Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 29 199
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
Добре дошла на новата бъдеща мама  Hug

муцка, какво да ти кажа...Една почивка беше, та сега ще ми излезе през носа. Настинала съм само, едва ли е грип, ще ида на лекар после...

Иначе и аз почвам лекции от другата седмица  ooooh!

# 181
Добре дошла на новата мама  Hug

Муцка не те видях нещо на родителската, нас лекичко ни оръсиха с 40лв за учебник и играчки Simple Smile

А за ученето и четенето става по време на сън на малката че иначе трябва да се сбием  Laughing

# 182
  • София
Я, кажете какъв е този магазин с голямата жълта табела, точно преди да се завие на дясно  към Кауфланд, като се идва от езерото например. Пише нещо от рода на maxx  bowuu
Абсолютен боклучарник! Аз живея през два блока зад него. Дрехите са мръсни и смачкани... Confused
Е, не съм съгласна.  Имаше огромен избор на дрешки за деца на годинка някъде...
............................
Оттогава (вече месец) не съм ходила, обаче. Peace
Първо иди сега и виж. Аз ходих преди седмица. И после, моите малки деца са на 17, а голямото на 20... Laughing

(... Второ...  Laughing)
Вчера бях там.  Mr. Green Като се има предвид и деня (неделя), и цената на кг, обзаведох се с дънки на Replay, а баткото намаза яке на L.O.G.G
Личеше си, че е разграбено, но това не променя факта, че който търси намира. Останалото за мен са предразсъдъци. Peace

# 183
  • София
Здравейте и от мен,
ще се включвам когато намеря време вече, че и при мен ще стане сложно. От утре почвам лекции в НБУ и така докато родя, само да не тръгна да раждам в университета  Crazy. После ще видим как ще се оправям с Валето, бебе и учене, ама и аз съм ентусиастка като Мама Писана  Wink
Добре дошла на Клодиа  Hug Ще разхождаме заедно бебоците като е хубаво времето. В коя част на Дружба си? И какво бебче чакаш?
Олче, и аз мислех да го посетя този магазин, щом казваш, че има хубави неща за по-големите ни дечица. Ти тук ли си вече за постоянно в Дружба или още се разхождаш по къщи и вили?
Жени, ти съвсем за изгуби. На работа ли си вече?
Муци, кажи кога ще организираш една срещичка преди да съм родила Hug

# 184
  • София
Леле Софи още ли се влачиш с корем, а и ще ходиш на лекции и то на другия край на София. Божее, е това се вика ентусиазъм  Mr. Green

# 185
Здравейте
добре дошла на новата мама   bouquet
Приятна седмица на всички

# 186
  • София
Олче, и аз мислех да го посетя този магазин, щом казваш, че има хубави неща за по-големите ни дечица. Ти тук ли си вече за постоянно в Дружба или още се разхождаш по къщи и вили?

Мила, аз вече постоянно НЕ съм в Дружба. Вели почва градина другия понеделник тук, където ни е къщата. Но ще отскачам чат пат из Дружбенско, (основно събота и неделя), на линия съм за някоя и друга разходка с колички, и викане по батковци (и каки). Mr. Green

Стискам ти палци, огън служба не остана. Heart Eyes

# 187
Добро утро или по скоро добър ден!!
Благодаря за топлия прием  момичета:hug:
Софи в Дружба 1 живея до детската кухня
Много ще се радвам да разхождаме Бебоците си като се родят.
Докторите казват, че ще е момченце и аз се надявам да познаят Laughing Wink

Приятен ден на всички  Heart Eyes

# 188
  • София
Здравейте милички!

Писанке
, дойдох на края, щото и без това в 5.15 ч
(часа на срещата)и да летя няма ка да се приземя в градината.
smile3535Иначе платихме по 35 лв. и ще носим
обичайните хигиенни материали.
Тази година обаче по желание, кой каквото иска! Mr. GreenЯвно е останало от
купищата Тест, Прах Бинго и препарати за под Joy
Допълнителните занимания същите ,като плуването е вече 24 лв, а
танците и английския са по 15лв.

