Честито на всички именници! Здраве и късмет да им носи името!
Честити месечинки на бебоците!
Честити кръщенета, зъбчета и други празници на всички от изминалите няколко дни!
Ние вече сме на половината от нашето роднино- приятелско турне- демек в Казанлък сме. Мария е добре тук, но на предишната спирка- толкова народ й се извъртя, че не знам как издържа.
Днес пак ще я водим на "сгляда"- при моите баби...
Концерта на Мадона и на мен много ми хареса
Страшна е - счупи се да скача, да се чекне...А какво излъчване имаше- някаква много добра и слънчева изглежда, а като се усмихне - направо искри! аз още не мога да асимилирам всичко, което видях, че нали на следващата сутрин тръгнахме рано, рано....Ще си припомням през Ю Тюба.Какво стана с морската среща от вчера- никой не се е разписал да каже.
Хубав ден на всички, болните да оздравяват бързо и леко!
Тони- а биберон не иска ли? Пробвай я, ако скоро не си...
Роди се тази сутрин в 7.45-3.300кг и 50 см.

Нашия си скача така, все едно е в бънджи гащи. Както си е изправен на крачета в/у моите, сам се дупи, свива крачетата в колената, свива и ръцете в лактите и се изстрелва! Просто нямам думи. Като направим 6м ще ходим на ортопед и непременно ще го питам кога може, че останах без кръст да го "подскачам" така.. Така, че в края на месеца ще дам "компетентно мнение" на специалист.
Знаеш ли... не съм се замислила, може би отделянето в друга стая е вариант...а и имаме свободна стая и в апартамента и на къщата в Банкя. Ще взема да пробвам...далеч съм от мисълта, че веднага ще започне да спи там сама...но поне ще опитам. Тъкмо ще пробваме с преносимото легло - в него май спи по-добре, отколкото в постоянното...
Тази сутрин имаше пак малко Т ама като му сложих студена кърпа на челото веднага я свали без да давам лекарства.
.Да ви е жив и здрав и само да ви радва
,остава да минат изследванията без проблем и
заминаваме

търсих самолет,ама и въртолет става
) и Вики-племенницата ми т.е. каката.Тя е на 2г. Детската градина ряпа да яде.