Изгубени години (Kaybolan yıllar) - турски сериал по Нова ТВ

• 97 495
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Записвам се в темата. Сериалът е доста обещаващ, хареса ми още от първия епизод. Мафиотът е невероятен сладур. Обаче главната актриса е  Sick

Забелязахте ли, че Назлъ - приятелката на Али е същата, която игра Дерин в "Перла"?

# 196
  • София
Колко серии е филма?

# 197
тази Бахар сигурно ще е родна сестра на Айлин  Thinking,ама верно не е кой знае какво  Wink

# 198
  • София
тази Бахар сигурно ще е родна сестра на Айлин  Thinking,ама верно не е кой знае какво  Wink
Да , но най-вероятно само по майчина линия.

# 199
Да , но най-вероятно само по майчина линия.
да от преди да се ожени за Биг боса  Mr. Green,а Есмер май по ми харесва от Али,а вчера беше обратното  newsm03

# 200
Кръстоносеца е върха. Heart Eyes

# 201
единствения сериал който ме заплени така от първата серия беше 1001 нощи,а сега и този  smile3521

# 202
  • София
Първата серия веднага ме грабна.
И май повечето тук сме кръстоноски  Mr. Green Wink

# 203
  • Атлантис, Галактика Пегас
Пак изпуснах началото... Ама, нищо...
За сега ще го гледам, да видя...  Mr. Green

# 204
май този ще е кратичък, бях чела че е 49 или 50 серии Peace

# 205
  • Бургас
Изгледах повторението и съм сигурна, че Роза е майката на Езел, иначе нямаше да реагира така на появата на кръста (вчера бях изпуснала този момент). Не ми се мисли как ще реагира Есмер, като установи липсата.
А забелязахте ли детето Есмер как забележително прилича на порасналия - брилянтен подбор на актьори - детето и възрастният са с един и същ поглед направо. Не бих казала същото за порасналата Езел обаче - повече и отива да изиграе второстепенна роля на някоя неудовлетворена злобарка. Но това е първото ми впечатление, сигурно по-нататък ще се разкрие чарът и.
Но определено Есмер блести. Какво ли означава името му  Thinking

# 206
bahar ne e dyshterq na roza,a samo na suleyman ot predishniq mu brak. Той се е развел с жена си заради Роза. Едната му дъщеря остава да живее при майка си. Роза знае, че е имала син, който е починал и сека си мисли, че това е Есмер. Филмът е най-добрия от всички, които дават и са давали домомента. Не съм гледала Геджето, де

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 14:51 от monda

# 207

Мургав  Wink

# 208

Мургав  Wink

Е,не може да му се отрече,че му отива  Joy Joy hahaha

# 209
А забелязахте ли детето Есмер как забележително прилича на порасналия - брилянтен подбор на актьори - детето и възрастният са с един и същ поглед направо. Не бих казала същото за порасналата Езел обаче - повече и отива да изиграе второстепенна роля на някоя неудовлетворена злобарка. Но това е първото ми впечатление, сигурно по-нататък ще се разкрие чарът и.
И на мен ми направи впечатление че детето и възрастния Есмер са много подобни, докато Али като дете го показват русо и бяло а като възрастен го играе наш Кенан Rolling Eyes
Не мисля че и главнатагероиня е кой знае каква красавица, можеха повече да се постараят продуцентите,мъжете сладури и до тях Езел стои като лелче. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт