МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 602
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ха здравейте и от мен ! Докато изчета всичко и тя темата ... ще свърши

Много е сладка Софито на първа страница - мнооого хубава идея да са си нашите бебета на нея.

Честито на всички, които са имали поводи напоследък и специално честито на Зеленкото за новата количка, и за трите прекрасни повода на Elwing

А днешните именици да са живи и здрави Simple Smile

... Ами скормно да се похваля, че и на мен снощи ми пя Мадона Wink  Е според мен няма друг, който може да направи такова шоу като нея.... С изключение на MJ - лека му пръст на човека. Но за мен това са най-големите шоумени. Тази жена едно, че донесе толкова радост и наслада на душата му, просто ми събра погледа - е просто концерта протече шеметно на толкова високи обороти, а тя не се спря. Както се шегувахме с приятелите, с които бяхме - все едно беше фитнес / аеробик инструктурка... а на всичкото отгоре и пееше, ама наистина. Отделно и всичките светлинни ефекти - сюрреализъм на моменти.... И не съм съгласна, че публиката не струвала... Е ние бяхме доста по-напред от дъното на националния Та днес цял ден ми е тананикащо...  
Иначе в началото ми беше малко стегнато за малката, как ще се гледат с таткото, но като го чух че са заспали и се успокоих... и след това концертът започна.....

Никитка - оглеждахме се за вас в паркчето привечерно, но явно сте били гастрольори Wink А ние пък посрещнахме любезно Кико и Мери и прекрасната Ангела в нашето паркче - дошли съвсем случайно за разнообразие. Та се поразходихме дружно. Тяхния тате направи и снимчици  Hug

Някой питаше за захранването с месо - ние хапваме вече пиле. Та по препоръка на педиатърка го направихме плавно с чисто пилешко, от което добавях към вече въведени зеленчукови пюренца (тиква, пащърнак и морков) постепенно по 2-4-5-6-7-8.... Но на самите месни пюренца - имам предвид чистите месни - пише да се дава половината смедно с половин зеленчуково  Peace

Иначе тази седмица и ние бяхме добри пешеходци, но аз явно пак съм влязла във форма  Blush

И последно да пожелая хубаво моренце на тези от вас, на които им предстои или вече сте там. Мами, ще съм благодарна да споделите някое хубаво хотелче на моренцето, което е пробвано и сте останали доволни с бебе. Имаме мерак към средата на септември и ние да отскочим да топнем краче

Хайде лека нощ

# 226
Сега да ви се оплача - побъркала съм се с тия пюрета - всичките хипермаркети наобиколихме за тия 2 дена тук в района - има по 2-3 вида зеленчукови, 2-3 вида плодови, другото месни (говоря за Хип, Нестле и Гербер), стелажите са пълни с Ганчев, Малечко. Семпер въобще няма. И аз като няма как да се придвижа на друго място (не шофирам, нямам кола) се чудя сега как да го измисля newsm78. анастасия22  вие от къде си пазарувате? Да питам младостките мами в Хит има ли избор, че се чудя дали до там да не се метнем (да измоля една приятелка да ме закара с кола)?

Има всичко, мисля само Сънвал не съм виждала.
Щом си се наканила в Младпст да идваш,на кръстовището преди хит и на ляво ,и на дясно като завиеш след 200м има по едно магазин4е с бебешки храни, в които има всякви марки и видове и едното е с много хубави цени.Ако те интересува,мога да ти ги обясня  къфе са, макар че са си баш на тротоара по улицата и ще ги видиш  Peace

# 227
Здравейте,

Елвинг честито ви християнче и първо зъбче.   bouquet

за чувалчетата- ние имаме 2бр. и спим с тях. Така мисля и да е зимата, но да я завивам и с одеалце. Нашите са тънички.
за пюретата- има много в Хита. Била и Кауфланд  също имат, но не от много марки.

