Течни препарати (гелове) за пране 2

• 132 306
  • 783
  •   1
Отговори
# 495
Е, поне ти остава утехата, че по всяко време можеш да минеш под Ла Манш и да си купиш от Англия. Simple Smile

# 496
  • в белята
Аз само да кажа ,че май в България официално се внася отново Коколино ,защото го мернах в един квартален магазин ,няколко вида и с една лепенка за превод - производител и вносител само написани.За съжаление тубите не бяха концентрат ,защото пишеше за едно пране 4-5 кг 140 мл омекотител.Цена 7.78 лв. - 2 л.

# 497
  • На черешата

Невена,
праховете/геловете Персил и Ариел в България не перат при 15 градуса. И са два пъти по-скъпи отколкото при теб Sad

Тук има, по-скъпи, но перящи.  Peace
 http://www.techno-mix.com/PREPARATI.html

# 498
Здравейте, отдавна не се бях включвала, но ви следя.
Искам мнението ви за ето този Ариел. Случайно попаднах на него и много ми хареса страхотния аромат.
1.275л за 17 пранета на цена от 9 лв.
Ето:

Тези дни мисля и да го пробвам и ако остана доволна  се чудя да си взема наколко шишета. Но дали си заслужава вие дие ще кажете Thinking

# 499
E, ти ако си доволна, 'що да ти са на'ште мнения. Grinning
Ако пере - купувай Party
Това е Ариел, холандско производство.
Цената е добра, там е по-скъп даже Laughing
Не е лош, ако го сравниш с геловете по суперите.
Има и по-добри, има и по-лоши.

# 500
  • Paris, France
Ками, купи само една бройка и го пробвай! На промоция по 2 за 1 ли са, че искаш да купиш няколко наведнъж? Аз бих прала с него поне 2-3 пранета и тогава бих се запасила.

# 501
E, ти ако си доволна, 'що да ти са на'ште мнения. Grinning
Как така, тука сте спецове в тази област Peace
Ками, купи само една бройка и го пробвай! На промоция по 2 за 1 ли са, че искаш да купиш няколко наведнъж? Аз бих прала с него поне 2-3 пранета и тогава бих се запасила.
Изпрах една пералня и дрехите ми миришат страхотнооооооо Heart Eyes Така обичам. Бяха доста замърсени хавлии със сладкарски бои и всичко падна Grinning
Не са на промоция, но понеже тук трудно намирам различни от стандартните гелове и затова искам да си взема 2-3 шишенца да си имам за по дълго време Grinning

# 502
ками,   bouquet
това е много добре, че си доволна.
Точно за да не разваля този ефект на удоволствие и възхита не исках да ти казвам какво знам.
Проблемът е следният: - С минал срок на годност е. Даже видимо е разслоен на две или три части. Остави го един два дни и погледни отстрани прозрачната лента, ще видиш как е "пресекан". Или го пресипи в прозрачна бутилка и пак го остави. Ако можеш да видиш кашоните/транспортната опаковка/те ще са разлепени отвсякъде, а дори допълнително сложеното тиксо е пожълтяло от старост.
Това не значи обаче, че не пере. Добър е гелът, пере, ароматизира. Предполагам, че цялата партида е добра и още доста време ще си пере идеално. Но втора такава няма да има, а ще се появи нещо друго подобно.
Давам тази информация, защото освен, че официалните вносители ни носят източни производи, а не качествена стока, други изкупуват неща за изхвърляне. Ама ние това си го знаем. От автомобилите, техниката, дрехи и т.н. Кофти ми е.

# 503
Дедо , кажи нещо  за един  Корал за бяло  пране - мисля , че пишеше white satin  на него. Не съм го тествала, затова питам за него. Това което усетих  като  го отворих  в магазина е  че аромата му е убиец, нещо  невероятно е.

# 504
ками,   bouquet
това е много добре, че си доволна.
Точно за да не разваля този ефект на удоволствие и възхита не исках да ти казвам какво знам.
Проблемът е следният: - С минал срок на годност е. Даже видимо е разслоен на две или три части. Остави го един два дни и погледни отстрани прозрачната лента, ще видиш как е "пресекан". Или го пресипи в прозрачна бутилка и пак го остави. Ако можеш да видиш кашоните/транспортната опаковка/те ще са разлепени отвсякъде, а дори допълнително сложеното тиксо е пожълтяло от старост.
Това не значи обаче, че не пере. Добър е гелът, пере, ароматизира. Предполагам, че цялата партида е добра и още доста време ще си пере идеално.

Това се случва на течните препарати 2 в 1 при лошо съхранение, главно при минусови температури - в този случай няма проблем. Трябва да се разклаща преди употреба.
Другият вариант е срокът им на годност да е минал много, много отдавна - повече от 5 години. Тогава вече дори да пере идеално  no

# 505
  • София
И аз се интересувам от Coral,но за деликатни тъкани .Както и от омелкотителя на Vernel на гранули.Има страхотен аромат,но е доста скъпичък.То и Coral e скъп,ама това е друга тема.

Дедо,а ти как разбра,че препарата е с изтекъл срок на годност?Питам от чисто любопитство.

Аз последно си взех това:

Преди това пак ползвах течен Ариел за цветно пране и бях/съм доволна.Сега се замислям да не е и той с изтекъл срок  newsm78 ,бяха по две в опаковка.

# 506
  • BG
Вчера гледах и аз Корал-а. Ще чакам отзиви от вас.
Ако се съмнявате за срока на годност на препарата, който използвате, проверете маркировката върху опаковката.  Peace

# 507
Извинявай  , но няма да ес съглася - на тези препарати които съм си  носила отвън ,  от Германия  например  е маркирана   датата , часа и  дори  минутата на производство. Това  не е срока на годност.

Що се касае до Корала  за цветно , то той  за мен е  един от най -добрите препарати. Но  за бяло не бях  виждала досега

# 508
И аз се интересувам от Coral,но за деликатни тъкани .Както и от омелкотителя на Vernel на гранули.Има страхотен аромат,но е доста скъпичък.То и Coral e скъп,ама това е друга тема.

Дедо,а ти как разбра,че препарата е с изтекъл срок на годност?Питам от чисто любопитство.

Ali&Meli,
знам, защото сме го проучвали. Такава ни е работата. Когато има паралелен внос на популярна марка и то с по-ниска от реалната цена получаваме задание от заинтересованите да проверим. Отправяме запитвания и получаваме отговори.

Ето какво съм писал преди три месеца: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423680.msg12800544#msg12800544
Да не се повтарям се самоцитирам Mr. Green
Маркировката е с час, но датата не бихте определили, защото е код за ден /например, вторник/от еди-коя си седмица и еди-каква си партида. Затова ви пиша, че това е за професионалистите.
Ако имат европейските потребители притеснения за Ариела- пращат цифричките на тяхното Хеи.
Tе запитват местния клон на P&G и се решава въпроса.
Но нямат притеснения, защото търговецът е под наблюдение и при изтичане на част от срока разпродава - за България или който да е друг беден дребен тарикат. Просто системата е различна. Тук се маркират срокове или дати на производство, защото стоката се продава доста по-бавно и сме патили. Обаче лошото е, че се преопакова или пренапечатват срокове и т.н.

Да се върна на Корал. Любимата ми марка е, но с такъв за бяло и аз не съм прал. Не мога да помогна с информация.

# 509
Аз днес се колебаех между Ариел - английски, искански, холандски, белгийски, германски.... кой да взема? Имаше и персил от две различни страни в два варията био и нон-био на капсули и пакетчета... не можахда взема решение кой да взема? Някой има ли алергии от био?

Общи условия

Активация на акаунт