Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 451
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 860
Подкрепям напълно Celuvka!

# 1 861
Нали 60000 евро трябваше да се платят като предплата ? newsm78

# 1 862
  • Варна
Нищо лично към никого, но последните събития ме разочароваха.Все едно: "Събрахте пари, помогнахте, ама вече не досаждайте, че да живеем спокойно!"
Дано сте щастливи, но за мене не беше справедливо последно което стана...
Успех в живота желая!

Аз също нищо лично към никого, но.....хайде, моля Ви, аз не виждам някой да е казал такова нещо. Поли винаги е била коректна относно това, да ни информира как вървят нещата с нея и бебчето, дори в най-тежките за нея моменти, дори когато не се знаеше какво точно предстои, тя влизаше тук, поздравяваше ни, и разказваше....Просто нека оставим семейтвото да се радва на това свое щастие, че въпреки всички трудности те се пребориха за сбъдването на МЕЧТАТА - ПАОЛА. Аз съм сигурна, че всеки е помогнал с колкото е могъл, и го е направил от сърце, и последното нужно нещо е да се разочароваме от тези хора, на които сме помогнали...безмислени са подобни коментари.

Подкрепям напълно Celuvka!
Какво подкрепяте бе хора, какви въпроси пак възникват, пак ли съмнения?

...направи добро...пък го хвърли зад гърба си. Но celuvka е казала всичко, което мисля и аз...без съмнение.
Аз пък си мислех, че човек прави добро, не за да очаква някакво признание или благодарност, а просто защото така му подсказва сърцето.......явно съм се лъгала.
П.П. Поли, радвай се на всеки миг щастие и бъди все така смела и решителна   bouquet

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 15:54 от Обичана жена...

# 1 863
...направи добро...пък го хвърли зад гърба си. Но celuvka е казала всичко, което мисля и аз...без съмнение.

# 1 864
Ако всяка една от нас беше на мястото на Поли, мисля че нямаше да и е до даване на ежедневни отчети. Поли достатъчно често пише в темата. Според мен не е изхвърлила доброто зад гърба си. Тя винаги ще помни, че появата на дъщеря и на бял свят е благодарение на всички, които я подкрепиха в този труден момент. Такова нещо не се забравя никога. Не мога да разбера какво още се очаква от нея - благодарна е тя и мъжът й, пише за състоянието си през два - три дни! И снимки видяхме! Не е ли достатъчно!?

# 1 865
  • София
Е добре де, какво искат някои от вас?
Ежеминутни доклади ли?
Изумена съм.
Естествено, че вече трябва хората да си заживеят спокойно, и да си гледат необезпокоявани децата.
Вие деца имате ли?

# 1 866
  • Велико Търново
Нали 60000 евро трябваше да се платят като предплата ? newsm78
Да, защото не се знае колко ще излезе всичко. В крайна сметка, ако се бяхте постарали да прочетете какво става, щяхте да знаете, че парите се очаква да ги преведе нашата ЗК на Шарите, което ще стане бавно и славно явно. Защо не четете, а коментирате само?
И още нещо: каква точно благодарност искате? На колене ли да ви падне? И Поли и мъжа и благодариха, ама явно това не ви стига.. Оставете ги да си живеят живота, не са преживели малко. Или смятате във всеки пост да го повтаря?
Според мен е редно вече да се заключи темата, че много глупости взеха да се пишат, които не са по нея!

# 1 867
Не мога да повярвам, че това се случва. Не мога да повярвам, че ситуацията се интерпретира по този начин.
Поли не иска да се дава повече информация В САЙТА!!! Разберете, че тези хора се опитват да направят така, че да платят престоя си през здравната каса и продължаването да се шуми покрай случая в интернет пространството може да направи това невъзможно.
И сумата, която е събрана да помогне на друг нуждаещ се - а те са толкова много за съжаление. Sad

Поли продължава и ще продължава да пише тук и както виждате тя го прави. В сайта ще се публикува само официалната информация, която дължим на всички, включили се в кампанията - изписването на Паола, плащането, завръщането на семейството в България. Какво значение има за вас дали ще четете постовете й тук или в сайта?

Просто не разбирам защо интерпретирате ситуацията по този начин, наистина.
 Sad

# 1 868
И аз съм изумена  Shocked Наистина, какво искате? Поли и семейството не дължат никому нищо, освен отчет за събраните пари, какъвто и ще има след изписването на Паола, както бе обяснено неведнъж.

Вие защо сте дарили, за да спасят живота на Поли и бебето, или за да се почувствате вие добри, за да са ви длъжни ли? Силно се надявам да сте дарили за да спасят живота на двете - това се случи, и ако сте наистина добронамерени, уважавайте желанието на Поли да излезе от центъра на вниманието.

# 1 869
Наистина би следвало Поли и семейството и да бъдат оставени на спокойствие. Нуждата от информация на някои хора граничи с любопитство и клюкарство. Нали всички са добре? Какво повече? Поставете се на нейно място, ако вие преживеете толкова дали ще искате непрекъснато да давате отчети и да се обяснявате. Малко ли е това, което тя прави - дава съвсем адекватна информация. Вие какво - това не е  Биг Брадър. Наистина нека се заключи темата, пък ако Поли иска - ще пише.

# 1 870
Наистина би следвало Поли и семейството и да бъдат оставени на спокойствие. Нуждата от информация на някои хора граничи с любопитство и клюкарство. Нали всички са добре? Какво повече?

Не граничи, а си е чиста проба любопитство и то грозно такова. Изумена съм просто  ooooh!

# 1 871
Нищо не искам, още по-малко от непознати.
С поста си имах предвид, че ми се струва надменно поведението на Поли, макар много любезно и чинно да си пише по форума. Това, че някой разпространява твърде много информация, не е без причина и не сме виновни останалите.
Направих добро, от сърце, не го връщам назад!!!
Това е последното включване от моя страна, тъй като нямам време за театър и превземки като някои тука. Да сте живи и здрави всички и успех в начинанията!

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 14:08 от celuvka

# 1 872
Стоя ,чета и не вярвам на очите си. ooooh!
От красива ,нежна ,мила и истинска някои се опитват да направят темичката на нищо Tired
Щом си направил нещо добро ,то трябва да е от сърце и да не търсиш нищо...ако си дал нещо,трябва истински да си го дал........
И така изведнъж ми хрумна ,че имаше една прекрасна песен на ЕмилДимитров-Ако си дал
http://svejo.net/home/link_summary/180393-Emil-Dimitrov-Ako-si-dal
без коментар
Поли ,ти си една прекрасна жена,смела и силна,невероятна майка.Живей си живота с прекрасното семейство. HugЗаслужаваш само прекрасни мигове от тук нататък  bouquet

# 1 873
  • Перник
И аз съм изумена  Shocked Наистина, какво искате? Поли и семейството не дължат никому нищо, освен отчет за събраните пари, какъвто и ще има след изписването на Паола, както бе обяснено неведнъж.

Вие защо сте дарили, за да спасят живота на Поли и бебето, или за да се почувствате вие добри, за да са ви длъжни ли? Силно се надявам да сте дарили за да спасят живота на двете - това се случи, и ако сте наистина добронамерени, уважавайте желанието на Поли да излезе от центъра на вниманието.

Напълно подкрепям!
Не можем да очакваме, че Поли ни дължи отчет за всеки ден от живота си, заради това, че сме дали доброволно колкото сме имали възможност! Всеки има право на личен живот и всеки сам преценява дали, какво и с кого да споделя! Ще напомня, че от самото начало Поли не искаше публична кампания. Сега разбирам колко е била права  Peace

Поли, желая здраве и щастие на цялото ти семейство!  Hug  bouquet

# 1 874
Не виждам смисъл от това да се нахвърляте върху някой, който има различно мнение от вашето.
Важното е, че историята е с happy end.

Общи условия

Активация на акаунт