Ние днес заминаваме за Казанлък, ще сме до четвъртък там. Преди от там си купувах пюрета и храна, че сравнение със София бяха доста евтини.

Хайде   bouquet

# 228
Привет,прибрахме се та да се обадя че съм жива..

Бяхме уикенда в Клисура(по-точно на няма и километър от града) на РД в Еко-комплекса и беше страхотно! Sunglasses А природа,природа..нагледаха ми се очите на зеленина.От пред Средна гора,обръщам се-Стара планина.Направо не ми се тръгваше..
Адриана слушка през цялото време и предимно спа на чист въздух в количката.Препоръчвам ви горещо този комплекс,състои се от 15 къщички с балконче отпред,вътре е прилично,с баня/wc и си мислех колко ще е хубаво да направим нац.среща именно там,но няма да стигнат къщичките за товкова семейства.. Rolling Eyes Нощувката е 20 лв/къща с 2 легла,и 30лв.ако е с клима и ТV. Party
Иначе в комплекса има кафене,барбекюта(открито и закрито),на разположение е огромна кухня с голям хладилник/фризер,печки всякакви,мивки,пералня,в кухнята има всичко от подправки до кафемашина. Simple Smile Хората си бяха доснесли меса,салати и всичко се прави в кухнята-имах усещането че съм си на вилата,все едно съм била там много пъти.Само ме е яд че каката пропусна,че на село и можеше да се забавлява на воля на замъка и люлките,ама нищо догодина тъкмо Ади ще е проходила-пускам ги двете на поляната и няма грижи(комплекса е затворен тип). Peace

Ето малко снимков мат'риал http://bodlivata.snimka.bg/mountain/eko-kompleks-klisura.416335

Комплекса има сайт,но още се разработва http://www.ecocomplex-klisura.hit.bg/

Да не пропусна да поздравя всички с поводи,  bouquet не съм чела само видях че Алекс на Елвинг има зъбче! Hug

# 229
Добро утро и от нас...

Elwing, честито християнче и зъбче!  bouquet

БОДЛИВКА, много приятно изглежда мястото на снимките. Peace

Спални чувалчета и ние имаме 2, едното е тъничко за лятото, а другото е малко по-плътно за пролетно-есенния сезон и аз съм много доволна. Peace

natsti, моля те да обясниш малко по-подробно за този детски магазин, че ми стана интересно. Може и ние да го посетим. Ако искаш пиши на лични да не спамим темата. Благодаря ти. Hug

TaniaR, благородно ти завидях за концерта... наистина такова шоу не е за изпускане. Дано имам шанс да я видя и аз "на живо" някога...

# 230
Добро утро Hug

natsti това кръстовище, за което говориш да не е там където завива 305? Аз съм учила в 39то (то е там в района) и що годе имам някакви спомени.

Бодливка много хубаво изглежда това място Peace

днес е гадно времето, ама пак ще се пробваме да излезнем, пък дано да не ни завали Rolling Eyes

# 231
  • София
Здравейте и от нас. Хубавото време по моите стандарти - приятно хладно, не повече от 25 градуса - тези дни си каза думата - Калин спи повече и по-спокойно през деня.

И сега да питам майките на вече навършилите 6 месеца момченца: как взехте урина за изследване? Втори опит правим с тези специални торбички-колектори - торбичката остава празна и всичко отива в памперса... Освен да го държим гол, докато не свърши нещо, и да се стараем да го "уловим" в съдче...  newsm78
Уж за момчетата било по-лесно, ама  Embarassed Embarassed Embarassed

Елвинг, честити ви една кофа поводи за празнуване  Hug

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 11:14 от зелено човече

# 232
Сега си получихме нещата от щатите, много са ни красиви. А Елия вече се влюби във водното конче. Такива спокойни звуци идсава.

Хайде ние тръгваме
  bouquet

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 11:43 от Elg

# 233
vily_st : в дружбенската БИЛЛА има Нестле, ХИПП, ОВКО и Ганчев. Няма особен избор. Ние май вече само от ХИТ - Младост ще пазаруваме, или от онези магазинчета, за които споменахте. (а къде са точно?) В ХИТ-а има Семпер, ХИПП, АМ-АМ, Ганчев, Гербер, Нестле, ОВКО, БЕБИВИТА и май друго не помня, ама е достатъчно като разнообразие.

В Дружбенския Кауфланд има БЕБИВИТА (май), ХИПП, ОВКО, Гербер, Ганчев и това са мисля...  newsm78 . Също няма голямо разнообразие. Не знам в детския магазин до вас - 217бл. май беше, дали няма да има нещо повече като пюрета.

И аз съм без кола и шоф. книжка и чакаме тати да ни кара дотам. Simple Smile

Ще пиша после, че излизам да пазарувам докато не е заваляло...

# 234
  • София - Рим и обратно
Elwing честити поводи за празнуване, да ти е живо и здраво християнчето, цял живот да са му бели и красиви зъбите  Hug   bouquet

Да ви се оплача, от 3 дни се опитвам да кача снимки за колажа, направих няколко, за да се избере подходяща. Обаче не мога да ги кача. В София нямах никакви проблеми, качвах ги за секунди, а сега се тътрят до 3 % най-много и ми дава грешка  Sad . Ако някой някога му останат 10 мин свободни и има желание, ще му пратя 2-3 снимки да ги качи, ако не...здраве да е  Tired

Ние отиваме да се поразходим в градината, докато не е напекло още по-яко.
  bouquet

# 235
Ние май сме болни....  Sad цяла нощ нослето на Радослав хърка, има и кашлица.След малко ще ходим до педиатърката, дано не е нещо сериозно. Praynig Ваксината ще ни се размине най-вероятно. Tired
Зелено човече, аз изпишках Радо на повивалника, беше гол до кръстта а за целта използвах едно малко бурканче на Хипп. Peace

# 236
 Hug
наистина прекрастно време днес  Simple Smile
Зеленко и мен този проблем ме интересува,сега на 9 ще даваме урина,а нещо по-специално има ли-на гладно за изследванията,стерилна ли трябва да бъде  newsm78,тия дни трябва да ида да питам педи,че миналия път нищо не каза  Rolling Eyes
Ох,аз снимки за колажа не знам кога ще направя  ooooh!,мойто ''лайненце'' е вечно криво  Tired,освен да има един ревльо за цвят на ухилените бебоци  Laughing
Нинче,добра идея  Peace,дано не е болен,а да е от зъбките  Praynig Praynig Praynig

# 237
Ох,аз снимки за колажа не знам кога ще направя  ooooh!,мойто ''лайненце'' е вечно криво  Tired,освен да има един ревльо за цвят на ухилените бебоци  Laughing
Joy и аз това си мислех да направя  hahaha Борис от събота е толкова кисел, че няма на къде  ooooh! Той че си е бил киселяк винаги - факт, ама сега вече не се търпи. Иска само на ръце, яде, докато спи, иначе нищо не иска и да близне, а така хубаво си папаше пюретата  Whistling Сега само мрън-мрън мрън...
Нинче, дано не е сериозно  Peace

# 238
Мерси за насоките за пюретата.
Исках да питам, може и отговори на лични, за да не спамим темата. От плодовите пюрета до сега съм въвела сливи, круша, ябълка и банан, в тази последователност. Сега се чудя с какво да продължим. Търсих някаква таблица за въвеждането на храните, но нещо не можах да се оправя. Ще съм много благодарна за помощта Hug

Нинче, дано да не е болен Радо Praynig

# 239
'Кафе с мед' , може да пратиш снимки на мен - скайпа ми е notyst - аз ще ги кача. Hug

Нинчето, дано не е нищо сериозно с Ради и да се оправи бързо. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт