Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 590
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 785
Поли, браво на малката Паола, да расте бързичко  Hug Радвам се че са те изписали, пожелавам ти бързичко възстановяване Hug Peace

# 1 786
  • В сърцето на живота!
МНого се радвам за малката Паола,да расте бързо Praynig
Поли бързо възстановяване Hug

# 1 787
  • по света и у нас
Поли, Hug!
Радвам се,че си по добре и най вече,че малката наддава бързо,пу,пу!
Господ да бди над вас! Praynig Hug

# 1 788
Поли  Hug
Браво на малката госпожица, да расте бързо и да я местят от кувиоза... Звучиш добре, за което много се радвам  Hug
Малките ти сладури те зарежда с енергия и се надявам скоро да с върнете в БГ щастливи и засмени и да се радвате много един на друг  Hug
Поли, браво на малката Паола, да расте бързичко. Hug

# 1 789
  • ул. "Мечтание"
Много хубави новини.  Hug
Не се притеснявай за малката, щом докторите са преценили, че могат да я извадят от кувьоза, не е случайно. Децата са изключително издръжливи! Вярвай в малката госпожица, аз съм сигурна, че всичко ще е наред! Прегръщам ви!  Hug

# 1 790
  • Бургас
Поли, вие двечките с Паола  ще се справите!  Hug

# 1 791
Браво на Паола,все така да расте
а на теб Поли бързо възстановяване
Целувки на цялото семейство Heart Eyes

# 1 792
Страхотни новини, Поли   bouquet

Малката е истински борец, като теб. Ти как си? Как върви възстановителният процес при теб? Искрено се надявам и ти да се справяш така добре като малкото ви чудо.

Много  Hug

# 1 793
пу-пу...малка кукла...порасна си ей! Heart Eyes

# 1 794
Браво на Паола   тя е много борбена .А  на теб Поли 06те малко тарпение и после 6те се гу6кате .  Hug Hug Hug

# 1 795
Чудесни, страхотни новини Hug!
Поли, чудесна идея да ни покажеш малката ефирна госпожица Peace. Аз лично ще чакам с нетърпение Hug.

# 1 796
  • София
Поли, честито малко съкровище и от мен! Да е здрава , много щастлива и много да ви радва!
Мила Поли, не се притеснявай всичко ще е наред, довери се на докторите, благодарение на тях и двете се справихте блестящо!
Ти свърши толкова важна работа,че сега трябва да почиваш!
Целувки за малките ти съкровища!

# 1 797
Поли Hug Hug
Браво на Паола, браво и на теб. Радвам се че звучиш бодро и с настроение. Дано да е все така. Дано да можете скоро и четиримата да се гушнете и никакви неприятни усещания да не помрачават деня ви.  bouquet

# 1 798
  • Варна
Поли радвам се на хубавите новини! Дано все така да е и бързо да се вазстановите и двете.

# 1 799
Поли, радвам се, че малката расте и дебелее Simple Smile Дано бързо и неусетно мине времето...и да си се прибирате у дома вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт