Течни препарати (гелове) за пране 2

• 132 248
  • 783
  •   1
Отговори
# 360
ДЕДО грешката е моя беше за 4о пранета. За цената съм убедена за баркода също беше с 900...

# 361
desiniko,
в Метро Персил-а със сигурност не е немски, но, пробвай го, и ако ти хареса, пиши

# 362
desiniko,
така е нормално.
А за баркодовете писах много преди месеци.
Централата на производителя/Хенкел/ за източна Европа / т.е. и за нас/ е във Виена.
От това - всички техни продукти, които виждаме тук по супермаркетите, са с австрийски ЕАН-код.
Независмо, че са произведени в Унгария, Чехия или Румъния и на майната си/с извинение/
Немските нямат много общо и са си с немски код 4......

# 363
А и 40-те пранета са при дозировка за мека вода и леко замърсени дрехи. Реалният брой  пранета е 25. Схемата за дозиране не е коректна.

# 364
При Персил-а-да, но Ариел-а защо е все с 54.... и немския, и румънския, и т.н.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 18:28 от кака

# 365
Аз пък да ви се оплача - купих си 3 литра Ариел - лилава опаковка - пише, че е универсален и очевидно не е от произведените за българския пазар продукти на Проктър енд Гембъл - дадох 30 лева и чак в къщи съзрях, че почти една трета от него е ОТСИПАНА. Някой вече си е прал с него, аз като купувах шишето е непрозрачно, не обърнах внимание. Сега ме е яд, и сериозно мисля да си мина на прахове, поне за бялото пране. А между другото си купих един течен препарат на Апта с алое вера - пере невероятно и мирише много приятно. Аз съм доволна от Апта и праховете на Сано, нищо че са евтини марки. Те щом отварят тубите с уж истински Ариел и отсипват - каква ми е гаранцията, че вътре е точно Ариела....

# 366
На много от бутилките, говоря за немското производство, отстрани има прозрачна ивица, за да се вижда нивото на препарата.
Но, имай предвид, че никога не се пълнят догоре, за да не се спукат при евентуален натиск при транспортиране.

# 367
А и 40-те пранета са при дозировка за мека вода и леко замърсени дрехи. Реалният брой  пранета е 25. Схемата за дозиране не е коректна.

Тове не е вярно. 40 пранета са сметнати на дозировка от 75 мл, което е за мека и средно твърда вода и нормално замърсени дрехи. 40 пранета по 75 милилитра са 3 литра.

# 368
Аз пък да ви се оплача - купих си 3 литра Ариел - лилава опаковка - пише, че е универсален и очевидно не е от произведените за българския пазар продукти на Проктър енд Гембъл - дадох 30 лева и чак в къщи съзрях, че почти една трета от него е ОТСИПАНА. Някой вече си е прал с него, аз като купувах шишето е непрозрачно, не обърнах внимание. Сега ме е яд, и сериозно мисля да си мина на прахове, поне за бялото пране. А между другото си купих един течен препарат на Апта с алое вера - пере невероятно и мирише много приятно. Аз съм доволна от Апта и праховете на Сано, нищо че са евтини марки. Те щом отварят тубите с уж истински Ариел и отсипват - каква ми е гаранцията, че вътре е точно Ариела....

Точно на една голяма вносна бутилка на Ариел съм виждала надпис от рода на fill line или нещо подобно, т.е. указание докъде фабрично трябва да е пълна бутилката. А тя беше пълна доста под гърлото.

# 369
А и 40-те пранета са при дозировка за мека вода и леко замърсени дрехи. Реалният брой  пранета е 25. Схемата за дозиране не е коректна.

Тове не е вярно. 40 пранета са сметнати на дозировка от 75 мл, което е за мека и средно твърда вода и нормално замърсени дрехи. 40 пранета по 75 милилитра са 3 литра.

Да, guess who е права и сметката, и констатациите й са точни.
Така се определя средна доза, която аз винаги използвам при сравнения.

Колкото до това дали е "източвана" опаковката, всички вносни бутилки не са запечатани и е възможна злоупотреба.
Ще се опитам да проуча нещо, свързано с примера.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 23:15 от Дедо

# 370

Утре ще го видя в Метро и ще се извиня, ако си права. Но е възможно да са му сменили дозировката, аз рядко ходя в Метро.

# 371

Точно на една голяма вносна бутилка на Ариел съм виждала надпис от рода на fill line или нещо подобно, т.е. указание докъде фабрично трябва да е пълна бутилката. А тя беше пълна доста под гърлото.
newsm78 Аз, обаче, не разбрах, full line ли беше доста под гърлото, или течността беше доста под full line?

# 372
ул.Д. Войников 13 - зад спортна  зала , нагоре  в пресечките   около фризьорски салон Фифи и Гери  трябва да е.

Някой който е ходил там да  напише дали имат  немски и  английски  прахове, че с италиански и френски не могат да ме  впечатлят, еле  с тази Апта - хич.
Мамите  от Варна - пишете какво има   в магазинчето.

Аз живея на 50 м от там, тези дни ако се сетя ще погледна.

# 373
newsm78 Аз, обаче, не разбрах, full line ли беше доста под гърлото, или течността беше доста под full line?

Съжалявам за неясното обяснение. Течността беше точно на нивото на fill line, а тази линия беше доста под гърлото - поне една педя.

# 374
 PeaceЕ, за това говоря!

Общи условия

Активация на акаунт