МАРТенското бебче малко - хапва си пюре и каша сладко!

• 10 601
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте!
Честито на всички именници! Здраве и късмет да им носи името!
Честити месечинки на бебоците!
Честити кръщенета, зъбчета и други празници на всички от изминалите няколко дни!
Ние вече сме на половината от нашето роднино- приятелско турне- демек в Казанлък сме. Мария е добре тук, но на предишната спирка- толкова народ й се извъртя, че не знам как издържа.
Днес пак ще я водим на "сгляда"- при моите баби...
Концерта на Мадона и на мен много ми хареса  Crazy Страшна е - счупи се да скача, да се чекне...А какво излъчване имаше- някаква много добра и слънчева изглежда, а като се усмихне - направо искри! аз още не мога да асимилирам всичко, което видях, че нали на следващата сутрин тръгнахме рано, рано....Ще си припомням през Ю Тюба.

Какво стана с морската среща от вчера- никой не се е разписал да каже.

Хубав ден на всички, болните да оздравяват бързо и леко!

Тони- а биберон не иска ли? Пробвай я, ако скоро не си...

# 271
Честито на Симонките, да са живи и здрави!
Тони, а в леглото си не спи ли? Дариян, ако спи до мен може и цяла нощ да си цока, просто поразвърти ли се, ме помирисва и зяпа. Затова колкото и да ми се спи, каквото суче суче и после го местя като заспи в леглото, защото, ако предам фронта преди него и си правим такива постоянни сукалки. Пак се буди, но определено не е така постоянно, както ако ми е в леглото. Честно казано, аз дето не съм привърженик да се отделя детето като малко, поне за експеримента бих пробвала да спи в друга стая (ако имахме), защото съм сигурна, че ще спи по-спокойно.

Окич, биберон не помага, поне при нас, сърди се. Някой път го унася, но ако лежи до мен, абсурд да го засмуче.

# 272
Честит имен ден на всички именници!  bouquet

# 273
Влизам да почерпя! Party Party Party
Имам си племенник! Grinning Роди се тази сутрин в 7.45-3.300кг и 50 см. Да ни е жив и здрав,припомних си вълненията около раждането на Алекс...Тази нощ в 12.30 пътувахме към родилното,само че аз бях само за подкрепа този път! Laughing
А за името дето толкова се притеснява сестра ми,то май с него си дойде детето,нали е Симеоновден. Grinning Почерпете се за здравето на малкия ревльо!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ НИ МАРТЕНСКИ ИМЕННИЦИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ! Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 10:39 от АлЕкС-мама

# 274
Честит имен ден на всички празнуващи! Да са живи и здрави и много да слушкат - и малките, и големите! Simple Smile

Болните да оздравяват по-бързо!   bouquet

Аз за бънджито да се изкажа: скоро имаше коментари от ортопеди кога може и кога не, обаче са на толкова различни мнения, че направо не знам..  newsm78 Нашия си скача така, все едно е в бънджи гащи. Както си е изправен на крачета в/у моите, сам се дупи, свива крачетата в колената, свива и ръцете в лактите и се изстрелва! Просто нямам думи. Като направим 6м ще ходим на ортопед и непременно ще го питам кога може, че останах без кръст да го "подскачам" така.. Така, че в края на месеца ще дам "компетентно мнение" на специалист.

Хубав ден на всички! Днес е толкова прохладно. Суперрр!  Mr. Green

Алекс - честито ви "животинче" Simple Smile Да е жив и здрав и мноого да слуша майка си! А на нея много бързо възстановяване пожелавам и търпение от сега нататък! Само хубави моменти да имат с малкото съкровище!  Peace

# 275
oki4, с биберона още повече се разбужда. Пробвам я на 3-4 нощи веднъж - е, няма такъв рев. После едва я успокоявам да заспи...
Весело ви пътуване на вас.

Nagaina, тя си спи в кревата до към 2:30-3 ч. до тогава се буди може би 2 пъти, но с обръщане и леко поцокване се унася пак и аз пак я слагам там, но вече към 3 часа съм така заспала, че директно я взимам при нас и ето го резултата. Недоспала съм, а и тази нощ беше върха. Sad Знаеш ли... не съм се замислила, може би отделянето в друга стая е вариант...а и имаме свободна стая и в апартамента и на къщата в Банкя. Ще взема да пробвам...далеч съм от мисълта, че веднага ще започне да спи там сама...но поне ще опитам. Тъкмо ще пробваме с преносимото легло - в него май спи по-добре, отколкото в постоянното... newsm78

АлЕкС-мама, честит ти племенник!   bouquet

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 11:40 от Tony_st

# 276
АлЕкС-мама Честит ти племенник,вярно с името си е дошъл. Wink
Да расте здрав,послушен и да е голям късметлия!
Hug

# 277
Здравейте.
За пореден път успяхте да ме разчуствате с подкрепата и позитивизма си. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ !

ЧЕСТИТО НА ВСИКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС.

Иво днес е мно0го по добре. След верашния прием на АБ кашлицата му драстично намаля. Снощи поти не кашля а тази сутрин започна и да кърти храчки дано така да продалжава  Praynig Тази сутрин имаше пак малко Т ама като му сложих студена кърпа на челото веднага я свали без да давам лекарства.

За Несебърската среща незнам как е преминала по очевидни причини, но се надявам поне Мечо Пух скоро да ми пише на лични за нова.

ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК НА АлЕкС-мама. ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ! Ще видиш как племенниците са ти толкова скъпи колкото твоите собствени деца.

ВЕСЕЛИНА С П благодаря ти за линковете за сакчетата. Вече си обзаведох момченцата. Взех ето тези http://www.kasidabg.com/gabol-products_id-11574.html и http://www.kasidabg.com/gabol-products_id-11591.html само че ги взех от магазин в Бургас за по 25 лв newsm78 както и да е. Много съм доволна от покупката.

# 278
  • Стара Загора
Алекс мама честит ти племенник. Само не разбрах как се казва. С името си ли е дошъл?  Wink
Момичета от днес вече има "Р" в месеците, което хич не е добре. 8 месеца "р" ни чака, с две думи - студ  #Cussing out

# 279
Алекс-мама,честито ви племенник  smile3525.Да ви е жив  и здрав и само да ви радва
Честит имен ден на всички  Hug
Аз вече нямам търпение ,на 17 заминаваме,толкова съм щастлива  Crazy Flutter,остава да минат изследванията без проблем и  newsm52 заминаваме  newsm44

# 280
Алекс-мама, да ти е жив и здрав племенника!!!  bouquet
тоз емотикон ме накефи.. hahaha

# 281
Алекс-мама, да ти е жив и здрав племенника!!!  bouquet
тоз емотикон ме накефи.. hahaha

Joy търсих самолет,ама и въртолет става  Mr. Green

# 282
Благодаря ви на всички за пожеланията за другия мъж вкъщи!(нали са сами,татито е в Германия,та ще е весело у дома! Laughing Алекс,новородения дечко (дано не е ревливко като моя,чееее Whistling) и Вики-племенницата ми т.е. каката.Тя е на 2г. Детската градина ряпа да яде. Mr. Green Като мине някой покрай нас и все ни базикат,че пълно с деца.Алекс на ръце из двора,малката на люлката,сега вече... Laughing
Ама няма лошо,пълнят къщата. Heart Eyes
А за името последно май все пак ще си се казва на татито-Стефан.То токова свикнахме така да му казваме,че кофти иде друго да е името и така са решили. Simple Smile
Така стана и с мойто чАдо.Алекс,Алекс и накрая като се роди на Тодоров ден,грях ми на душата,ама Алекс си остана. Rolling Eyes
kikoikris,мина времето, малко остана. Flutter Нали ти казвах аз. Mr. Green Hug
Благодаря ви отново за вниманието! Hug Hug Hug

# 283
Честит имен ден на всички именници и именнички  Laughing специално на Симонка на слънцето  Grinning

Честит ти племенник Алекс мама,да Ви е жив и здрав.

Ние се върнахме одеве от консултация.Биха ни 3-тата хипатитна ваксина.Само каза "аууу' и край това беше.И то не като забиха иглата ,а след това.Явно самата ваксина боли като се разнесе.
На килограми е 7.800 кг. и 70 см височина. (кантарите и см-те дават разлика на всякъде.Преди 15 дена беше 7.720 и 68см на друго място мерен и теглен)

Много е хубава тази гимнастика КаЯна и аз искам нещо подобно да купим.Само не разбрах на коя марка е ?

ПС- ееей как ми се препи Бейлис като видях картинкатааааааааа

# 284
Привет и от нас Hug

Момичета, подкрепете ни отново Hug

http://www.estestveno.com/node/528

Благодаря Ви, а пък ще почерпя на следащата среща Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт