M&S (Маркс енд Спенсър) вече с доставка до България!

• 90 790
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Fitzgerald, моите впечатления от гръцките M&S са че цените не са много по-различни от тези в БГ. За пример мога да дам нещо тривиално бельо за деца.Както по-рано в темата писах две поредни години пазарувам от тази марка в Гърция.Комплект от 5 потничета е 9,90 евро, в БГ е 19,90 лв, но в сайта е 4-5 паунда.Тъй като собственици на тукашния магазин в Сити центъра са гърци, предполагам и цените са като гръцките и малко по-високи.

# 631
veka, твърде е възможно, не споря, тъй като наблюденията са ми от  преди около 3 години от посочените държави, а тогава паунда си беше много висок, а сега с падането му нещата са се променили драстично. И добре, че падна за да можем да пазаруваме насита от тези сайтове, че преди си беше скъпичко.

# 632
току що проверих, България Е в падащото меню за страна за доставка
имат фрии деливъри за интернационални доставки над 90 паунда

# 633
Ураааа  smile3501 smile3501 smile3501
Благодаря, втурвам се към сайта и напълнената си кошница!

# 634
  • Варна
Може би проблемът е в мен, но не я виждам БГ в падащото меню...? Confused

# 635
Не, не е проблемът в теб, и на мен не ми се изписва България!!!Току-що излизам от сайта Cry
mini_79, как така на теб ти излезе БГ?

# 636
  • Варна
Може би проблемът е в мен, но не я виждам БГ в падащото меню...? Confused
Дори вече и в таблицата с обясненията как да се попълни правилно адреса не виждам Бг, а преди я имаше...

# 637
Rolling Eyes ами при промяна на деливъри адреса ми го даде
не съм валидирала поръчка обаче, извинявам се за подвеждащата информация

# 638
Днес няколко пъти проверих-БГ все не излиза. Отдолу ми се изписва:''We currently cannot accept delivery instructions''
Дали не е защото променят фасадата на сайта....Ох, догадки, догадки, кога ли ще разберем истинската причина да ни махнат...

# 639
Преди малко от друг форум разбрах че Британските пощи са били в стачка. Дали това има нещо общо, щом M&S изписват,  че в момента не приемат инструкции за доставка... newsm78
Аз лично се чувствам кофти, те доставят до Камбоджа, Грузия и Виетнам и къде ли още не, пък нас ни махат!

# 640
Дано скоро оправят проблема,че и аз съм се наточила на толкова много неща,а пък идват и празници. Изключиха ни от доставките,а пък за да ни дразнят ни изпращат кодове за намаления.На мен днес ми изпратиха код за -20%,валиден до 26.10.Дано до тогава пак ни включат към доставките. CryНе ми се поръчва чрез посредник,да чакам 2-3 седмици и да ми взимат комисионна.

# 641
  • София
Днес няколко пъти проверих-БГ все не излиза. Отдолу ми се изписва:''We currently cannot accept delivery instructions''
Дали не е защото променят фасадата на сайта....Ох, догадки, догадки, кога ли ще разберем истинската причина да ни махнат...

това значи, че не можеш да им даваш някакви конкретни указания за доставката - например, доставете ми ги между 2 и 4 часа, ама в събота, и ги оставете на Пенка от долния етаж.

# 642
Дано скоро оправят проблема,че и аз съм се наточила на толкова много неща,а пък идват и празници. Изключиха ни от доставките,а пък за да ни дразнят ни изпращат кодове за намаления.На мен днес ми изпратиха код за -20%,валиден до 26.10.Дано до тогава пак ни включат към доставките. CryНе ми се поръчва чрез посредник,да чакам 2-3 седмици и да ми взимат комисионна.
Можеш да ги пращаш към някои от превозвачите- Емпреса, фирмата на Chocha. Тогава плащанията са минимални, остава обаче по-дългият срок на доставка, ама няма друг начин за сега.

# 643
Можеш да ги пращаш към някои от превозвачите- Емпреса, фирмата на Chocha. Тогава плащанията са минимални, остава обаче по-дългият срок на доставка, ама няма друг начин за сега.

Ще почакам още малко и после освен така ще направя.Все още имам надежда,че ще оправят проблема и пак ще си поръчваме наволя  и  до разорение.

# 644
установих си грешката, присъстваме в падащото меню за Билинг адреса, но не и за шипинг
още веднъж извинете

Общи условия

Активация на акаунт