МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 608
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Глафира, Фрош не са някакви ултра специални препарати, със сигурност си ги виждала навсякъде, където пазаруваш - имат зелена жабка на етикета. Аз лично ги ползвам, защото са страшно хубави и никак скъпи (не съм виждала нещо, което да им струва повече от 4 лв, с изключение на перилните). И освен това са много еко и щадящи.
За нещо такова можеш да се оглеждаш -

Искам да се оплача Sad До сега си мислех, че синът ми не е пристрастен към майка си и по-скоро към сукането, ама явно съм грешала. По принцип нали нощем като се събуди успявам да го приспя наново, за да стане по-приличен час за кърмене, но напоследък ми е много трудно, все към около 4, буди се направо ама съвсем събуден, та ни биби, води, обръщания не помагат. При гушкане почва да си търси. Дадох го на баща му снощи да го приспи, че той има магически свойства, така, както той го унася при мен не става, защото все си търси. Голям рев беше, в крайна сметка успя да го унесе, заспа и след 10 минути пак се събуди и пак сука в крайна сметка. И така всяка сутрин като суче в 4, после почти на всеки час само така успявам да го приспя. И то не просто се буди, ами и си реве. И сега не знам от глад ли е, от навик ли newsm78 Вечер пък обратното - започна нещо да не ми достига млякото Sad, колкото суче суче, но не е достатъчно да си заспи на момента, но пък е доволен, оставям го в леглото и си се унася. Да му имам периодите.

# 196
Добро утро  Hug
Честит имен ден на малки и големи
  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на всички с поводи!
Борис от вчера е АД. Мрънка постоянно, не иска да яде, трудно заспива. Абе то бива, бива магарии, ама вчера здравето ни взе  ooooh! От зъбите ще да е, ама хайде да минава, нали вече 2 избиха...Като бобърче е  Mr. Green
Днес нещо облачно от сутринта и няма и разходка и хептен ще ни скъса нервите. Сега гледам малко проблясва слънце, та дано се пооправи и излезнем следобяд, че поне навън да се загледа и помълчи Peace
А нали нямаме и топла вода, та съвсем се върнахме в каменната ера  Whistling кофите, бързовара...Сега мъж ми се занесе по магазините да търси някакви проточни бойлери за баня, та да закърпим положението, че топла вода няма да има 1 месец в целия град  #Cussing out Е, оплаках ви се  Mr. Green

# 197
Глафира, честито ви християнче   bouquet
Честит имен ден на всички малки и големи именници! Да си носят с гордост името  Hug
Зеленко, количката ви е супер ! Много по-готина ми се вижда от Ариата. Странно, че не съм я забелязала преди.
jivotinche, завиждам ти за концерта, но това лято ще пропусна такъв род забавления... Sad Много исках да видя Мадона, но не ме огря...
И мен така.
Вчера ходихме в Токуда на безплатните прегледи. Беше доста набързо според мен. А относно захранването там лекарката е по съвсем различна схема от нашето педи. Каза ми, че преди месните пюрета, (които педи каза да почвам) трябва да въведа безглутенова каша и жълтък. А глутена чак в 10 месец.
Следобед може би, ще отскочим до вилата да се изкъпем на бойлер. Цвети и на моя мъж му хрумна за проточен бойлер, та после ще кажеш как е.

# 198
  • София
Добър ден девойки  Hug
Честити именни дни, месечинки и годишнини   bouquet
Днес родителите ми имат повод да почерпят, 28 години от сватбата Simple Smile Довечера, като се приберат от провинцията, ги чака кафе машина, подарък от мен и сестра ми  Gift
Nagaina, Вики ми прави същите номера-събужда се към 4-4.30, заспива само след като посуче, а вечер след баня и папкане отваря едни те такива очи Shocked и минимум час ни трябва да се приспим  ooooh!
След толкова хвалби и реклами, реших и аз да го пробвам този Frosch. Вчера го взех 4 и нещо струваше, от Била, днес ще го пробвам  newsm79  clean Имам и да  1ironing а как не обичам  Tired
зелено човече, като напълня кошчето за багаж, торбите с пазар ги закачам, на мястото на поставката за напитки, при мен има от двете страни. Та ако има нужда, има къде Simple Smile Относно болките в ръцете, незнам точно какъв ти е случая, но позната си реши проблема с Дехидрокортизон, мисля че се казваше. Проучи нещата, нямам идея дали може да се комбинира с кърмене  Thinking

# 199
Здравейте!Айде по една пържолка за първия имен ден и на моето диваче! Grinning

Честито и на другите ни именничета!Да са живи и здрави! Hug

# 200
  • София
Пфуу, изложих се.  Embarassed В клюкарника пише, че "и бебетата знаят, че Мадона не пее на бис. Никога!". Ще се карам на звяра - защо не ме е предупредил, нали е бебе - трябва и той да е знаел  Mr. Green
Така е то. Веднъж и аз ще отида неподготвена на концерт и ще се изложа  Blush

Честит имен ден на всички именници днес!   bouquet

# 201
  • София
Всички ли бебета се захранват вече? Нали не сме единствените само на кърма?  Embarassed
Не сте, не сте!  Peace
Честито на всички именници днес - да са ви живи и здрави!
Зеленко, честита количка, дано ти е удобна!
Сватбата ни беше супер, яко танци.... Стела е слушкала мама, е само имала малко резерви към това да си пие кърмата от шише, но накрая стиснала очи, да не гледа и го изпила...  Joy мама много смешно ми го обясни...
хубав ден на всички, аз тези дни яко бачкам, че да не се налага да си нося работа и на морето!

# 202
Честито на всички празнуващи днес!  bouquet baloni

Имам въпросче към майките Дюканки. Позволено ли е кафето? Embarassed Знам, че което не е посочено като позволено е забранено, но в саутбийч можеше.
Аз отсега събирам чинно инфо, да съм наясно по-натък. Мерси предварително за отговорите. Peace

# 203
Честито на всички празнуващи днес!  bouquet baloni

Имам въпросче към майките Дюканки. Позволено ли е кафето?
Може, но без захар.Използвай подсладител. Peace

# 204
Здравейте и от нас Hug

Честит имен ден на празнуващите!!! Със здраве да си носят името и малки и големи!!!
[/color][/b][/i]

Глафира- Честито ти християнче!!!
Ще кажеш ли какво става с онази мама  newsm78

Днес мама ни беше на гости за малко. И при нас е кофти времето, ама ние си лежим в леглото и се забавляваме.

Хайде   bouquet

# 205
Сега се върнахме от срещата - бяхме само със Зеленкото и Калинчо, но пък беше много приятно. Лек подухващ ветрец и приятно слънчице между облаците...

Количката на живо изглежда супер. Пипнах я и действително е много маневрена и лека.. Страшно ми хареса, май и ние в чужбинско ще избираме между нея и Бъгстера. Peace

# 206
Привет и от нас Hug

Да се отчетем и ние - вече сме 7500гр. и 72см, големия ми мъж Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Биха ни и третата хепатитна ваксина и за сега няма проблеми (пу-пу-пу) Peace
С храненето вече сме доста напред с материала - въведох жълтъка, по 1/4 през ден с зеленчуковото пюре, след обяд хапваме каша от ориз и царевица и от днес въведох пилешкото Peace. Нооо все още не сме заместили хранене, давам по 100-120мл от пюрето и кашата и го слагам на гърдата да си доцока Peace. Абе с няколко думи все още само се запознаваме с твърдата храна, решила съм да въведа всички меса - пуешко, телешко, заешко и тогава да заместя обедното и да редувам вече единия ден месно, на следващия зеленчуково с 1/4 яйце Peace.
Коко вече седи почти самостоятелно и прави опити да е конкуренция на Илииката hahaha. Стува ми се, че максимум до месец-два ще пролази ама ще видим:peace:

bouquet

# 207
Ееехххооооо,здравейте мамчета и бебчовци!

Честито на всички именници,рожденници,християнчета,месечинковци,сватбари,годежари и т.н......ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!

Ние сме си добре, Илия много слушка.Днес бяхме на пита на едно бебче със свекито и си искарахме супер.Имаше три деца на около 5години,които вдигаха врява за 30 #Crazy.Мани- мани като се сетя,че и нас това ни чакааа... newsm78
Иначе и ние още не сме заменили цяло хранене винаги преди пюрето или кашата си цоква по 30-40мл.млякце,ама аз не бързам,когато стане тогава Wink
kris4e и ние с моята сестра сме подготвили кафемашина за подарък на майка ни по повод юбилея и/става на 50години/  другата седмица Joy

Ох,а на концерта на Мадона как исках и ние да идем,ама моя мъж с неговата работа направооо Twisted Evil

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 16:22 от nani_v

# 208
Честит имен ден на всички празуващи,само хубави неща ви желая
Алекс-мама, и на твойто мишленце честито,пожелавам ти скоро да стане най-послушното дете на света  Hug

Аз пък Мадона не я харесвам  Naughty,песните й мога да слушам,ама без да я гледам,не знам,но ми е отвратителна тая жена  Rolling Eyes

# 209
Здравейте и от нас
Включвам се само да разпиша присъствие,ние имаме проблем със захранването,тъкмо почнем и хоп,появят ни се колики и трябва да спрем за няколко дни да отшумят .Утре сме на консултация та ще разискваме с педи нашия случай,аз разбирасе не бързам,но ми се иска да го направя много щадящо за стомахчето на бобчо.С яна не съм имала никакви проблеми и сега ми е малко напрегнато,но да се надяваме че е просто период който ще отмине. Praynig

Зеленко,да ви е честита количката,аз също си бях харесала същия модел,но за сега мъжът ми успя да ме разубеди с мотива, че идва зима ,кал и сняг,а за тогава си трябва стабилна количка ,маневрена и топла,та евентуално на протет пак ще разглеждам за колички.

хубав ден от нас,ние отиваме в метро да си копувам хлебопекарна и памперси.

Общи условия

Активация на акаунт