Много е сладка Софито на първа страница - мнооого хубава идея да са си нашите бебета на нея.
Честито на всички, които са имали поводи напоследък и специално честито на Зеленкото за новата количка, и за трите прекрасни повода на Elwing
А днешните именици да са живи и здрави

... Ами скормно да се похваля, че и на мен снощи ми пя Мадона

Иначе в началото ми беше малко стегнато за малката, как ще се гледат с таткото, но като го чух че са заспали и се успокоих... и след това концертът започна.....
Никитка - оглеждахме се за вас в паркчето привечерно, но явно сте били гастрольори

Някой питаше за захранването с месо - ние хапваме вече пиле. Та по препоръка на педиатърка го направихме плавно с чисто пилешко, от което добавях към вече въведени зеленчукови пюренца (тиква, пащърнак и морков) постепенно по 2-4-5-6-7-8.... Но на самите месни пюренца - имам предвид чистите месни - пише да се дава половината смедно с половин зеленчуково

Иначе тази седмица и ние бяхме добри пешеходци, но аз явно пак съм влязла във форма

И последно да пожелая хубаво моренце на тези от вас, на които им предстои или вече сте там. Мами, ще съм благодарна да споделите някое хубаво хотелче на моренцето, което е пробвано и сте останали доволни с бебе. Имаме мерак към средата на септември и ние да отскочим да топнем краче
Хайде лека нощ