Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 491
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
# 496

Коя е мацката накрая на клипа (ББ разбира се)? http://vbox7.com/play:4b970ebe

Хубав ден Hug
..

Monda - голяма работа си Hug Ама сега да не скокнат всички, че не е ББ Embarassed Все пак е в бъдещето newsm78

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 14:50 от Chili

# 497
изтрий си мнението, а аз ще го редактирам моето с ББ...росто збравх

# 498
  • планетата Земя и по точно до морето

Днес е прекрасен празник ! Желая Вяра, Надежда, Любов на всички !

Монда, в коя серия Есмер разбира, че Айлин е Езел ? Предварително благодаря !

# 499
  • София
monda и аз искам да ти благодаря, че задоволяваш любопитството на по-нетърпеливите   bouquet
И като нетърпелива да те попитам какво ще стане по линия Али и сегашната му годеница? Не го написах с ББ, защото предполагам нищо не променя въпроса ми!

# 500
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Дайте линк с клипчето в което Есмер натупва Ендер, че и ние да с насладим на това щастие.

# 501
http://www.youtube.com/watch?v=kqpQnDjC1t8

Това е линка към клипчето , в което Ендер си получава заслуженото

# 502
Днес нали ще е 6-та серия?! Или бъркам броенето newsm78
Вчерашната (5-та) още я няма Crossing Arms

# 503

http://www.youtube.com/watch?v=kqpQnDjC1t8

Това е линка към клипчето , в което Ендер си получава заслуженото
Ох тия и двамата с фалшиви имена, единият Сунай( Rolling Eyes) другия Айлин как да се познаят, нещо взе да избива на латино Laughing

# 504
Всеки път, когато момченцето вика ЕЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ имам чувството, че крещи Козеееел.  Laughing Този филм не ми е много реалистичен, тези стрелби ми идват в повече.

# 505
Този филм не ми е много реалистичен, тези стрелби ми идват в повече.
и на мен  Rolling Eyes

# 506
  • София
Аз питах какво ще се случи с Али и Назлъ, но вече е ясно  Sad
Момичета, стрелбите не са лоши. Все пак това е вид сапунка, а не Рамбо  Mr. Green

Ох тия и двамата с фалшиви имена, единият Сунай( Rolling Eyes) другия Айлин как да се познаят, нещо взе да избива на латино Laughing
Нали Есмер каза, че никога не би сгрешил очите на Езел, защото нямало други такива очи... А вече няколко пъти ги вижда, ама явно е недоскиф  Mr. Green

# 507
  • СТАНДАРТНО.
Всеки път, когато момченцето вика ЕЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ имам чувството, че крещи Козеееел.  Laughing
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 508
Нали Есмер каза, че никога не би сгрешил очите на Езел, защото нямало други такива очи... А вече няколко пъти ги вижда, ама явно е недоскиф  Mr. Green

Ама той е сигурен, но това "Айлин" го спира. Все пак не му  върви на характера, да ходи и на всяка 2-ра мадама да се обяснява "тъй и тъй търся Езел, от едно време се знаем, да си случайно тя" Mr. Green Затова я следи , за да е сигурен човека, няма да се излага я, тоз поглед акто стомана не му тича да гледа тъпо Naughty

Ау актрисата която игра Назлъ, не я харесах още в Перлата. Добре се самоуби.

# 509
Е, то даже не е нужно да обяснява, че търси Езел. Просто може да се обърне уж неволно с името Езел към Айлин и да гледа какво ще стане. Според мен, реакцията и, ще е доста красноречива, но ако нещата се развиват както аз си ги режисирам и филма ще е свършил до 10-та серия.

Общи условия

Активация на акаунт