Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 565
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
Я, кажете какъв е този магазин с голямата жълта табела, точно преди да се завие на дясно  към Кауфланд, като се идва от езерото например. Пише нещо от рода на maxx  bowuu
Абсолютен боклучарник! Аз живея през два блока зад него. Дрехите са мръсни и смачкани... Confused

# 166
Да ви се оплача, мъчат ни най-задните кътници  Sad Цяла нощ му е било запушено нослето и е плакал, ако някой знае нещо за такива ситуации да казва  Praynig

# 167
  • София
Светлуши, ако е много подуто и детенцето се мъчи знам, че може да се кръцне леко и
да излезе зъбчето, НО само при зъболекаря! Иначе чайче(ако може и да задържи малко в устата ама едава ли ще успее) от лайка успокоява. Иначе друго не се сещам!

Жени,  нищо не казваш.....Как е Стефианийка с яслата?

# 168
Здравейте дружбенски мамчета!
Ние още не сме си пуснали интернет, а докато се добера до компютъра на баща ми (с малкия е почти невъзможно) и то темата почти изписана  Crazy
Надявам се че сте добре и се възползвате от циганското лято за разходки край езерото. Ние всеки ден сме край морето и е просто супер. Не знам как ще караме зимата в къщи...
Поздрави на всички! Hug

# 169

Добро утро майчета

svetlu6ka,Муци  по добре сме но аз не я пуснах цяла седмица на у-ще
Голямата до сряда ми дига температура и след това беше ред на малчо никнат и 2 зъбчета от долу.От вчера и тя е добре..

Добре дошла на Бижу

# 170
  • София
Я, кажете какъв е този магазин с голямата жълта табела, точно преди да се завие на дясно  към Кауфланд, като се идва от езерото например. Пише нещо от рода на maxx  bowuu
Абсолютен боклучарник! Аз живея през два блока зад него. Дрехите са мръсни и смачкани... Confused

Е, не съм съгласна. Точно на откриването му го посетихме и оборудвахме баткото почти с всичко, нужно за градината. И бебата намаза едно сако. Wink Всичко беше на GAP, Next, Adams. По принцип съм ЗА марковите качествени дрехи, от такива магазини, Продавалник и пр., в сравнение с НОВИ китайски/турски боклуци. Парцали естествено няма да купя на децата ми, в никой случай.  Naughty Направи ми впечатление, че дрехите бяха на закачалки и си изглеждаха повече от прилично. Имаше огромен избор на дрешки за деца на годинка някъде...

Оттогава (вече месец) не съм ходила, обаче. Peace

# 171
Ние го посетихме точно в сряда, когато пускат новата стока - 27лв килограм /малко множко/. Купихме на баткото панталони на Next, дънки Levi Strauss /така ли се пишеше/, таткото си взе риза на Gapp /страхотна материя/ Доволни сме.

# 172
Е, не съм съгласна.  Имаше огромен избор на дрешки за деца на годинка някъде...
............................
Оттогава (вече месец) не съм ходила, обаче. Peace
Първо иди сега и виж. Аз ходих преди седмица. И после, моите малки деца са на 17, а голямото на 20... Laughing

# 173
Пак всички са се покрили  newsm78

Аз съм болна и е ужасно, дано малкия не се разболее  Praynig

Хубав понеделник на всички  Hug

# 174
Аз пък след малко ще направя един тигел от езерото до пощата и сигурно ще срещна доста от вас! Hug

# 175
Мацки, как сте? Аз само минавам да ви помръдна по понеделнишки да дава отчет който иска какво прави събота и неделя...

# 176
Здравейте, мацки!

Аз отдвна не съм ви посещавала, работа,
2 седмици очни и нищо интересно при мен !

Хайде приятен ден и успешна седмица!

# 177
Добър ден от мен!!!

Скоро се преместих в Дружба при татето на бъдещото ни бебче.
Термина ми  е след 1 м. и половина .
Радвам се, че открих Дружба сити  Wink и реших да се присъединя към вас  Peace

Приятна нова седмица от мен  Heart Eyes

# 178
  • София
Добре дошла при нас klodia  Hug
Светле, скорошно оздравяване ти пожелавам.

# 179
  • София
Здравейте слънчица!

Клоида, добре си ни дошла!
Леко бременеене и щастлив съвместен живот!

Светлуши, ккаво ти стана бе душко? Да не е грип? #Crazy
Дан осе оправиш бързичко! Praynig За теб!:hug:

Писанке, браво на теб! Учене, работа и дете..е това е мисия невъзможна при мен.
Една книга не мога да прочета, а кво остава за учене.... Mr. Green

Аз честно да ви кажа за дрехите втора употреба съм малко не добре насторена.. newsm78
Чела съм, че както при старите мебели енергията на предишните собственици се намества, така и при дрехите..Знам, че сигурно ви звучи несериозно, ама ме и малко странно!

А, иначе нашата родителска е днес ..със сигурност вече! Heart Eyes Та довечера
ако успея да отида ще видим какво ще става тази година!

Хубав ден за сега на всички ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт