Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 437
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Поли, и аз да ви пожелая прекрасни празници и щастлива да е за вас идващата година Hug
Това го желая и на всички отзивчиви и добри хора, които пишат тук и съпреживяваха и помагаха и бяха съпричастни към съдбата на Поли и Паола  bouquet
Весели Празници и Успешна Нова Година!

# 2 056
Поли,Весели празници и от нас със Стела Grinning
Наистина се пече на бавен огън,но получи прекрасен подарък Hugоще един член на прекрасното ви семейство Hug
Благодари на Господ за помоща Peace

# 2 057
Весели празници,изпълнени с много любов,топлина,детски усмивки и семеен уют!

# 2 058
Весели празници и от нас Поли!
Имате си най-страхотния коледен подарък  Heart Eyes Пожелавам ви само щастиливи мигове занапред!

# 2 059
Весела коледа, Поли   bouquet Желая на теб и цялото ти семейство здраве, любов и сбъднати мечти  Heart Eyes

# 2 060
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Весела Коледа и от нас! Нека в дома ви има винаги много любов,разбирателство и семейно щастие.Бъдете здрави!

# 2 061
  • la Città Eterna
Честита Нова Година! Нека тя е изпълнена със спокойствие, мир и любов! Нека ви донесе здраве, радост и много късмет!

# 2 062
Честита Нова Година мило семейство!

# 2 063
Честита Нова Година и от нас! Нека тя е изпълнена само с положителни емоции!

# 2 064
Честита нова година!! Бъдете живи и здрави и много, много щастливи!!!  Hug  Hug  Hug

# 2 065
Честита Нова година мило семейство.Пожелавам ви здраве, щастие и късмет.И нека всичко лошо е останало в старата година. Hug

# 2 066
За много години мило семейство.Нека Новата година ви донесе предимно здраве...Другото се нарежда... Hug Hug Hug

# 2 067
Не съм следила темата отдавна-какво стана с болницата-стигнаха ли паричките ?

# 2 068
Не съм следила темата отдавна-какво стана с болницата-стигнаха ли паричките ?

До колкото си спомням май април, ще се разбере какво ще стане. Извинете ме, ако бъркам. За Паола и Поли   bouquet

# 2 069
Е Германците не си ли искат парите все пак  Mr. Green До Април са сума месеци ...

Общи условия

Активация на акаунт