Течни препарати (гелове) за пране 2

• 129 708
  • 783
  •   1
Отговори
# 60
Пробвала съм този болд само във вариант таблетки. Силен му е аромата, но ми харесва!

За аромата - добре. Но има ли според теб омекотяващ ефект след като е 2 в 1, или си иска омекотител?

# 61
Пробвала съм този болд само във вариант таблетки. Силен му е аромата, но ми харесва!

За аромата - добре. Но има ли според теб омекотяващ ефект след като е 2 в 1, или си иска омекотител?
Ами според мен е добре откъм омекотяване, но аз не съм прала фини дрехи с таблетките, а основно памучни, че за фините все течни предпочитам, но ако пера с това гелче, със сигурност ще ми хареса ужасно много. Laughing

# 62
Днес купих тези:

# 63
Браво, ехк! А последните дозички на Ариел защо са разноцветни, с различно предназначение ли са?

# 64
Лилавите със сигурност са за цветно, другите са с различен аромат и са универсални.

# 65
  • Стара Загора
 newsm78

# 66
Аха, мерси, много интересно! Не бях виждала такива!

# 67
Хубави неща си си купила. Ще останеш доволна. Daz (червените течни дози) е от евтините в UK, но като прах е чудесен за бели дрехи, течният е идеален за цветно.

# 68
Аз да добавя, че съм ползвала таблетите на Ариел, които си купила и много ги харесах Peace. Скоро не съм ги засичала, но ще потърся Grinning.

# 69
  • На брега на реката
Аз ако може да попитам....
По- малко вреден ли е за алергия гела за пране?  Имате ли впачатления за това?

# 70
По- малко вреден ли е за алергия гела за пране?  Имате ли впачатления за това?
Доколкото знам е наистина по-подходящ вариант за хора с чувствителна кожа или с вече установени алергични реакции към прахове за пране, защото гела за пране се отмива по-лесно от тъканта, при цикъла на плакнене.

# 71
  • На брега на реката
По- малко вреден ли е за алергия гела за пране?  Имате ли впачатления за това?
Доколкото знам е наистина по-подходящ вариант за хора с чувствителна кожа или с вече установени алергични реакции към прахове за пране, защото гела за пране се отмива по-лесно от тъканта при цикъла на плакнене.

Благодаря за отговора   bouquet

Оставам тогава и аз при вас  Hug

# 72
kloi, добре си дошла!

# 73
Здравейте,аз съм от скоро в този форум,защото от скоро се грижа сама за къща Wink Бих искала да споделя моя опит с течните препарати за пране.За сега съм ползвала Первол, Персил и Рекс сода ефект.Мога да кажа че съм най-доволна от Первола- ползвам го за цветни дрехи,за вълна и за черни дрехи и са страхотни.За сега не мога да си намеря подходящ течен препарат за бяло пране.По големите вериги от сорта на Кауфланд и Била няма течен Ариел.Напоследък нашумяха магазинчета за препарати - внос,но тези които аз съм виждала са на безбожни пари - почти два пъти по-скъпи отколкото в магазините...Не мисля че си струва.Препоръчайте нещо за бяло пране,ама искам да чисти хубаво петна(имам куче,което се грижи бялото да става черно Wink

# 74
за бяло по-добър от Ariel Expert няма!
може би Skip се доближава, ама те и двата са от тези, които си определила, че са на безбожни пари
е, ако искаме най-доброто, ще платим повече

Общи условия

Активация на акаунт