При вас как беше? Нещо интересно?

Софи, браво на теб! То голяма смелост се иска за бебе, детенце и учене!
Успех миличка!
За срещичка съм винаги за, обаче в събота или неделя.
Та не сме решили не сме се организирали! bowuu

Олче,  аз пък си мислих, че само за лятото ще сте на къщата.  Cry
Нищо, де! Щом е по-добре така. Важното е  да ви е комфортно.
Баба Шпунци, къде се изгуби?
Една голяма прегръдка за нея ти изпращам! Hug

Клодиа, кога каза ти е термина?! Средата на ноември ли се пада?
Хайде , ще е добре още един момък да има в групичката, че повечко са
девойките май.

Светлуши, как си днес? По-добре ли си? Със зъбчетата на Лъчи какво стана?
Дано не го мъчат милия

Жени, ти съвсем се отпусна. Я, бързо да идваш да разкажеш какви
ги вършите

Силсав, ти реши ли на какво ще я записваш твоята девойка в градината?

Ками и всички други много хубав ден и до после, че имам да свърша нещичко!

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 12:33 от Муци

# 189
  • София
Ааа Муци, записах я аз на народни танци, при нас са 16 лв, плуването си е 24 лв. Като гледам списъка обаче почти всички деца са записани  и на танци и на плуване, тук таме английски. Ние пък събирахме по 50 лв,  плюс 10 лв за вода Money, отделно всеки месец хигиенните материали,така че не се оплаквайте Mr. Green

# 190
Муци какво да ти кажа, мила, и аз не знам. Тази сутрин не плака. Но вчера-да. Абе, сигурно свиква, ама както казва Светлето, много съм я разглезила и й е по-трудно отколкото на другите.  Embarassed Аз също мога само събота и неделя, нали започнах работа  newsm44 Така че като се организирате, свирнете.Въпросът е, че почвам лекции от другата седмица, та няма да мога всяка събота и неделя, а през две.Ама какво да се прави, няма начин.

# 191
Муци, на 21.11 е термина, но нали знаеш не се знае  Mr. Green Mr. Green докато не излезе  Wink

Момичета да ви попитам да знаете добър педиатър тук в Дружба, че бебо като се роди трябва да дойде да го прегледа ... Сега докато съм в болнични съм се заела да мисля и по този въпрос... не ми се иска да  ангажирам татето, че той и без това хвърчи по командировки и само това остава да го товаря и с търсене като родя  Thinking

# 192
Привет милички  Hug

аз съм по-добре, само лека настинка. Лъчи е с два нови задни кътника, като резултат от лека хрема и мрънкливост Simple Smile Ходи с огромно желание на ясла, научил е част от песнички, гимнастика прави и се опитва да ни приспива с баща му по същия начин, какво госпожата него  Joy

Ние още не сме имали родителска, но много пари искат тия хора бе  Thinking

За среща събота или неделя съм ЗА с две ръце, даже за мен събота е по-удачно , че сме без тати. Давайте да правим списък на присъстващите и да се видим  Heart Eyes

Аз предлагам ако искате събота 16:00 на Флайса, съгласни ли сте???

# 193
  • София
Ей ме пак! Mr. Green

Силсав, материалите се носят два пъти в годината. Какво е това
всеки месец?! newsm78 То ако иска някой да занесе няма порблем,
ама чак пък всеки месец.... множко ми се вижда количеството, освен ако не сте поели вашата група снабдяването на цялата градина.... Joy Heart Eyes Peace

Клоди, така както си стоиш и си мислиш, прескочи до предишната или по предишната темичка. На дълго и нашироко се обсъждаха педиатрите и графиците и кой къде преглежда...Приятно четене!  bouquet

Жени, ми може и това да е! А, ти похвали се дееее.....каго, къде , какво....Ох, че съм любопитка?! Embarassed Как ти е работното време?

Светлуши, честити ви зъби!

Среща на Флайса в 16 ч.....ми я да помислим....Или пък малко по-раничко!?

# 194
Мерси Муци за бързия отговор... ей сега отивам да надникна в предишните теми ...  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт