Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 372
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 890
Покажи последните публикации на този потребител.

Ако Поли и Делян нямат нищо против мога да сложа линк в първия постинг на тази тема, така че хората, които се интересуват, да могат директно да виждат публикациите и новата информация за Поли.

Деляне, аз съжалявам, че трябва да ставате свидетели на такива дрязги тук в темата.
Вярвам, че всички, приели присърце случая на Поли, са с най-добри чувства, а недоразуменията се дължат на емоции и донякъде на понякога недоброто разбиране при писмената комуникация.
Поздрави на Поли!  Hug

# 1 891
 Peace Нищо против, разбира се
 Поздрави и на вас от двете ми борбени жени Simple Smile

# 1 892
Поздрави и от мен за цялото щастливо семейство!
Браво на младата госпожица за успехите и на мама за упоритостта.
 А за някои от постовете тук;Поли,Деляне направете ми услуга като ги подминете.Понякога просто се случва хората да не успеят да обясняат правилно мисли,чувства и емоции.Не помрачавайте щастието си,чувствайки се задължени или виновни!
Късмет!

# 1 893
Здравейте...
Съжалявам, че сме станали повод за отрицателни чувства..разбира се, че ако това е много важно за някой - може последните постове на Поли бъдат отразявани в сайта й. По - скоро тя си мислеше, че много хора могат да определят това като пресилена драма, на която вече е трябвало да се сложи край. Наистина ние мислим, че всичко приключи сравнително добре и широката публика надали се интересува как протича деня ни. Освен това , на нея наиситна не й е толкова лесно, колкото й се иска да бъде, преживява си лични женски емоции, в следствие операцията.
Още веднъж се извинявам за причнинените отрицателни моменти,
Делян

аз пък се извинявам от името на тези, които си мислят, че ако са помогнали на някой, той вече им дължи доживотно галене на егото и неспирни благодаствени писма и ви стоварват и това изискване сега...какво да се први...хора сме, объркваме се.

живейте си живота, постъпете както е най-комфортно за Поли в тази ситуация
тя мина буквално през ада,а и ти също, сигурна съм, сега имате нужда от мир, спокойствие и да сте заедно без да мислите за нас

поздрави и да расте здравичка и хубавее малката Паола  bouquet

# 1 894
  • Бургас
Поли винаги е била чудесна, такова търпение и внимание ни оказват с Делян, че наистина е обидно да се караме в темата им.  Peace

# 1 895
Здравейте...
Освен това , на нея наиситна не й е толкова лесно, колкото й се иска да бъде, преживява си лични женски емоции, в следствие операцията.

Радвам се, че Паола наддава и се храни! Дано скоро достигне нужните килограми и да сте вкъщи всички заедно!

Аз пък съжалявам, че за Поли няма да има нужната психологическа помощ, т.к. тази едва ли ще се разглежда като спешен случай...А ако беше здравноосигурена в Германия, сигурно щеше да получи  Tired На мен (в Швеция) за това, че ми направиха едно обикновено секцио по спешност, ми предложиха и психологична помощ след това, и група за подкрепам ако ми е необходимо...Но пък тя доказа, че е силна, и силно се надявам скоро да преодолее всичко лошо, което й се струпа!

# 1 896
Хора, бройте до 10 преди да пишете нещо агресивно  Hug
На никой няма да му е приятно да стане център на някакъв скандал, още повече на хора, които съвсем скоро са минали през такъв стрес.  Hug

# 1 897
Следя редовното темата и се радвам на всяка добра новина за Поли и Паола.Не ми се искаше да пиша,но не се сдържах след тези размени на безмислени реплики.Благотворителността е дело на сърцето,а сърцето не иска доводи и обяснения,то просто действа.
Момичета опомнете се за нас 10,20,100,200лв според желание и възможност,а за това семейство е живота на детето им,най-милото ни на този свят.Оставете ги да си изживеят емоциите,сред които и доста негативни и да продължат живота напред.
Успех мило семейство и много слънчеви дни от тук нататък Hug

# 1 898
Това е форум и хората изразяват емоциите си писменно, но не всеки умее да предаде точно, това което му е на сърцето, аз не виждам какво толкова стана, че дъвчем тези неща... За мен всеки си е прав, просто думите звучат различно, когато нямаш човек пред себе си, имаше и малко крайни изказвания, но като продължваме да обсъждаме кой какво казал само усложняваме темата. и я утежняваме, аз лично спирам до тук! Peace

Поли, за мен лично е достатъчно да знам, че сте добре. Ти да не изпадаш в никакви депресии Naughty, мисли си за грамчетата, които ви доближават до България и как ще си бъдете скоро четиримата вкъщи  Hug 

Наистина идеята за тези, които не са успяли да прочетат последния пост на Поли, да бъде пуснат като цитат е много добре. Така няма да има сърдити  Hug

# 1 899
  • Манчестър
Разбирам хората,които имат мнение различно от останалите 90%. Самата тема се превърна в един сладникава сапунка,ама без детали за финала и трябваше отдавна да е затворена. Щом здравната каса ще плати всичко тогава тези 60 000 Евро да се преведат за кампанията на Анджелина, мисля,че там нуждата от пари нараства с всяка изминала минута.

# 1 900
  • в сърцето на един мъж...
Аве, дори и да искат на минутата да ги дадат тези пари за Анджелина, то това няма как да стане преди НЗОК да се съгласи да заплати цялата сума, а това както всички знаем става бавно, трудно и да не кажем с клизма. Така че е хубаво да се изчака да се уредят нещата, за да може да се върви напред.

# 1 901
Не мога да разбера защо хора, който не се интересуваха от случая на Поли и уж нямаше да пишат тук повече, сега влизат да наливат масло в огъня  Sick

Мила Аве, съпругът на Поли написа, че сметката от Шарите ще бъде готова едва когато изпишат Паола. Тя трябва да остане там за 6 седмици. От болницата са им казали, че ще изпратят сметката до българската здравна каса, но дали тази сума ще бъде покрита, не е ясно на никого. Ти би трябвало да знаеш това, но нали не четеш тук ... Но пък виж, не ти пречи да влизаш и всяваш смут  #Crazy Парите, събрани от нас за Поли и Паола, са безвъзмездно дарение от нас за тях! Струва ми се, че не е твоя работа да казваш на семейството какво да прави с тях, още повече, след като се "фръцна" от темата и си замина като ощипана госпожица, не мислиш ли?!

Хайде сега влез тук и прочети текста http://help-polly.info/index.php?lang=bg преди да "пляскаш" тъпи мнения!

# 1 902
Може ли поне в една тема да няма скандали? Явно не сме дорасли да помагаме, което е жалко. Със сигурност Поли се чувства признателна на всички помогнали. Какво искате да влиза час по час и да пише, колко памперса е сменила ли? Оставете хората на спокойствие. Винаги, когато се случва нещо тя пише. Не се притеснявайте за средствата които сте дарили. Поли няма да си строи ресторант с тях. Нали видяхте анекса към договора. Поли, бъдете щастливи. Hug

# 1 903
според мен  тази тема вече трябва да се заключи ..не може да продължава до безкрай и  да се джавкате като кучета тука.... а който иска да намери сведения как са Поли и децата и  ще намери начин да се осведоми...... извинете ме обаче прекалявате!и това с този постовете им да се слагат на първа страница е точно нарушаване на личното им пространство..само за да се задоволят всички
  лек и спорен ден!
  bouquet

# 1 904
Не смятам за редно темата да се заключва при положение, че толкова много хора са съпричастни, притесняват се и се интересуват как са Поли и Паола.

който иска да намери сведения как са Поли и децата и  ще намери начин да се осведоми...... извинете ме обаче прекалявате!и това с този постовете им да се слагат на първа страница е точно нарушаване на личното им пространство

Нееднократно се заяви, че новини в сайта няма да се публикуват и че който се интересува може да следи публикациите на Поли тук.
Относно линка към последните публикации - това не е изнасяне на лична кореспонденция, достъпен е за всеки. Добавих го за удобство след като изрично поисках съгласието на Делян и Поли.

Общи условия

Активация на акаунт