Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 600
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 770
Прекрасни новини чета  Hug
Прегръдки  Hug

# 1 771
Браво на бебинката, браво на силната и майка! Hug Късметът да е с вас! Praynig

# 1 772
Полиии, честитооо!   bouquet
Вярвах в добрия изход от това положение!
От сега нататък само радостни мигове ви желая.  Hug

# 1 773
  • Варна
Страхотни новини. Браво Поли! Да е жива и здрава малката точица Паола, да радва мама, тати и бати!
Много се радвам за цялото семейство и бях сигурна, че всичко ще е със щастлив финал!  Hug Hug Hug

# 1 774
Ами ето тази цел наистина оправдава средствата! Аз от няколко дена не съм влизала - много се зарадвах и Ви поздравявам за малкото съкровище - да ви е живо и здраво, весело и щастливо !!!

Мисля, че това, което ще кажа важи за всички ни от форума:

Благодарим Ви, че споделихте този така труден момент от вашия живот с нас и ние имахме възможността да помогнем, кой както може! Щастливи сме, че сме били полезни и се радваме на хубавия край, който вдъхва сила и надежда!

# 1 775
Честито Поли и добре дошла на малката Паола!!!  bouquet
Вярвах в добрият изход и искренно от все сърце се радвам за вас.
Желая ви да сте много здрави,щастливи и късмета да е навсякъде с вас!!!

# 1 776
Ами ето тази цел наистина оправдава средствата! Аз от няколко дена не съм влизала - много се зарадвах и Ви поздравявам за малкото съкровище - да ви е живо и здраво, весело и щастливо !!!

Мисля, че това, което ще кажа важи за всички ни от форума:

Благодарим Ви, че споделихте този така труден момент от вашия живот с нас и ние имахме възможността да помогнем, кой както може! Щастливи сме, че сме били полезни и се радваме на хубавия край, който вдъхва сила и надежда!
   bouquet Много добре казано.
Радвам се за добрите новини и дано от сега на татък да са все такива добри и радостни новините и вие  Hug

# 1 777
  • Видин
Поли, бързо възстановяване!!!!!!!!!!!! Даде много сила и кураж на всички!!!  bouquet

# 1 778
Браво мила,вие двечките сте истински герои.
Пиши как сте,изписаха ли те?
 smile3525

# 1 779
Браво на малката борбена принцеса, все така да качва и занапред и да се бори  Hug
Много прегръдки от нас  Hug

# 1 780
  • Велико Търново
Папка ли Паола, качва ли грамчета? Поли, сигурно нямаш търпение да си я гушкаш вече и да сте си вкъщи. Дано по-скоро стане  Peace

# 1 781
  • Върху лъчите на Слънцето.
Честито!!!
Бъдете здрави и щастливи цялото семейство!
Вашето щастие е и наше!
 newsm51  bigdance2 Flowers Four Leaf Clover

# 1 782
Здравейте:)
 Много поздрави от Паола ви нося, тя е 1 460 гр. Докитата чакат да стане 1 500 гр. и да я преместят от кувиоза - в термо легло.  Иван днес я гали по крачето, пък по едно време реши да я подръпне към себе си:) Добре, че мис Кокал (така си я наричам на галено)е в кувиоз и няма вадене от там.
Мен ме изписаха във вторник и сега - хем съм на свобода, хем не мога да вдигам детето и куп други забрани и неприятни усещания Crazy
  Благодаря на всички за честитките и пожеланията Hug  Хубав уикенд!

# 1 783
Поли  Hug
Браво на малката госпожица, да расте бързо и да я местят от кувиоза... Звучиш добре, за което много се радвам  Hug
Малките ти сладури те зарежда с енергия и се надявам скоро да с върнете в БГ щастливи и засмени и да се радвате много един на друг  Hug

# 1 784
  • София
Поли, поздравления още веднъж - вие двете с малката госпожица Паола успяхте! Simple Smile
Сигурна съм, че и тя ще е борбена като мама, и съвсем скоро ще можеш да я гушкаш. Hug
Желая ви от все сърце всичко най! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт