Течни препарати (гелове) за пране 2

• 132 294
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
guess who e права, има такива съставки.
В качествените прахове се вижда ефектът им. В тези по нашите супери също има, но вече колко са и дали действат е друг въпрос.
От огрмоно значение е и качеството на текстила. Като си знаем хала, че все търсим евтиното, няма какво да се сърдим, че нещо е пуснало.
А сортирането е много важно, не само по цветове, но и по други признаци.
И използването на цветоулавящи кърпички, и торбички, и...а бе, това е друга тема.
Оффф аз не съм казвала, че няма такива съставки казах това , което и ти написала от втория ред нататък - СЪЩОТО! Четете по - внимателно, без да ме репликирате после. Който иска да си разчита на съставки, като си окипазите дреха за 3-цифрена сума веднъж и ще се замислите после преди да перете  дали да разчитате на полимери др. съставки.

# 466
Оффф аз не съм казвала, че няма такива съставки казах това , което и ти написала от втория ред нататък - СЪЩОТО! Четете по - внимателно, без да ме репликирате после. Който иска да си разчита на съставки, като си окипазите дреха за 3-цифрена сума веднъж и ще се замислите после преди да перете  дали да разчитате на полимери др. съставки.

Нали се сещаш, че не ти определяш дали да те репликираме, или не.
Много ясно, че дори в една такава елементарна дейност като прането трябва да се влага малко мисъл. Но използването на подходящия продукт ни предпазва от гафове и поддържа дрехите.

# 467
Да ви се оплача: купих си течния бебешки Домал...ами не пере и това е! Sick
Пере, моето момче много се мърля, досега не ми е оставял петънце дори Rolling Eyes.
Моля те, като пробваш течното Тео сподели, макар че и според мен е на безумна цена Twisted Evil.

# 468
  • Стара Загора
Persila бил с бебе нарисувано.
Ариела е 21 лв, голяма туба, немски уж. . Аз пратих брат ми на разузнаване, че не ми е удобно там спирането. Това е по негови обяснения. От магазина в складовете на 26лв го вземах единият път гръцки беше.
Аз за нас скоро препарати няма да купувам, защото имам, но за този бебешки Персил, май ще се разкарам до там.

В складовете са заредили доста неща  Ариел прах за цветно 48 лв за 100 пранета ( в картонена кутия), Тайд течен в много интересна туба на ивици Simple Smile Омо течен малко шишенце и много други.

# 469
Таня, според мен не са немски.
На немските персили няма бебе, ариела не е в големи туби/за 21 лева/.

# 470
  • Стара Загора
Може  и да не са немски, Ариела ексел гел на 14лв, го продавали.

# 471
  • Gone with the wind
Таня, според мен не са немски.
На немските персили няма бебе, ариела не е в големи туби/за 21 лева/.

E то май зависи кой какво разбира под голяма туба  Laughing
На мен от Германия ми носят Ariel Color & Style 5,8л за 30лв и 3л и нещо /трябва да погледна в нас колко беше тубата/ за 18лв, та ако е 3л би могло да е 21лв.
Всъщност не съм много наясно как вървят цените на препаратите в Бг и само предполагам, като изключим омекотителя, всичко останало ми го носят от чужбина.

# 472
момичета, за да определим дали си заслужава цената, пишете моля ви, за колко дози (перални) е бутилката
написано както сега, изглежда или евтино или скъпо, пък се зблуждаваме

# 473
  • Пловдив
Купих си за пръв път течен Ариел.На картинката е показано че се изсипва в специален съд-дозатор и в барабана.А аз го нямам този дозатор-някакви идеи какво да използвам или може направо да изсипя необходимото количество в барабана? Embarassed

# 474
Aз за първи път си купих течен персил и тогава трябваше да имам на капачката сложен такъв съд за дозиране ама на моя нямаше и докато се усетя и вече го бях платила  #Cussing out На следващия път като отидах в метро просто си взех едно и си го сложих в количката  Embarassed

# 475
За жалост, не на всяка опаковка има чашка за дозиране. Такаче, с капачката на шишето се налива.

# 476
Най добре следващия път кат си купуваш препарат си вземи такава каничка да я наречем, а дотогава измервай в нещо друго и сипвай върху прането  newsm78 По- добре отколкото да сложиш друг съд и да се стопи в пералнята или нещо такова ....  Peace

# 477
  • Пловдив
Така и направих мерси Hug

# 478
  • София
Дедо и другите, моля, кажете това добри цени ли са:
Ariel Concentrated Power Biological with Febreze Effect 20 Washes 740ml - 15 lv.
Ariel Excel Gel with Febreze Effect 666ml /пак за 20 пранета/, пере и при 15 градуса - 15 лв.
Ariel Excel Tabs Biological 24 Washes 936g - 25 лв.
Ariel Excel Gel Non Bio Almond Milk & Honey 667ml - 15 лв.
И знаете ли нещо за тези:
омекотител Comfort, за 20 пранета около 7 лв.
течен перилен препарат Surf, 20 пранета около 10 лв.
Препаратите са произведени за Англия.
Да ги пробвам ли или няма смисъл?
Благодаря!

# 479
Дедо и другите, моля, кажете това добри цени ли са:
Ariel Concentrated Power Biological with Febreze Effect 20 Washes 740ml - 15 lv.
Ariel Excel Gel with Febreze Effect 666ml /пак за 20 пранета/, пере и при 15 градуса - 15 лв.
Ariel Excel Tabs Biological 24 Washes 936g - 25 лв.
Ariel Excel Gel Non Bio Almond Milk & Honey 667ml - 15 лв.
И знаете ли нещо за тези:
омекотител Comfort, за 20 пранета около 7 лв.
течен перилен препарат Surf, 20 пранета около 10 лв.
Препаратите са произведени за Англия.
Да ги пробвам ли или няма смисъл?
Благодаря!

Да ги пробваш има смисъл, защото са супер и ще останеш много доволна. Не знам дали цените са добри, затова ще ти дам колко струват в Англия, за да си направиш сама сметката дали някой не се е олял с надценките.

Ariel Concentrated Power Biological with Febreze Effect 20 Washes 740ml - този продукт вече не се произвежда и се предлага до изчерпване - около £3.99
Ariel Excel Gel with Febreze Effect 666ml 20 пранета - около £4.34
Ariel Excel Tabs Biological 24 Washes 936g - това са течни дози - около £6.79
Ariel Excel Gel Non Bio Almond Milk & Honey 667ml - около £4.49
омекотител Comfort, за 20 пранета - от £1.56 до £2.00
течен перилен препарат Surf, 20 пранета - около £2.98

Това са цени в супермаркет. Пиша "около", защото между различните магазини има разлика със стотинки, но не отчитам офертите.

Общи условия

Активация на акаунт