Декември дойде, а в Дружбенското сити, слънцето не спира да пече! (11)

• 28 689
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ами аз съм в Дружба 2 и не ги знам много при вас. Иначе тука има 2-3 по-малки магазинчета, но нищо интересно. Светлушка хубаво се е насочила да отваря детски магазин насам - няма голям избор

# 541
И аз да се включа по темата- аз също харесвам Вис Виталис, има и намелени неща, въпроса е да попаднеш на тях. Наистина повечето неща те шият- има и евтини и скъпи неща. Играчки, колички, козметика и всичко, което ти трябва за едно бебе. Предпочитам го пред Джъмбо. Вярно е, че и там има хубави и качествени неща, но са рядкост:) Повечето са китайски боклуци, макар и доста сполучливи Simple Smile За Пинокио, намалили са доста нещата, има мн хубави неща, храни също всякакви, струва си човек да го посети. Хиполенд, въобще не ми допада, нито пък е евтино, да не говорим , че избор имат само на играчки, откъм дрехи са гола вода. Ама въпчрос на мнение Simple Smile

# 542
  • София
Ето ме и мен! Mr. Green

Магазинчета ли обсъждаме....любимата ми тема.

В Пинокио освен, че са намалили доста неща са разместили доста добре магазина. Аз не бях ходила от дотса отдавна, щото не е от любимите ми. Наскоро го посетих и си купихме един чаропогащник. Heart Eyes
Вис Виталис не ги харесвам. Ходихме малко след откривнаето тук в София.
Съотношението качество, дизайн и цена, не е най-добрия за мен избор. Мнението ми е само за дрешките.
От Хиполенд купуваме само играчки. Имам и карта и така ми намалят от покупката по средно 3-5 лева.  Джъмбо ми е далечко, но като ходим все си намирам нещо. Последния път купувах бельо с принцеси, герой на дисни и съм много доволна.
Ходим и до Горубляне - Мечо Пух беше май магазина. И оттам има добри попадения. В Дружба1 на пазара в магазинчетата съм попдала на добри моделчета и цени.

Нели, за Некст мога само най-добри отзиви да дам. От бебе та досега се гледаме с техни дрешки и обувки и съм впечатлена. Само където нямат  доставка до БГ и се налага или да търсиш някой да ти купи нещо или когато аз ходя навън си купувам или да ползвам посредниците, но ми се оскъпява доста поръчката и от последните оптии доса се забави.
Ти как си поръчала сега?
Иначе харесва и George, ама не толкова.

В Младост на пътеките в магазинчето дето поработвах преди известно време също има много добри моделчета, но зависи кой какво и за колко търси.

# 543
  • София
Муци, обединихме се юлските мами и си пуснахме обща поръчка. Една мацка пуска тука от форума и така ни излиза по-евтино. Иначе ако искаш да пазаруваш за над 100 паунда можеш да ползваш този сайт
http://www.thewincompany.com/conditions.php
ползват Еконт / които имат вече офис в Англия/ и оскъпяването е само 1.2 %.
Сега като дойдат нещата ще ти кажа и подробности колко ми е излязла доставката / иначе го дават по 5 лв на кг./

# 544
  • София
Нели, благодаря ти!  bouquet
Тези май ги разглеждах и нещо не ми допадна... newsm78 Ще го прегледам пак да се сетя.....Иначе да, по лира и половина обикновенно взимат на килограм, но искат и процент върху стойността на поръчката(в конкретния посредник с който аз поръчвах 10%)
Имаше верно една мама която каза, че ще пуска поръчка, но така и не каза какво става. Както и да е!

Да вземат да направят доставака до БГ най-накрая...аааа... Crossing Arms Mr. Green!

Хайде до после, че имам малко работа да свърша!

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 19:33 от Муци

# 545
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, момичета!

Чета ви, но нямам нищо кой знае какво за споделяне, та за това не пиша.
Утре заминаваме на гости на баща ми, та може една седмица да нямам нет. Не че се натискам особено!  Wink

# 546
Lady Frost как да нямаш какво да кажеш? Разкажи къде бръмчите с детето, кое ви харедва в квартала, кое не...запознахте ли се  с някоя мама и дечицата? Какво мислиш за магазинчетата за детски дреки на пазара  Party
Пожелавам ви приятна почивка, много хубаво да си изкарате   bouquet

# 547
  • София
Жалко, че аз все по-рядко стъпвам в детски магазин, а като беше Ели бебе какво ходене беше по магазините...

# 548
  • ул. "Мечтание"
Lady Frost как да нямаш какво да кажеш? Разкажи къде бръмчите с детето, кое ви харедва в квартала, кое не...запознахте ли се  с някоя мама и дечицата? Какво мислиш за магазинчетата за детски дреки на пазара  Party

Хех! Ами най-често висим в градинката зад блока или край езерото. С повечето по физиономии се познаваме вече и Божката си има приятелчета, с които обича да играе, когато ги засечем, но по принцип не съм фенка на граниските познанства.
Пък до пазара още не съм стигнала, но май ще стане в скоро време и това!  Wink

# 549
  • София
Силсав, що тъй....сега от къде купувате дрешки...

Лейди Фрост
, ми така де...все има кво` да се похвали човек! Mr. Green

Спокойна вечер на всички!

# 550
Мацки, мен като ме е обзело Коледно настроение /да ми се чуди човек/ и като ми се бръмчи по магазини, по кафета, по кръчми, по дискотеки...а съм на работа. Може и да не ме огрее да съм без дете уикенда /много бързо се израдвах  ooooh! /. Чакам дните между Коледа и Нова година, организирала съм сума ти излизания с близки и не толкова близки приятелки, направо ще се скъсам.
Айде да сервирам кафето:

И да се опитам да заразя и вас с коледно настроение:

ПП Я кажете кое заведение е избухнало на пазара? И има ли щети наоколо?

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 11:01 от jeniqa

# 551
  • София
Я...Женке, ми аз не съм чула нищо.....кажете де! Crazy

# 552
Съжелявам че така набързо пиша , нямам особено много време
Бързо въпросче :
Нещо ефикасно за колики? Моля Hug

# 553
  • София
има едни бебешки термофори, дето се пълнят с гореща вода. Бебето като е настрани се  слага до него на коремчето. И диета на майката си трябва Peace

# 554
  • София
най-различни капки има за колики. Аз не съм давала, защото нямахме, но 2-3 пъти й правих чай от семена от копър / има ги в аптеките/. Друго, което знам е със сешоара да затоплиш коремчето Peace

Общи условия

Активация на акаунт