M&S (Маркс енд Спенсър) вече с доставка до България!

• 90 869
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
И аз ще пусна още една обща поръчка в понеделник ако има желаещи да ми пишат на лс Peace

# 151
...а къде и кога се въвеждат тези кодове?

# 152
Където си въвеждаш данните от картата. По-надолу има и поленце за промоционален код.

На мен не ми поиска кодчето от обратната страна на картата ми? И при други сайтове ми се е случвало де, ама се учудих защо Rolling Eyes

# 153
Където си въвеждаш данните от картата. По-надолу има и поленце за промоционален код.

На мен не ми поиска кодчето от обратната страна на картата ми? И при други сайтове ми се е случвало де, ама се учудих защо Rolling Eyes
Т.е преди да си въвел данните от картата не можеш да разбереш дали ще ти приеме кода със сигурност  ooooh!?!

# 154
  • Бургас
Да, и аз като пусках преди поръчка не ми поиска трицифрения код... Но пак си изтеглиха парите и си получих поръчката.  Peace

# 155
Кодчето е валидно до 08,09, едно майче ми го каза  bouquet - WEBS2617 Peace
А откъде е взет кода?И не е персонален,така ли?Щеше да е супер ако го имахме за общата поръчка от миналата седмица..която м/у другото за три дни пристигна в София,но там си престоя още два и днес е изпратена към моя град Peace

# 156
Някой поръчвал ли е бели ученически ризи да ми каже как вървят като размер?

# 157
  • Петрич
е не може ли който е получил нещичко да го покаже пък ако даде някакви прибл.размери  bouquet

# 158
е не може ли който е получил нещичко да го покаже пък ако даде някакви прибл.размери  bouquet

Ще  покажа, като дойде - момчешки разери за 2 години. За сега чакам...
И на мен не ми поиска трицифрения код.
Не се хабете с код Freedelv за БД над 30 лири /изпратен на мейла ми след регистрацията/ - не става.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 21:54 от storm76

# 159
Mоля,някой да ми обясни правилата за пускане на общи поръчки!  Praynig

# 160
Някой ще пуска ли обща поръчка за Варна?
Ако искате мога да пусна аз. Дайте да се съберем 4-5. Назад в темата имаше, ама дали вече са пуснали. Засега виждам само Флаш. Пишете другите, ако искате.

# 161
При мен има места още в общата поръчка

# 162
  • Варна
Аз искам този комплект с надеждата, че размер 6-8 няма да са малки на моята 8 годишна.
very nice , пиши ми ако решиш да пуснеш поръчка.
desita1234 от кой град си?/извинявай, не знам.... после ще ги  изпратиш ли по пощата ако не си от Варна?

# 163
Милички, поръчах във сряда, в събота на статуса ми пишеше, че ще ми ги изпратят всеки момент, днес вече са ми ги пратили и са си изтеглили паричките. За сведение, платих с Виза Електрон на ДСК, в сайта пише че не става, но ето че при мне стана. От ДСК са ми казвали, че картата е международна и може да се плаща в сайтове, няма никакъв проблем, дори не ми иска кода за плащане, само номера на картата и датата на изтичане на валидността й.
Сега си чакам колетчето с нетърпение!
Сигурно ли е, че само с куриер идват пратките и няма да ходя до пощата? И ако да, то кой е куриера, защото аз съм по цял ден на работа и в нас няма кой да вземе пратката.

# 164
Някой поръчвал ли е бели ученически ризи да ми каже как вървят като размер?

Аз онзи ден ги получих ризките , отговарят си на размерите според възрастта
Ако някоя мама иска бяла ризка за 10 годишно имам една! От Варна съм!

Общи условия

Активация на акаунт