Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 463
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 2 085
охх, реших да се върна отнякъде да си прочета темата и попаднах на страницата в която пише, че съм родила.....ей , много поревах:) докато чета.....не се осмелявах да го направя до днес:) Много сте страхотни, хорица.....мами, дами!  Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 2 086
Хубаво е да си поплачеш от щастие, пожелавам го на всички  Hug

# 2 087
  • Бургас
Поли,  Hug, поплачи си, важното е, че лошото е зад гърба ти!!!

# 2 088
Наздраве! Hug Hug Hug

# 2 089
HugИ ние плакахме с теб Hugот щастие!Толкова вярвах в добрия финал,че като дойде,чак не повярвах,че е истина HugЧовек,когато влезе в нечия история макар и с малък принос изживява нещата.Сигурна съм,че всички са се вълнували толкова много,колкото аз.
И все пак,няма ли да ни зарадваш с една Паола на снимка Wink

# 2 090
охх, реших да се върна отнякъде да си прочета темата и попаднах на страницата в която пише, че съм родила.....ей , много поревах:) докато чета.....не се осмелявах да го направя до днес:) Много сте страхотни, хорица.....мами, дами!  Hug Hug
гуш!
ама пък какви чудесни спомени оставяме за Паола- като порастне, може да си чете как половин свят се е вълнувал и треперел за нея!

# 2 091

Поли  Hug само такива сълзи ти пожелавам занапред - много много щастливи  Heart Eyes

# 2 092
  • la Città Eterna
 Hug Hug Hug Поли, много щастие и от нас! Да са ти живи и здрави дечицата и само сълзи от радост да проливаш в бъдеще!  Hug Hug Hug

# 2 093
Не съм се включвала често по темата,но съм наясно с всички събития Simple Smile
Пожелавам от цялата си душа повече премеждия да няма по пътя на семейството ,само радости,само усмивки....това беше една история,която започна като много други трагедии в българските семейства,но Слава Богу!! завърши с щастлив край,и дано повече истории завършват за в бъдеще така!!! Simple Smile

# 2 094
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ !!

БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЗАСМЯНИ! НЕКА БАБА МАРТА ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И ХУБАВО МАРТЕНСКО ВРЕМЕ:)

На мен преди 2 години ми донесе най-голямото щастие на света - Иван Василев, моят син, се роди на 08.03.2008. Година по-късно , на 30 март бе зачената добре познатата ви Паола Василева:) Март е хубав месец в нашето семейство, така да е и за всички вас!

# 2 095
# 2 096
Честита Баба Марта на цялото ви семейство, Поли.Да сте много здрави и щастливи, и само прекрасни мигове заедно. Hug
Няма ли да ни зарадваш с някоя снимка на порастналата госпожица и слънчевия батко  Rolling Eyes

# 2 097
Честита Баба Марта на всички ви Поли!
Много здраве,щастие и късмет!

# 2 098
  • Бургас
Поли, честита баба Марта - да сте много здрави и усмихнати всички!!!  Hug

# 2 099
Честита Баба Марта на цялото ти семейство, Поли!
Бъдете здрави и щастливи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт