Течни препарати (гелове) за пране 2

• 129 685
  • 783
  •   1
Отговори
# 180
Desiniko, не знам къде би могла да ги намериш във Варна, но ще пишат и момичета оттам и ще те ориентират...Само бих искала да те успокоя, че и в София са няколко само магазинчета и не за всички са близо и на удобно място...ала чистотата изисква жертви  Grinning А по големите супермаркети със сигурност не ги търси, защото ги няма....за съжаление внасят други перилни препарати, от които лично аз отдавна съм се отказала.

# 181
  • плевен
Здравейте момичета.
Искам да ви попитам някоя от вас купувала ли си е италиански прахове-Soft,Lanza,= и какво ви е мнението за тях. До нас има едно магазинче за такива прахове и се чудя дали да ги пробвам.

# 182
Някой пробвал ли е течни Тео бебе и Савекс, че ми е любопитно как перат?

# 183
vesi@,
не четеш ли темата? На предната страница сме коментирали Ланца.
Ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423680.msg12543678#msg12543678
Ако не ти се връща - ще спомена лично мнение - не е нещо особено, Софт пък съвсем.
Трябва да е сравнително евтин /около 8-9 лева за 20 перални/, за да си заслужава пробата.
Друго важно - внимавай с цветните дрехи, ако не е написано категорично "Колор", пери само бяло.
Успех!

# 184
  • плевен
Дедо, много ти благодаря и се извинявам,но съм пропуснала този коментар.

# 185
хайде, Laughing де
чак за извинение не е!
Аз имам стотици постове вече за пустите препарати.
Ако съм нормален потребител /ССФ/, бих прескачал задължително, видя ли Дедо Joy досадника, с нравоучителния тон

# 186
  • плевен
Аааа чета ти постовете когато мога и си ми много от полза. Благодарности от мен. newsm51

# 187
  • Плевен
За сега съм доволна от Персил течен за бяло и цветно - от метро или Билла ги купувам. Много ми харесва миризмата на един италиански омекотител - миришe на скъп парфюм - FELCE AZZURRA.
Веси, в кой магазин си видяла италианските прахове?

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 22:59 от valка

# 188
Valka, присъединявам се към теб относно Felce azzurra  Hug Момичета, страхотен омекотител с дълготрайна миризма, наистина. Ползвам от няколко години душ гел и тоалетно мляко на същата марка(има ги във веригата аптеки Римедиум) и тъй като останах доволна именно от аромата и дълготрайността му....един ден в мъничко магазинче за препарати видях омекотител 1л концентрат..веднаг си купих, за да пробвам....И отново ще напиша....повече никога не го внесоха и не можах да закупя оттам..за което съжалявам...Фирмата производител е Paglieri (Пальиери, пиша "ь" защото "Gli" е много меко "л")...през 1876г. в едно мъничко градче Алксандрия в областта на Пиемонте, Лудовико Пальери наследява малко магазинче за парфюми от своя баща....така започва историята на тази фирма..отначало те произвеждат парфюми, избелващи кремове, пудри...
Ето течен перилен препарат от 3 л...не се намира на нашия пазар

А това е омекотителят, за който говорим

Освен от литър има опаковка от 3 л ми казаха ..концентрат отново и е около 14 лева. След като останах доволна потърсих мнения на италианските домакини в един техен форум, в който обсъждат различни продукти..та и тяхно мнение е че ароматът се запазва поне 5-6 дни..и по този начин ухае гардеробът, като няма нужда от някакви ароматизатори.
Разказах ви, дано ви е било интересно...ако попаднете на него, опирайте ако искате..Аз съжалявам, че трудно се намира, а перилните препарати изобщо не се внасят.
Забравих да кажа...Felce azzurra означава синя папрат...това е рядък вид папрат...продуктите са с извлек от тази синя папрат..

# 189
И пропуснах...Дедо, уважавам много хората, които се самоиронизират...но, повярвай ми, не го прави...в тази тема си полезен и нужен с твоите постове. С удоволствие чета това, което пишеш. Информацията е най-скъпото нещо на света, а тук във форума я имаме и то неограничена..така че   bouquet

# 190
Преди перяхме смао с прах Ариел, но откакто сменихме пералнята реших да минем на течен препарат за пране. Ползваме синият Персил (за цветни дрехи). Доволни сме.

# 191
Illina,
благодаря за милите думи! И ти помагаш с "италианската" информация много.
Сподели, имаш ли впечатления от италианския Даш. Аз познавам немския, а знам, че в Италия е различен.

# 192
Дедо, и аз като всички вас искрено се надявам, че онова което споделям от личен опит, би било полезно някому. От самото начало познавам този чудесен форум, но по-често чета отколкото пиша, имам своите съображения. Когато видях препарата Weiber Riese на един стилаж, реших да проуча преди да закупя, именно така попаднах на тази прекрасна и полезна тема...изчетох прилежно всичко  Simple Smile
Относно Даш...Не съм ползвала течния прпарат, а праха с омекотител и се притеснявам тъй като темата е за течните препарати. Единственото, което ще си позволя да кажа, че страшно ми хареса...пере чудесно, аромат - великолепен и траен. Сравнение не мога да направя с немския продукт.
Ако позволите ще добавя за омекотителите нещо. Много харесвам Coccolino (в превод Глезанчо  Grinning). В момента имам италианско производство, тубичка от 2 л, но също и немското- 1л концентрат
Ето италианското такова

Разлика не откривам, т.е. не мога да кажа, че немският вариант е по-добър..и двата са много много хубави...Харесва ми това, че омекотяват и ароматът е деликатен..да, дълготраен, но ненатрапчив. Само, че немският е концентрат и внимавам с количеството. На българския пазар ни предлагат твърде ограничен асортимент. Докато на италианския...ох, изкушението е голямо. Показаният по-горе е Портокалова експлозия, имат Coccolino Sensitive( прекрасен за бебета и хора с чувствителна кожа)...предлагат и Coccolino Vaporesse, което е за добавяне към ютия..ето го

Надявам се да бях полезна  Hug

# 193
Някой дали знае къде в Бургас мога да намеря от тези немски препарати?Тук общо взето май не съм виждала нещо по-различно от Ариел, Персил и т.н....

# 194
днес си  взех Ланца  2.500 литра за 10.70 за 25 пранета дали е добър незнам ще дам мнение след време но според мене е добра цената  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт