Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 477
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 845
Не съм казала, че нарушава нечие спокойствие или че се бърка в живота им.
Обясних защо сайта не се обновява. Съжалявам ако съм прозвучала остро.
По молба на Поли свалих всички новини и повечето информация, както и всички банери.
Пак по същата причина не качвам там и постовете й тук след операцията.

# 1 846
Да темата стана доста дълга и продължителна , според мен вече се изчерпа смисъла от нея . Но все пак всички тези , които са били съпричастни през тези няколко месеца , сега най-искрено продължават да се интересуват какво се случва , с Поли , бебчо...,

# 1 847
  • Перник
Да темата стана доста дълга и продължителна , според мен вече се изчерпа смисъла от нея . Но все пак всички тези , които са били съпричастни през тези няколко месеца , сега най-искрено продължават да се интересуват какво се случва , с Поли , бебчо...,
...и мисля, че интересът ще продължи докато цялото семейство не се прибере у дома  Peace

# 1 848
Първо излязох виновна, че се меся в живота на семейството, после пък недостатъчно заинтересована... newsm78

А истината просто е, че ме е грижа, но нямам време да се ровя/ следя често темата, преди просто отварях техния сайт и там имаше всичко...

Както и да, не се карайте заради мен, все едно не съм питала.

Важното е, че са живи и здрави, Паола наддава, папка и е добре, както и цялото й семейство, начело с мама.  Hug

Много здраве на всички пожелавам!

# 1 849
Кана, не си излязла виновна за абсолютно нищо. Реагирах остро, за което се извинявам.  bouquet Това е защото и в тази тема срещнах питанки защо сайта не се обновява, а и на лични, както и в мейла ми писаха със същите въпроси.
Истината е, че се опитвам да постъпя правилно, на първо място като се съобразя с нейното желание и в същото време нямам цялото свободно време на света, за да направя нещата така, че всички да бъдат доволни по отношение на информацията около Поли.

Извинявам се още веднъж, че се изказах толкова остро.   bouquet

# 1 850
Кана, не си излязла виновна за абсолютно нищо. Реагирах остро, за което се извинявам.  bouquet Това е защото и в тази тема срещнах питанки защо сайта не се обновява, а и на лични, както и в мейла ми писаха със същите въпроси.
Истината е, че се опитвам да постъпя правилно, на първо място като се съобразя с нейното желание и в същото време нямам цялото свободно време на света, за да направя нещата така, че всички да бъдат доволни по отношение на информацията около Поли.

Извинявам се още веднъж, че се изказах толкова остро.   bouquet

Hug Hug Hug

Няма нужда от извинение, обикновено се опитвам да разбирам всички страни, но ти благодаря все пак!

Усмивки!   bouquet

# 1 851
                     Здравейте Hug
Влизам да ви се похваля, че вече сме 1740 гр, вчера двете имахме нов рекорд - изядохме 50 мл от шише!!! Simple Smile

Бързам да поясня, че наистина аз помолих Либи да спре обновяването на сайта и да ме "свали" от други интернет страници. Смятам, че сега има много по-активни спешни кампании, които имат нужда от огласяване. Вашата кампания - за мен и Паола, вече изигра своята роля. Не искам да изглеждам неблагодарна, но не искам и да си имам собствен интернет сайт, запознаващ света с ежедневието и битовизмите ни Wink Живота си продължава по старому и затова реших, че искам да си споделям само с форумки, както беше преди.
   Разбира се, че дължа информация на всички участвали в кампанията по повод събраната сума и ви писах, че като изпишат малката, живот и здраве, ще се изготви сметката - тотал и ще чакаме отговор от  здравната каса. Посоката, която ще поемат средствата ще бъде отразена и в сайта, и навсякъде:) Защото наистина цял свят взе участие в нашата чисто човешка история. За пореден (не и последен) път - БЛАГОДАРЯ ВИ !

HugП.С. Ще кача снимки на малката в най-скоро време и ще дам линк към Фейсбук. Тук вали сняг, брррррр Whistling

# 1 852
Поли много се радвам ,че сте добре  Hug  , и честит ви сняг , с нетърпение чаках да се включиш и с нетърпение ще чакам да видя новите снимки на Паола   Hug Hug Hug

# 1 853
  • някъде тук
Браво Поли Hug радвам се за вас   дано все така поставя рекорди  малката кукла  Heart Eyes

# 1 854
Браво на малката муцунка, 50 гр мляко хич не са малко, знае детето, че има да расте  Hug
Поли, радвам се, че си добре и чакаме линка, да вземем да досаждаме и във Фейсбук  Crazy

# 1 855
Наистина 50 гр.  хич не са  си малко. Моята на 20 дни/родена 3,700/ не изпиваше по толкова.

Браво на малката.Весели дни ви желая.

# 1 856
  • София
Поли, много се радвам за добрите новини около вас!  Heart Eyes

# 1 857
Поли, браво на малката госпожица, много ви се радвам за добрите новини, дано все така да върви Hug Peace

# 1 858
Поли, много хубави рекорди правите с малката Паола. Се така продължавайте и с нетърпение ще чакаме снимките на малката кукла  Hug

# 1 859
Нищо лично към никого, но последните събития ме разочароваха.Все едно: "Събрахте пари, помогнахте, ама вече не досаждайте, че да живеем спокойно!"
Дано сте щастливи, но за мене не беше справедливо последно което стана...
Успех в живота желая!

Общи условия

Активация на акаунт