Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 445
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 2 070
zlobi, до колкото си спомням, съпругът на Поли писа, че от "Шарите" са казали, че ще изпратят разходите по лечението на Поли и Паола до нашата НЗОК, тъй като Поли е здравно осигурено лице в държава от ЕС. Проблемът е дали НЗОК ще покрие тези разходи или ще излезе с някое измислено становище, че няма да ги поеме. От там идва забавянето.

Аз лично искрено се надявам разходите да се покрият от НЗОК и събраните от нас парички да помогнат на някой друг, изпаднал в нужда  Praynig

# 2 071
  • Видин
Аз лично искрено се надявам разходите да се покрият от НЗОК и събраните от нас парички да помогнат на някой друг, изпаднал в нужда  Praynig
И аз много се надявам  Praynig

# 2 072
Щом е включена НЗОК ,забавянето е задължително. Mr. Green

Здраве и любов на семейството  Hug

# 2 073
  Hug
 За много години!!! Здрави да сте, другото - лесно Simple Smile

Получихме една сметка на домашната поща от Шарите - за разходите по престоя на малката - близо 25 000 евро, препратили сме към здравната каса, от там казаха да ги върнем пак в Берлин:) да ги били пуснели към тях , дълга и широка, но ще ви уведомявам своевременно!

Ние сме добре, 4 100, 50 см Simple Smile към днешна дата

Мами, с мен се свърза момиче с голям проблем, бременна, след първа неуспешна бременност - родено и починало с неизяснена история.....на смъртта. Лекар, запознат с моя случай я посъветвал за Шарите и да установи контакт с мен...Обясних й за дарителската сметка, още мислят. Въпроса ми е  - ако се решат на тази крачка, ще помагате ли с разпространението на случая? Hug Hug

Прегръщам ви !

# 2 074
да, аз ще помогна с каквото мога нали затова сме хора при нужда да си помагаме
а относно малката Паола браво само така Simple Smile

# 2 075
  • Велико Търново
Поли, ще помагаме разбира се кой с каквото може. Защо не пуснеш нова тема?

# 2 076
  • ул. "Мечтание"
Ще помагаме разбира се!  Hug

# 2 077
  • Viena
Ще помагаме.

# 2 078
  • la Città Eterna
Нека наистина си пусне тема момичето, или ти, Поли. Естествено, че ще помогнем. Стискам палци по-бързо да се изяснят твоите разплащания със здравната каса. Така самата ти ще можеш да помогнеш със събраното за теб. Да сте живи и здрави с малката, да расте и да те радва!

# 2 079
Поли  Hug Ще помогнем, разбира се!

Да нацелуваш малката принцеса и големият батко. На цялото семейство - спорна и успешна 2010 година!

# 2 080
Много здраве и късмет на цялото семейство. Браво на принцесата.
За помагането - е ясно.

# 2 081
Засега са сше отказали от идеята, поради голямата сума , която са им поискали от Шарите. Но пък тук са се отзовали качествени лекари, ще стискам палци всичко да е с успешен финал Praynig Praynig

# 2 082
А с втората бременност има ли някакви проблеми? Защо иска да ражда в Шарите евентуално?

# 2 083
Ще помагаме и още как PartyИ финансово,ако се налага пак сме на среща Peace

Поли,пусни снимки на малката фея.Сигурно вече е голяма бузанка Hug

# 2 084
охх, реших да се върна отнякъде да си прочета темата и попаднах на страницата в която пише, че съм родила.....ей , много поревах:) докато чета.....не се осмелявах да го направя до днес:) Много сте страхотни, хорица.....мами, дами!  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт