираната информация в сайта, който вече не се обновява.

Освен нежеланието на Поли, което е водещото (и написах много точно какви са причините - според мен са напълно основателни, но всеки си има право на мнение), може също да се допусне, че обновяването на сайта също изисква време, с което не винаги разполагам.
Надявам се това да не се приеме като сопкане.

Форумът има една чудесна функция - Покажи последните публикации на този потребител. Отнема същото време, което ще отнеме посещението на сайта.

Вярно е, реагирах не по начина, по който беше нужно и за това се извиних.  Embarassed Не съм целяла да засегна някого, нито пък да омаловажавам загрижеността на хората, които помогнаха да се съберат тези пари.

# 1 889
Здравейте...
Съжалявам, че сме станали повод за отрицателни чувства..разбира се, че ако това е много важно за някой - може последните постове на Поли бъдат отразявани в сайта й. По - скоро тя си мислеше, че много хора могат да определят това като пресилена драма, на която вече е трябвало да се сложи край. Наистина ние мислим, че всичко приключи сравнително добре и широката публика надали се интересува как протича деня ни. Освен това , на нея наиситна не й е толкова лесно, колкото й се иска да бъде, преживява си лични женски емоции, в следствие операцията.
Още веднъж се извинявам за причнинените отрицателни моменти,
Делян

Общи условия

Активация на акаунт